Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

Tak ještě že je akce nízká a padátka jsou nastaveny na vysoký úrovni.
    Snad to za těch 7dní dám xDDD

EDIT: První sklizeň 256 rukavic a za minihru 42 mincí. Snad se těch 20 her dočkám :D

Naposledy upraveno: 14/2/18
  2. drahulína

drahulína Stálice fóra

Nevíte proč nejde plnit ten nový družstevní úkol?Je tam napsáno něco anglicky ale co to znamená?!

maribeja a babina51 tohle ocenili.
  3. škopková57

škopková57 Perspektivní autor

Opět jste nezklamali,díky za hezkou hru!

babina51 tohle ocenil(a).
  4. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

drahulína - Je to chyba RT, už se to tu řešilo..

maribeja a babina51 tohle ocenili.
  5. zetorka25

zetorka25 Aktivní autor

Obtížností nízká mě zarazila hned na začátku počtem 750 akčních na jedno mletí. Můj názor na obtížnost se diametrálně liší od názoru RT. Pro mě je náročná pěstovačka, protože v práci nemohu farmařit a tak tisíce akčních bez baharamy jsou pro mě obtížnost vysoká.
    Naopak když třeba RT na šlechtitelskou akci s neonkami napíše obtížnost vysoká, tak si párkrát částečně naplním tuličinžák a za dvě až tři hodiny jsou neonky doma - pro mě obtížnost nízká.
    Když jsem v Orákulu viděla dekorku s traktorem, tak jsem si myslela, že bude součástí této akce. A jako správná zetorka traktor mít musím. Pak jsem zjistila, že ho koupím za floreny, tak už ho mám na ostrově. Tím pádem nějak nemám motivaci tuto nenáročnou akci ani začínat. Stodola mi zeje prázdnotou hlavně u dlohodobek a v módu akce za akcí a akce s akcí a akce doplňující akci navazující akce nejde nic doplňovat. I úkoly v družstvu vyžadují dlohodobé plodiny, třeba taková malina je oblíbená položka, což dokazuje i její cena na trhu. Naopak plodin na baha mám tisíce, tam není problém, ale na farmě už natvrdo přichází nutná volba - farmaření nebo akce.
    Všem, co akci plní přeji padání padátek, já si jdu zasadit ty maliny:)

6. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

V první hře 48 mincí a pak 2X po 41mincí,Klame mě to jinačí pozadí u zvířatek, postupně jsem zbourala ty včerejší výrobny,teda na jedné ploše je jich ještě 18 z toho 8 končí už za dvě hodky a ten zbytek až ráno;) Snad stihnu udělat co nejvíc;)

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

ezzra Slunicko moje, mrazive... :inlove:
    :mad: ja te vidim, jak se mi posklebujes, ze musim hrat tuhle ptakovinu! >:( Bezejmenneho na tebe - pul farmy bagrem prekopat a vsechno sebrat i s tim maslem xDxD;)

8. Persefone

Persefone Aktivní autor

Počet padátek tedy nic moc. Ale první zkušební pokus potěšil - 45 mincí. :)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maribeja - měla jsem ten samý problém s tím infooknem. Zavřela jsem a znovu otevřela prohlížeč a zdá se, že to chodí. Dokonce se dalo i normálně sklidit (před tím byly všude točící se kytky)

drahulína - zatím do toho úkolu nic nedodávej. Chyba je nahlášená - kuk tady
    Edit: A je zbytečné pokládat stejný dotaz ve více vláknech

10. ezzra

ezzra Hrabě fóra

matlafousko ubrechana..vubec sa ti nerehocu..nemusis tuto akciu veru hrat..daj si s chlapama snapsexDa Bezejmenny je dnes moc mrzuty asi ho na Valentina moc nevystiskala norska manzelka,,alebo mu odobrala cukrovixDa malo kopal tym bagrem:p

no a tie padatka rukavice veru nevyskakuju moc...to asi ze uz ide na nas jar..ked odohram tych 20hier som dobra..to pexesso tiez uz nieje premnaxDxD

