Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Asi jsem jednoduchá, ráda u her odpočívám. Z tohoto mě bolí hlava.....Předminulou hru jsem blbě pochopila a tudíž nedohrála...tady mě děsí graf. No konečně je to hra a nemusím mít všechno...stejně jedu pryč.Trochu to zkusím a uvidíme. Všem přeji vytrvalost......:D:inlove:

2. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

majkkigett
    rampusak

Děcka co blbnete? Vždyt je to po 5 hodinovka. Po rozpěstování a použití mrkvovky vám to dá minimálně 2000 kousků jedna sklizeň. 4 x denně to určitě otočíte (myslím ty co nemusí do práce;)), no a nejpozději za tři dny máte vypěstováno. Ti co do rachoty jít musí, to otočí jen ze třikrát a ještě ušetří za vodu:D Zbytek když bude škaredě dorazí o víkenduxD

Naposledy upraveno: 10/2/16
  3. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Farmu až do příštího pátku nechám v režimu polí (1x1 s MJS) - je dobře, že se posunula děsivka. Takže na akční je to rozpěstování a potom 6 plných otoček a jedna neúplná. Uvidíme jak to bude padat - akci bych měl zvládnout, ale jestli se podaří něco prodat to nevím. Po upřesnění to není děs - možná zkusilo RT lakmusový papírek jaká bude reakce.

4. eksot19

eksot19 Rádoby autor

Ahoj vespolek, tak zjišťuji, že moji mozkovou kapacitu vyčerpal podobný náčrt na školení k DPH a další už je moc. Kam na ty kombinace chodí? Když budu chtít přijmout do menzy, půjdu jinam. Užijte si to, za mě rozhodně platí, že nemusím být u všeho.

5. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

co to tu je za chaos :music: jak tak kukam tak je to úplně jinač než to bylo napsáno xD no to to začíná opravdu skvěle a to jsme ještě ani nezačali snad je to definitivní konec :cry:a mi se zdálo že těch forem je nějako neskutečně moc hlava mi to nebrala :mad:jo těch 2000 ks to se dá ale nesmíš tam mít opravdu nic jiného jen pole a na noc dlouhodobku , ať máš alespoň nějaké padátka za tu dobu než napěstuješ ,ale to je jedno však to každému padá stejně jinak odvíjí se to od legendy atd. už to tu bylo nejednou napsáno ,,uvidíme zítra a pak další dny co se z toho opravdu vyklube ;)

6. kuchynak

kuchynak Perspektivní autor

Jen škoda, že stuhy nebudou vypadávat jen z barvíren, srdcové formy jen z vonících stromů a zamilované básně bych dala třeba na ty myšičky. Valentýnská kytice by se mohla dělat u květináře, srdcový dort u pekaře, lahodný dárek by připravoval alchymista a ve mlýně bych mlela květinové dárky. Na vajíčka bych dala časovku na výrobny a .....
    Myslím, že by se to značně zpřehlednilo a zjednodušilo...xDxDxD

Nicméně doufám, že se v tom nějak zorientujeme a docela jsem zvědavá, co bude na trhu. Vzpomínám, že byly akce, kdy se akční daly prodávat a nakupovat. Myslím, že by to byla docela zajímavá změna.;)
    Královna nás namlsala, tak uvidíme, co přinese Valentýn.

7. eksot19

eksot19 Rádoby autor

Už je změna v počtu potřebných pro ZAMILOVANÝ DOPIS, viz oznámení.

8. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

kuchynak Jereeeeš :D Vonících stromů mám tři (rozdal jsem je) ...to bych měl forem teda :D

9. eli2006

eli2006 Vážený autor

Tak jsem to počítala,každé sklízení na pidi polích mi dá 2290květů t.j. 8x plus něco málo na dosázení.Na noc hodím dlouhodobku a pak jen čekat na padavčata a dobrý vítr na mlýnské lopatky.Tak zítra hurá do toho a půl je hotovo!!!!!!

10. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Takže,první dva dny jen dlouhodobky na vypadávátka,protože makám až do večera.Dobrá tedy,jen nevím jestli to bude padat i z výroben a chlívků.To se pozná zítra večer.Pak sebou musím mrsknout s akční květenou,páč opět mezi tím sloužím a musím včas namlít ten blázinec co na nás RT vymyslel.Nějak se v tom ztrácím,snad se to v průběhu hry usadí a já pochopím souvislosti.Tak hlavně,že obtížnost je střední.Snad ani nechci zažít tu náročnou.:eek:

11. pistule

pistule Pilný autor

Na začátku jsem si řekla, že rostliny se dají vypěstovat a vypadávátkům snad popustí uzdu. Ale 20000 rostlin na 5 hodin je dost šílené (nebudu bourat celou farmu, ale to je asi moje hloupost). Když jsem četla po několikáté pravidla, myslím, že jsem je pochopila, spíš mě mate graf. Ovšem minulou hru jsem dodělala v půl třetí ráno a manžel mě za dvě hodiny vzbudil, když šel do práce, pak jsem vstávala já. Za moc jsem samozřejmě celý den nestála a večer mi ohlásil, že odhlásí internet, že tohle není normální. Tento valentýnský ples mi přijde mnohem těžší. Nevypadá to, že by šel na střední úrovni zvládnout. Koše nejdou platit metodou bankovní převod, takže ani tady není šance je získat, kdyby do toho člověk chtěl jít a koupit je. Hodně mi odcházejí sousedi, s kterýma hraju od začátku a někdy i ti nově získaní. Mám pocit, že je tady něco špatně... Jsem soutěživá a nerada se vzdávám, půjdu do hry, ale ta vytíženost z poslední doby se mi nelíbí. Taky chodím do práce. A s tím mlýnem, nevím, musím krmivo na baha pro zvířata dokupovat, asi jich chovám moc. Ale když jich moc do úkolů potřebuju, tak co mám dělat? Chlívky holt shodím a budu pěstovat akční a pak nebudu krmivo potřebovat. :c(

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Popis akce jsem trošku pročetl, ale zaměřil jsem se jen na počet dodávaných věcí. Je toho dost, ale není to nesplnitelné. Jelikož je potřeba velké množství akční rostliny, tak stejně zabere pěstování několik dní, tak nemá cenu uspěchávat vypadávátka a pojedu hezky postupně, jak to bude padat. Na akci mám připraveny karafiáty, stromy, obr stromy, na baha stromy, nějaké xxl stromy a pandy ;). Jsem zvědavý na 1. sklizeň s migrací 5 JC, snad to bude dobře padat :). Odměny docela fajn, ale..... dál nemusím doplňovat :D. Prostě kdo chytal odměny u královny, tak proč by dělal tuto akci, že :D? Ale samozřejmě jdu i do této akce, stejně jako do každé. Aspoň bude zábava a trocha přemýšlení při plnění.

13. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak to tu čtu a nestačím se divit... po celým dnu na poště za přepážkou se ani nesnažím pochopit ofiko :p až to začne, tak zkusim použít zdravej selskej rozum a uvidim jak se to vyklube ;) teď jdu trochu překopat farmu a pak chrnět, bo jdu pro změnu zase na ranní a musím vstávat už v půl šestý, já nebohá sůva :cry:

14. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

je toho poslední dobou nějak moc:eek: ale do akce určitě pujdu

15. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Sláva, že to někdo přepočítal, přišlo mi trochu divné koukat na graf kde se do všech tří dárků používá dopis a tedy padátko báseň a jen do jednoho přijde forma které se chtělo hned 2,5 tisíc.
    Protože jsem ale líný i počítat, prostě jsem jen pokrčil rameny a zadal to do Farmsčotu tak jak mi to předepsali.
    Prostě ovce, ještě ukázat směr k nejbližšímu srázu a jdu.
    Díky, za opravu a upřesnění, je toho sice pořád hodně, ale už to vidím mnohem reálněji.

20ti hodinové stromy na pěti plochách a čtyři citroni připravení na cestování to snad rozjedou.

