Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Vy mi tedy dáváte sodu! Já viděl nejdříve méďu, pak jsem si přečetl, že to má být křeček. Bobr to fakt není, jsem se koukal na stavbu jeho hrází a tak. Takhle se při té dřině fakt nekření.
    Jinak, ještě že jsem stihl to vínko dojíst, než jsem si početl. Mohlo být úplně, ale úplně někde jinde:);)

2. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, od včerejšího večera mám aktivovaný stonek ;)

...a tak pomalu postupuju dál. Dnes na 2 pexesa...
    do konce ještě 41 hod.

-.- ale zase jsou dohromady motané 2 akce. To se mi nelíbí

vanessa5, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  3. satelit

satelit Hvězda fóra

Já tam mám dva xD

Kvůli hledání bobra jsem dopad [​IMG] [​IMG]

Další hru byl zase vpravo dole - kachna mě ulítla.

[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Naposledy upraveno: 19/2/18
  4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Každou hru je vpravo dole :pxD a druhej bejvá nejčastěji také dole, určitě ze 60% - takovou mám zkušenost :inlove:8) a už se mi párkrát stalo, že jsem měla plný počet 45 mincí, jupíííí ;):) ale i po 27 hrách se jede dál :music: fakt mě to baví čím dál víc, jedu i na vedlejších, tam se taky občas něco hodí, hlavně kupón na kombajn a Ramamince :D

Trepifajksl a Kolomajzník - mám medvěda celou dobu, tak jsem si ho nazvala hned zkraje a už mu to zůstaloo_O
    Skali - jsem na tom lautr stejně xD :cry:

Naposledy upraveno: 19/2/18
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

....Kvůli hledání bobra jsem dopad.....
    No, to máš z toho, žes nebyl na očním :D
    Ať dělám, co dělám, vždycky to mám za 42 stříbrňáků. Ale včera se povedlo 3x za 45 :D
    Nechtěla jsem jet dál, ale když jsou ty rukavice, tak holt vždycky dopěstím nějakou tu akční. Chjo, takhle tu stodolu nedoplním xD

6. kraketice

kraketice Pisálek fóra

Taky mu říkam medvěd, vždy dole v rohu na pravě straně:)

danielka0000, evainfo a Kolomajzník tohle ocenili.
  7. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    mám hotovo, stonek maká... Nemusela jsem ani bourat chlívky a výrobny, ani stromy. Pajdátka celkem v pohodě napadaly, nemusela jsem žádné koupit.
    Ještě jsem nic nekoupila v Obchodě lásky, ale něco určo vyberu.
    Pěkná akce :)

8. Slymačka

Slymačka Rádoby autor

já ještě 6 her, nák mi to nepadá, začala jsem o den dýl...no snad to napadá i když nevim nevim...pexeso jde, ale já mám skoro vždy 42 bodů..přeji krásný den

9. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak i já snad konečně dneska dolezu do vytouženého cíle :oops:.

10. KENTOVA´FARMA

KENTOVA´FARMA Pisálek fóra

V obchodě lásky jsou srdcová blamáž,valentýnské pexeso a srdečný hlavolam.Jsou potřeba do nějakého řádku na stonku,nebo to jsou jen free dekorky?

maribeja tohle ocenil(a).
  11. lase2

lase2 Magnát fóra

je to kopie těch co dostaneš za 5, 10 a 15 hru a následně je dáváš do stonku, tedy ty v obchodě jsou free do parku, pokud je chceš :)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Stonek maká, 2 hry už navíc, jedna ještě bude večer, možná jedna ráno.... Akce letadla zatím ticho po "ranveji"... tak dám něco do úkolů...

13. vanessa5

vanessa5 Rádoby autor

ahoj tak přes všechnu skepsi jsem se dopajdala v neděli ke stonku a zkouším dál,ještě něco vyberu..tak se všichni mějte hezky...:inlove:

burds tohle ocenil(a).
  14. papulice

papulice Hrabě fóra

v neděli jsem dojela ke stonku a i když už bych potřebovala naplnit stodolu,zkouším dál,ono mi to nedá a také ještě něco z obchodu vyzobnu....

15. coneznam

coneznam Osvícený autor

Stonek fachčí, teď pěstuji do řemesel, akce celkem šla. Ale co akce Time race? Dneska měla začít, ale neoznámili nám ani přeložení nebo zrušení. Těšila jsem se na další masakr a teď se snad budu ještě nudit??? :eek:

puntík50 a Zoufálkov tohle ocenili.
  16. backa

backa Perspektivní autor

Získala som 80 mincí ...bežím do obchodu ,že si prilepším ,ALE . kde nič tu nič ako - v rozprávke moje oči vidia - 179 mincí....prekvapenie!

burds tohle ocenil(a).
  17. coneznam

coneznam Osvícený autor

Manžovi taky nepadá, je z toho pěkně nervózní. No hold mužskej. Prohru přece nemůže přijmout.

ldivacka, Slymačka a burds tohle ocenili.
  18. puntík50

puntík50 Pisálek fóra

Pexeso bezva, protože jsem si odhalené postavy zapisovala. Nepoznala jsem bobra, tak jsem mu říkala "bílej". Těším se na další akce :)

mamina474 a burds tohle ocenili.
  19. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak akce hotová, stonek v nebi, co více si přát.;):)

zahradnice4 a burds tohle ocenili.
  20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Odehráno 2O her, ještě že jsem měla den volna....
    [​IMG] a tak to i zůstane. Já jsem té postavičce, nevím proč, říkala zuby ...

Naposledy upraveno: 20/2/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.