A krasneho srdieckoveho,pusinkoveho a sladkeho Valentina vsetkym:inlove::inlove::inlove:

11. Honzík59

Honzík59 Pisálek fóra

nezmarka.cz
    děkuji za radu,už se podařilo :)

maribeja tohle ocenil(a).
  12. matlafous123

ezzra Jo holka, to by ti chlapi museli byt k necemu... :music::D Chovanci akorat dneska prisli brecet, ze potrebujou novy boty a ten muj chlap pro jistotu jeste nedorazil ani domu xD Navic nez napestuju na jednu rukavici, tak to bude akorat na svatyho Dyndy, tak nevim, co s tim ma vlastne spolecnyho Valentyn!? :eek: Jdu radsi delat spagety s porkem a smetanou... na masle, cestve drceny kmin, trochu cesneku - MNAM! ;)

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

matlafous a ezzra : ehmmm ... ??
    No pardon ? Nikoho neurážím a náladu mám normální.
    Kliknu do hry a vidím že je nový ůkol. Vidím že není zrovna normální tak mrknu na fórum. Tady nic není ale stejně do toho raději nebudu rýpat. Jestli je jen na krátkou dobu, pořád se dá stihnout rychle, když je jen dodávkový - za jak dlouhou dobu by jste ho splnily ? Za 20 minut i se šťouráním v nose ? Tak kam spěchat že.
    Jestli je stálý tak taky nikam neuteče.
    Rozhodně bych do něj nedodával když bylo evdentně něco špatně.

Na takové myšlení nemusím být naštvaný, nebo nemít dobrou náladu.

14. Mauricie1

Mauricie1 Pisálek fóra

Ty hvězdičkové mince budou jako odměny v akcích už napořád? To už je tuším třetí akce v pořadí, kterou kvůli nim vynechávám, protože při sklizni 1x denně nemám šanci získat něco pro mě zajímavého.
    Kdyby aspoň ty nepoužitý mince zůstávaly na příště. :(

15. larelay

larelay Analytik fóra

Tak za mě akce na pohodu, žádný stres, času dost. Vypadávátka s JC v pohodě a z toho, co tu píšete, mi přijde, že i bez JC půjde v pohodě stihnout a nebude třeba tolik hráčů, co kvůli vypadávátkám neplní.
    Pexeso se mi taky líbí, ale to pozadí mne teda dost mate, dost se mi to plete a na soustředění už nemám hlavu :( Hlavně si teda užívám, jak už tu někdo psal, že běží jen jedna akce, konečně si nepřipadám jak na dostizích.
    No a odměny netřeba komentovat :), už si zvykám :)

evoku57, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  16. matlafous123

Bezejmenný Vzdyt my do tebe jen tak laskyplne dloubeme, aby sis nemyslel, ze jsi tu jedinej prudic :inlove: Mas samozrejme pravdu s tim ukolem - neni kam chvatat :)

evoku57, maribeja a danielka0000 tohle ocenili.
  17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mě rýpání nevadí.
    Vadí mi nepoučitelnost hráčů. Milionkrát se spálily ale pořád ty pazoury do toho budou strkat.
    Neuvěřitelné.

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - mňám, koukám, že máme stejný chutě. A když nemám zrovna smetanu, je to bašta i bez ní. Třeba i na rýži, k tomu masíčko... mňám...

K akci - nebaví. Na noc už šel karafiát, zítra dopo dám bonus z kalendáře a trochu s tím snad pohnu. Jako akce mi to přijde takové nějaké nijaké. Skládám podle pozadí, hlav si nevšímám.

19. elbienka

elbienka Pisálek fóra

Pravděpodobnost vyskočení rukavic při sklizni bude nastavena na vysokou úroveň.
    To jako znamena, ze to nebude padat? Mam napestovanych 5000 naprstniku a vypadlo mi jen 116 padatek.. Chjoooo :-(

20. ritterca

ritterca Stálice fóra

To je snad vtip? Já mám skoro ten samý počet z karafiátu. >:(

evoku57 a Apachie1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.