Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já odehrála 24 her, nakonec ty potvory napadaly ještě na jednu hru, leč kytek 88 a já domluvenou návštěvu u kamaráda.... Chlapi si pokecali, dálnice ČR, Německo a Švýcary, osobák nebo náklaďák... grrrr... njn, jezdí tam oba.
    Co se týče vaření, tak mám celkem pohodu, malá jí vše, kluk obědy ve škole. Jen ty víkendy, kdy jsou doma ještě velký jsou masakr.
    Nejstarší se učí kuchařem a Kuchař vaří rád... jak to trochu jde, tak chlapům nechám kuchyň a jdu dělat cokoliv jiného /i kdyby štípat dříví, vaření a pečení mě fááááákt nebaví... jen jednou v roce na Vánoce cukroví, to se vyblbnu a na rok vystaráno/. Jo a chyba tam není, Kluk se učí kuchařem, Kuchař je příjmení mého chlapa. :inlove:.... Tuhle si vymyslel španělský ptáčky, tak jsem ho poslala do háje s tím, ať si je udělá, že se s nimi plácat nebudu.... měl je výborný... No jdu mu uvařit vývar, řeže a štípe dřevo, vítr ledový a venku -2.... nudle nechce, tak si pak udělá knedlíčky.... se na ně můžu velebnosti :p

milostivas a Sovinka tohle ocenili.
  2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mně zbylo 117 rukavic, takže jsem se sekla v odhadu o jednu hru. Už jsem neměla chuť a čas to dopěstovávat, tak jsem předvčírem zastromovala. Ze stromů to opticky vypadlo lépe. Jen tajemno mám ještě v liště - tak třeba vybalím nějaký santalovník, pochopila jsem konečně, že plody jsou ceněné. :)

milostivas, MatysekKamilek a evoku57 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.