Naposledy upraveno: 10/2/16
  16. Aneleh88

Aneleh88 Pisálek fóra

Páni :eek:, člověk se po roce vrátí ke hře (no jo.. nějak mě to tenkrát přestalo bavit a dodělávala jsem školu-.-) a nestačí se divit xD
    Vrátila jsem se na začátku Královny, takže jsem neměla bůhvíjakej start, když jsem musela zlikvidovat plevel... ale kupodivu jsem ji dodělala a ten závěr... ten byl super.. Ale toto?o_O celý den tu čučím na fórum, abych se do toho dostala na úroveň odpovídající levelu 90 a nacucala opět znalosti strategie. Co si vybavuji, už kolikrát dříve bylo kupa akčních rostlin a s marmeládkama to nešlo pomalu, jen vypadávátka vždy chyběla, tak uvidíme jak to bude tentokrát. Každopádně mě akce těmi kombinacemi neodrazuje, spíš mě nabudila, takže se už na zítra těším :D
    Hodně štěstí při vypadávání všem!;)

17. tlapka

tlapka Pisálek fóra

Neskutečné. A v tomhle chaosu mám na Valentýna kdy dát partnerovi pusu? Vždyť to ani nestihnu :inlove:. A k tomu to inteligentní dvojí odklikávání stonku ...

18. Lišiak-Vuk

Lišiak-Vuk Vycházející hvězda fóra

Ahojky.Po dobrej akcií treba opäť vycicať z hráčov to čo získali.( SH,RSH,SK a pod...) Ak to tak mienia preháňať s akciami tak si myslím že o chvíľu to prestane baviť veľa hráčov. Dám otázku: Kedy mám pestovať bežné rastliny, chovať zvieratá alebo vyrábať produkty či krmivo? :eek:Počas akcií sa to nedá, lebo prídem o vypadávatka.Taktiež pracujem denne 10 hodín tak ma tie akcie už unavujú. V stodole mi už dochádzajú zásoby všetkého,lebo len súťažím.:cry::cry::cry:. Akcie ma stále lákajú. Ale rozhodol som sa, že to je moja posledná akcia. Pokiaľ opäť nenaplním sklady zvieratkami, rastlinami, produktami a krmivom, tak sa žiadnej akcie nezúčastním.
    Mimochodom akcie typu nameľ,premeľ a vymeľ začínajú byť neznesiteľné. To už aby sme ani nechovali zvieratá,keď nemám kde mlieť. Včera po akcií som dal mlieť po 500ks krmiva na všetky 3 sloty,takže akciové veci začnem mlieť až o 4dni
    Prajem krásnu hru

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mno, kočičky jsou moje - to je jasný. To by mi Čičolina neodpustila. Že jsou kozy mlsné, to taky všichni víme. A pandy náročné na chov taky. Ale ty padátka, to zase bude opruz - jako naschvál budu mít hafo srdcí a váznout mi bude báseň... Alespoň takhle to vypadalo, když jsme nedávno taky měli troje běžný padátka(tím myslím, padající ze všeho a ne jen z něčeho- stáje, stromy...). No, jdu do toho a snad se dostaví také to nadšení a šturm, aby se s akcí pohnulo. No jo, ale to bylo v pohádce, a ještě šturmovali Werich s Burianem - to mně bolela maximálně bránice... tady jde o karpály, ještě nemám ruce v pořádku od královny!

Ale tato cena za to stojí- i když jsou dekorky opět zdvojeny, ale podány mohou a nemusí být....

PS: protože vždy čekám podraz, dávám do mlýna mlít 60 - 100 ks krmiva. Mně tedy RT nedostane! Toho bohdá nebude...aby Němec Čecha dostal

20. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

akce je dle meho nazoru prekombinovana. v podstate se jedna o to same jen v jine modifikaci a hlavne mi to stale bere cas u mlyna kde uz nestacim mlyt. mozna by misto mleti ve mlyne pouzit remeslnou ctrvt. ale co, treba ziskam tajemou sazenici a z ni nekatrinku. uz by bylo na case :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.