Valentýnský ples (11.2. - 17.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 10/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. vrbovka

vrbovka Pilný autor

Jen kvúli labutím ......:D

bursuk59 a Trepifajksl tohle ocenili.
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Chaos hned od oznámení v ofi, předělávky v počtech....ale , ale,
    to nám to začíná nějak divně.
    Ale do akce jdu, jako vždy . Je celá šílená , po štědré karnevalové královně je to
    pro farmářský mozek šok , ale co bychom chtěli . Už bychom měli všichni vědět,
    že po posvícení bývá velká "běhačka".
    :p

3. Calis

Calis Rádoby autor

Ja som ratala, ze by som to dala s tymi 12 320 akcneho bez marmelad na zvysovanie produkcie a tak by som dufala, ze by toho aj dost napadalo - z jedneho velkeho pola 2x2 60 BS za 5 zakladnych hodin - to je za 10 hodin 120 - ruza ma tusim 96 BS, ak sa nemylim a zakladny cas viac ako 10h - cize moja taktika by bola pobrat nejake veci na zvysenie BS a dufat, ze mi napada dost vypadavatiek
    ... na 20 tis. akcnej plodiny uz budem potrebovat nejake tie marmeladky... v kazdom pripade znizenie vypadaviek je dobra sprava. Minulu akciu mi toho veru moc nevypadlo - a este som spravila tu chybu, ze som zasadila aj na den dlhodobe, sak aby mi viac vypadlo - akosi ma nenapadlo, ze ked otocim 2x kratkodobu tak to je po mnoho krat lepsie ako hodit raz dlhodobu...

bursuk59, babako a ell1956 tohle ocenili.
  4. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

vrbovka to je jen 2x výběh néé ?? Nikde není psáno, že tam bude :D
    Já už naštěstí jednu labuť mám..

5. majkkigett

majkkigett Rádoby autor

Na to kašlu. To si snad dělají srandu. Počítám s tím, že je zapotřebí je 12 000, vymýšlím plán a ono se musí mít 20 000. To teda fakt ne. Vždy musí být akce, které dají jen hráči, kteří mají max legendu, johny citrony, ... Taky by mohla být někdy nějaká akce ,,lehká,, a ne to univerzální ,,střední,, (nebo ultra těžké)

Naposledy upraveno: 10/2/16
  6. Octavia51

Octavia51 Zelenáč fóra

ráda čtu diskusi a málo jsem píši stále jenom poctivě makám,ale po předčení zprávy prdelka010,jsem se úplně zarazila,ta náhoda,taky už nepracuji a farma mě hodně baví,hraji od května 2010,jsem level 96,baha 280,také si občas připlatím a manžel mi říká,že blbnu s malovanými obrázky na farmě,ale to mě neva dělám všechny akce a těším se na zítřejší,jo a jsem taky babička Evička

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Když teď konečně vidím ,čeho je kolik potřeba, tak se mně udělalo špatně. Polovina hráčů akci vůbec nesplní a druhá polovina bude nadávat, že bez reálných peněz to nejde.o_O
    No nic, zatnu zuby ,kvítí poliju sháčkem a ono to nějak půjde. Po rozpěstování asi zvolím pole 2x1,líp to znich padá a ušetřím hnojivo! Možná vrznu do skleníku nějakou zamilovanou plodinu,ale to až podle toho,jak to bude padat z akčního kvítí!:eek:

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

20000? Člověk jde udělat pořádný nákup, tam to jen prohučí a tady se "mírně" upraví počty. Takže, rozpěstuju a dál se uvidí, ale dvacku nedám ani náhodou, v noci se nevyspím, přes den to samé. No a mleti? Melu na baha, protože sem tam akci vynecháme tak potom meleme na bahošce hlavně háďátkům a jejich stav je něco málo pod 2 tisice ve stodole. Stonek se rozplývá jako gorily v mlze, škoda, ty postupový jsou fajn ale nedá se nic dělat bude bude nebude chleba levnější nebude. Kdy mám asi tak chovat myšky co se budou šlechtit, moje zásobárna by byla po dlouhé době naopak, SK ano zvířátka ne. Co se týká ovsa, přiznávám se že nejsem schopna já osobně jako farmářka napěstovat skoro nic, papaji ho myslím 2 zvířata. Takze ty nižšsí rostlinky po kukuřici kupuju, nebavím mě co 44 min. bez zalití na farmu a nemám ji vymlácenou tak aby to skákalo po 6ti točkách na nad 10tisíc. Jsem asi líná jako veška, ale už tu někdo kdysi psal že prostě nižší též nepěstuje z jednoho prostého důvodu, nechce se mu. Je asi rozdíl farmařit pár měsíců, tu radost si pamatuji a i první milion co jsme vydělali, ale šlechtěnce si ani za těch duo set milionů nenakoupím - nejsou a za co jinak utratit. Miluji hlášky typu nechápu jak někdo...tak to pochop že někdo ano a nenapěstuje bo se mu nechce. Nadějná náhrada za odpadlíky, prima že se najdou takove vatry co hlásají a hřmí a nezapomínají zdůrazňovat že bez rad na fóru by nebyly tam kde jsou. Více takových a hra bude jen vzkvétat, více jásotu nad počtem a sfouknutím za den a rázem bude 40tisíc akčního. Rozmyslím se, budu doma sama s miminama, v klídku rozpěstuju a uvidím co dál. Nekritizuji akci bo nevím co z ní bude, pár příjemně překvapilo takže tomu nechám volný průchod. Kdybych neplnila zaměřím se na družstvo, mám divný pocit že nemám splněno tolik úkolů jako nižší levlíky a měla bych to asi mít si myslím :inlove:. Jako vyskakovátka jsem chtěla trenky se srdíčky a svůdné prádlo, psaníčka to není originální, tangáčky tu ještě nebyly.

