Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malanek70

malanek70 Expert fóra

matlafous123 Matlafousku, zumbu neumím a navíc by při pokusu o ni a při mých tělesných dispozicích mohlo hrozit, že si minimálně zbořím barák, to rozhodně nemíním riskovat :);):p No ale za půl hoďky bude namletá dvacátá rukavice, tak snad místu zumby spustím stonek a aspoň částečně budu uspokojen xD

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Trochu jsem přepěstovala akční tak teď jsem odehrála pexesa na která mi napadalo.Točila jsem kopřivy.Mám 1094 hvězdiček,tak jdu utrácet.Tedy až se vychechtám té zumbě.xD
    Taky bych asi měla z baráčku kůlničku na dříví.;)

3. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Hurá konečně mám stonek a akčních rostlinek spoustu, ale zase nejsou padátka a v obchodě by se krásně nakupovalo. Ještě budu pracovat na pexesu, ale moc toho nezískám musím totíž chodit do práce a to se nedá na farmě nic dělat.

evainfo, k.vitek a eli2006 tohle ocenili.
  4. karbar

karbar Vévoda fóra

Jak jsem psala akci vynechávám - tak jsem zatím dodržela slovo.
    Odehraná jedna hra, kterou jsme dostaly.
    Do konce akce je ještě času moc moc a padátek mám 1487 ks.
    Na farmě mám dá se říci spíše zoo a zbytek stromy.

Jinak se mi včera večer podařilo vstoupit do LV 100.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

karbar MEGA gratulace ke stovce! ;) Btw vedet, ze to nebude rychloakce, tak bych se taky s radosti z/drzela :music:
    malanek70, jana563 Vy snad bydlite v tech domeckach z odmen v TOPce? Jeden se jmenuje slameny a druhy dreveny :D

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Taky máte bobra vždycky vpravo dole ?
    upload_2018-2-19_19-12-0.png

7. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Skali: nn jedině uprostřed uprostřed. Mmch to je bobr? Já si ho v pexesu pojmenoval křečkem ,-)

8. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Křeček ! Bobr vypadá jináč.

maribeja, evoku57 a X-mole tohle ocenili.
  9. Skali

To je křeček ? :eek: To bych teda ráda věděla, jak potom vypadá bobr o_O ( Casey mlč, nic neřikej )
    Si na to vemu brejle -.-

10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Casey mlčí nic nepíše.... původní odpověď polkl ,-)

EDIT: brejle ti nepomůžou... podívej se na ocas.... bobr ho má placatej... a že nevíš proč? ,-)

11. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Tak ted jste mi taky zamotali hlavu, taky jsem si ono zviratko pojmenovala kreckem :-D

Jinak odehrano 29 her, na noc pujdou dlouhodobky, nicmene jsem je mela v planu kvůli nadchazejici akci, která se nejspis nekona :) To me naštve, jestli zacne pozítří, protože se nebudu moct pripravit, ted musim honit padatka, akcni mam na dalších 10 her :) A ukoncit Valentyna kvůli priprave na další akci nejak není v planu, pul dne by mi chybelo :)

evainfo a evoku57 tohle ocenili.
  12. X-mole

X-mole Znalec fóra

xD nechte toho, jsto mimo téma a já mám poprskaný monitor xD zase.
    Casey nech chudinky kachny kachnama.. prý je to jen pomluva xD
    Už mám 2 pexesa navíc :p

13. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Já mu říkám medvěd ...:p

14. Skali

Casey - Vim, ale nepovim :p
    Mám spálenej palec, tak na to blbě vidim, no :eek:
    Ale když tak koukám na oranžový křečky, tak tam vidim spíš pandy křížený s jezevcem o_O

15. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Skali, křečka mám vždy přesně tam, co ty. Podle mě je to křeček a tamté debaty se zdržuji. ;) Btw já bych asi potřebovala ne brejle, ale dalekohled - žádnej ocas tam nevidím :p.

Jinak řádek mám, kytek ještě na další 4 pokusy, ale dnes za celý den zatím ani na celé mletí, takže dost možná ještě bude akční přebytek. Mrzí mě, že jsem začínala, protože teď už zase pojede akce za akcí, i když tahle dosud neskončila, a dopěstovat na farmě nevidím optimisticky, na druhou stranu když už je odehráno, tak mince ráda utratím a budu teda doufat, že nám RT pošle i akce obcházející farmu, aby měla fakt volno a mohlo se to trochu systematicky poladit.

Edit: V oranž. křečcích já vidím pandy křížené s myší... o_O

16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Po přečtení příspěvků je to jasný... je to křeček s malým ocasem, protože Sovinka ho nevidí ,-) Her odehráno tak akorát ,-)
    Skali: a byla si s tím palcem na očním? ,-)

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já tomu tvorovi říkám prasopes. A vůbec ta grafika většiny zvířátek je omračující. Co na to ochránci přírody, že se jim to takhle vymklo z rukou? No měla jsem o hře růžovější představy. ale včera v poledne mi spadl internet (V případě přetrvávajících problémů se obraťte na správce sítě - kterej myslitel tohle napsal, on netuší nic o existenci víkendů?) Tak se teď plácám mezi poslední pěticí her ke stonku a pak na to házím kakáč.

18. satelit

satelit Hvězda fóra

A je to bobr akorát je nějakej veselej xD

[​IMG] [​IMG]
    ...a taky vím že je dole ale že by byl vpravo?:p

[​IMG] ...už aby byl konec.

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nejlepší je když mi nejedou ty internety, já zaškrtnu v nápověedě možnost "odeslat lášení o pádu" a ono mi to napíše že pro odeslání hlášení o pádu se musím připojit na internet.
    Tak jakóó ................

---------------------------------------------------
    Mám odehráno 20 her. Mám tedy splněno a jdu spát.

20. Skali

Casey - Byla. Napsala mi na to brejle na čtení :eek: Tak ještě, že jsem nešla třeba na urologii o_O

Já ještě min. 13x :( Asi si střihnu noční...:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.