Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý podvečer, mně to zvířátko vzhledem k barvě víc připomínalo sviště jak bobra :D

kiki2305 tohle ocenil(a).
  2. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

já mu zas říkala Fufu podle našeho morčete :music:

matlafous123, fany2020 a zahradnice4 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nakonec jsem vyzobal TS na baha a 5 dekorek 2x2.Po aktivaci skoro všech mazlíků a bonus 100%, dává slušných 39.550 BZ!:)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  4. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Nakonec jsem akci zvládnul, stonek už funguje dokonce jsem udělal i dvě hry navíc co jsem měl akční.... Všichni co ještě nemáte hotovo snažte se, zvládnete to (ale takových asi moc nebude).....

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  5. iDavis

iDavis Baron fóra

Akcia je od včera ukončená aj u mňa, stonek komplet. Nakúpil som asi 4 dekorácie 2x2, ktorými som zase zvýšil zisk z parku. :)

zahradnice4 tohle ocenil(a).
  6. Pepe4467

Pepe4467 Osvícený autor

Odpočinková akcička,
    spokojenost.
    Příjemnou zábavu.

Xenie6161 a zahradnice4 tohle ocenili.
  7. Baroland

Baroland Ikona fóra

Já jedu podle pozadí takže zvěř neřeším.Jinak 43 a stále mě hra nebaví...i když ...skládání dvojic ně začíná chytat. :music:

8. anulinka200013

anulinka200013 Pisálek fóra

Mě to pexeso vůbec nebaví, je to pro malé děti. Dnes mělo začít Time Race dle kalendáře a nic, nevíte někdo co to má být?

9. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Baroland - prý: "skládání dvojic ně začíná chytat" - no jóóó - jaro xD

anulinka - koukni do druhého kalendáře, tam je akce až od 22.2.

Řádek řádkuje už od včera, ale jedu dál co ještě napadá. Ráno ještě hodím poslední akční, pomelu a bude. Akce nebyla špatná, ale žádné terno. Pexeso takové...no...poněkud jednotvárné. A pomalé (než se otočily obrázky zpět). Ale získala jsem řádek i pár dalších odměn, takže vlastně ok a moc si stěžovat nemůžu.
    Přátelům moc děkuju za poslané rukavice, zatím jsem zužitkovala všechny. :)

kiki2305 a Zoufálkov tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nevím, jestli je to povzbudivá zpráva, ale jisté optimistické prvky obsahuje. Mám taky hotovo. A když já, tak opravdu každej....;)

11. Štika

Štika Mistr fóra

Odehráno 37 her mincí 1567,vybráno co se hodilo,ale za to množství napěstovaného to fakt nestálo.
    Čím nás RT překvapí příště? Po opičím masakru mě už nic nepřekvapí.
    Kdo ještě dojíždí stonek tak ať se daří.
    Všechny tajemničky ,stromy i chlívky, skončily v liště ...jak jinak.
    Vyhozené mince to pro příště.

Naposledy upraveno: 21/2/18
    kiki2305 a Zoufálkov tohle ocenili.
  12. sergejko

sergejko Perspektivní autor

Cafte Tak akcičku som dnes dokončil,ešte sa podarilo 3 hry na viac.Dakujem susedkom za rukavice.

burds tohle ocenil(a).
  13. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Odehrál jsem v této akci 24 her, víc mě nebavilo, hrál jsme pexeso s postavičkama.
    Přistupoval jsem k plnění velmi vlažně, vetšinu akční jsem napěstoval o víkendu s bonusem z kalendáře. Padátek bylo dost, teď bych měl ještě na další 3 hry.
    Vybral jsem SK a ramamince, ZB, TS už nevybírám, pravděpodobně by všechno skončilo v liště.

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

[​IMG] to by stačilo, čt + pá sfouknem ty dvě akce a o víkendu nudáááá ,-)

krakoramaja, burds a evoku57 tohle ocenili.
  15. burds

burds Titán fóra

Casey pokud se budeš nudit můžeš mi přijít pomoct.Mám práce že nevím co dřív a to ještě budu dělat ty akce které ty zvládneš za 2 dny.

tydýtková tohle ocenil(a).
  16. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Odehráno 35 her na hlavní, pak na vedlejších jsem si taky zahrála, bo mě to hodně bavilo, hrála jsem až do 13,55 hod a vybrala krom tajemna, hvězdiček, banánů, skoro vše - i s vedlejšíma odehráno 131 her
    :D

burds a tydýtková tohle ocenili.
  17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

burds: Nevím jestli bych byl platný pomocník? .... jinak já se práce nebojím... práce neuteče není zajíc a co můžeš udělat dnes můžeš udělat i zítra nebo pozítří ,-)

burds a tydýtková tohle ocenili.
  18. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Casey27, burds: No nevím jak jinde, ale zítra děcka píšou písemku z něčeho jinýho, než dnes; a taky musím dneska navařit, abych zítra musela uvařit zase něco jinýho... :-D

edit: Odehráno 35 her

matlafous123 tohle ocenil(a).
  19. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Uáááááh :mad: nedohrála jsem poslední hru... musela jsem cosi pracovně vyřídit a než jsem se vrátila, už bylo 14:16

a tak jsem prošustrovala 290 mincí :cry:>:(:cry:

zahradnice4 a tydýtková tohle ocenili.
  20. burds

burds Titán fóra

Casey bohužel nebyl by jsi dobrý pomocník.Dělám úklid v šuplících a ve skříních a to musím udělat fakt sama. Sice bych pomoc potřebovala práce je spousta ale musím jí zvládnout sama. Jinak tydýková jak tě chápu,jsem ráda že už jsou děti velké a vnoučata ještě malé tak tyto problémy zatím nemáme.Mimo to vaření rodina je velmi vybíravá a každému chutná něco jiného.

tydýtková tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.