9. animam76

animam76 Zelenáč fóra

omluva , chyba je na mé straně

bursuk59 a babako tohle ocenili.
  10. vrbovka

vrbovka Pilný autor

No já v ně pevně věřím !

bursuk59, blondmary a marcelinos32 tohle ocenili.
  11. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

zajimalo by me, proc mate porad takovy problem s mlynem? A turbo mlyn prece neni potreba uz vubec. jo kdyby se mohlo mlit jen na hlavni farme,to bych ty reci chapala, ale co vam brani mlit pouze na baha akcni a na hlavni SK? Ja mlyn z hlavni farmy na akcni nepouzivam vubec, vzdycky jsem vsechno zvladla na baha, bez tubra podotykam. A kupodivu tam mam i stalou zasobu kolem 1000 krmiva pro kazde zvire. No to mi povezte, jak ja to delam :p

12. doben

doben Ikona fóra

Mi ty akční kytky problém nedělají. Spíš pořád přemýšlím nad tím, jestli se víc vyplatí vyrábět akční produkty ve mlýně a následně je prodávat, nebo mít na všech plochách myši a prodávat je. :D

13. cipísek53

cipísek53 Aktivní autor

a čemu se divíme. druhý den tu pár jedinců nahlásí akce splněna. proč by RT nepřitvrdilo. co je zajímá že 90 procent lidí to nestihne. a co začátečníci . ty už nemají šanci vůbec. Pár ješitů nám to znepříjemní všem.Nejsem žádnej začátečník ale i já jsem měla při předchozí akci co dělat.Co stihnu udělám a ostatní mít nebudu. Bude další šedivej řádek.

14. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Souhlasím, také mě to baví víc než jen dodat akční + padátka. Nad astronomickou sumou padátek se zatím nepozastavuji, budu komentovat až podle toho, jak to bude padat. Ale co se mi nelíbí už teď, je neovlivnitelnost kombinace padátek. Pokud jedno padá ze stromů, druhé z polí a třetí ze stájí a výroben, kombinováním doladím potřebné počty a ještě si užiju to přemýšlení nad správným poměrem. V tomto případě padá vše ze všeho a dle zkušeností z jiné akce to nepadá v tom správném požadovaném poměru, takže jedno padátko chybí a druhé třeba přebývá o stovku.

15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Měla jsem po tom košíkářském maratonu si v plánu tak nějak od farmy odpočinout, myslela jsem si,že sklidím ráno sklidím večer ....

Ofiko mě z plánů vyvedlo, akce s akčníma plodinama zkrátka bude vyžadovat častější přítomnost na farmě. Akce je střední obtížnosti, no nevadila by mně ani obtížnost vysoká, ani si nepamatuji, jestli vůbec už taková na farmě byla. Ale co mně vadí je ta překombinovanost, už i grafy k pochopení nám jsou předkládány. Což o to, ono to nakonec půjde, ale když člověk čte to ofiko, tak mě napadalo ledaccos, jen ne to, že je z toho moudrá. Ale ono to nakonec také půjde [​IMG]

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Po sáhodlouhém mozkovém hloubání a dloubání jsem dospěla k závěru, že na to nejspíš hodím bobika. Nějak se mi do těch pětihodinovek nechce a už vůbec ne v takovém množství :( A počet hopsátek je na čisté spoďáry o_O
    Ale farmu (pro sichr) připravím, bo nadšení se může dostavit i opožděně, že. Rozhodující bude asi první sklizeň a nadšené příspěvky farmářů xD:eek:
    Jdu naleštit holinky a vidle, co kdyby......Papa

17. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Upřímně, tohle mě trošku štve, jak všichni čekají, až cena vyroste. Kdyby tam každý, kdo má, sem tam jednu vydru šoupnul, cena poroste. Já jich tam naházela asi 10 pod tisícovku a trošku to rozhýbala, ale nejsem blázen, abych dala vše co mám, aby se pak někdo jiný napakoval.

18. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Dobrý večer farmáři,jak to tady čtu tak akce ještě nezačala a už je většina z vás otrávených.To snad nemyslíte vážně?...Jdu do akce jako vždycky a splnit ji hodlám opět celou je to pro mě výzva jako každá nová hra.Tak všem hodně štěstí a ať se daří ;) :)
    F 95 BAHA 298

19. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

cipísek53: Ahoj.... myslíš že je to těma "ješitama"? Takže druhý den je to špatně?.... dobře tak ještě ten večer můžu? :-D Samozřejmě to byla sranda, ale nebyl by to problém ,-) Ale vraťme se k tomu počtu akčních a padátek..... není to náhodou tím, že něktěří chtěli pořád novou plochu, aby mohli mít venku z lišty každou "důležitou" věc ,-) Tak je navíc prales a tím o 20-25% víc akční a padátek taky. Co se na to třeba podívat i takhle? Takže stejně bych mohl napsat, že je to díky těm nešikům (ať se to rýmuje) a ne ješitům :-D

20. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

farmaEviky Přesně tak !... co člověk splní, to splní .. non stres :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.