Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Hezké dopoledne, akce dokončena včera. Asi budu za exota, ale tato akce mně velice vyhovovala. Za mně má tyto plusy, délka akce, vypadávátka (většina z nás jak zde čtu měla hotovo v půlce akce nebo kousek za půlkou) takže to vypadávání nebylo tak strašné. Aspoň já je měl všechny v sobotu dopoledne - točil jsem jen dlouhodobky vzhledem k pracovním povinnostem a teprve potom jsem pěstoval akční kytku(nechal jsem si +1 z kalendáře až na tuto akci). A mince - vzhledem k tomu, že si můžu vybrat o co stojím-nemám to pevně dané. No a pexeso, zjistil jsem,že budu muset potrénovat už kvůli budoucím vnoučatům ;). Prostě pro mne pohodová a klidná akce, nemusel jsem se stresovat jestli ji stihnu jako u kratších akcí. Tak ať se daří a příjemně prožitý den všem.

2. Baroland

Baroland Ikona fóra

35 a furt mě to nebaví...

3. malanek70

malanek70 Expert fóra

Snad dnes dodělám 20.hru a bude stonek. Co mě ale momentálně děsí, tak že naskakují úplně jiné plochy než mají, prostě na farmě je neuvěřitelný chaos a nepomáhá ani F5, ani restart hry ani restart PC.

4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Ahoj, hra se začala strašně zpomalovat a eviduji i problémy i se sklízením jednotlivých řádků na stonku, na trhu je to děs a všude se točí kytí. Jak psal malanek70, nepomáhá vůbec nic! A to jsem si chtěla ještě zahrát pexeso. Radši počkám.

Edit: alexandrakerulova00 - sklízím ručně řádky na stonku a nejsem schopná jednotlivé řádky sklidit. Takže ani ruční sklizeň nejde.

Edit II: malanek70 - také jsem to zaregistrovala, ale je s podivem, že výběr pro nákup šlapal jak hodinky - ten se nesekal.

Naposledy upraveno: 19/2/18
  5. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

stonka dokoncena
    ale ten chaos co je na farme je hrozny,kupon na pomocnikov aktivovany-ale nefunkcny,a ako pise malanek,nepomaha ani F5,restart pocitaca,bohuzial musi sa to robit rucne :wuerg:
    stonku som nerobila,uz som nemala trpezlivost :cry:

6. malanek70

malanek70 Expert fóra

Apachie1 Tak už je mi to jasné, začalo to, zrovna, když naskočila nějaká SUPERVÝPRODEJ!!! Jak příznačné poslední dobou :oops: A co se změní? Maximálně přijde rada: "vyčistěte si PC" a nebo budeme označeni za věčné stěžovatele! Zábavná hra.

7. Broučkovo

Broučkovo Zelenáč fóra

ahoj mě to dneska nějak nejde načte se max 55 % a konec ach jo

8. malanek70

malanek70 Expert fóra

Broučkovo To přece nevadí, ona stejně farma pořádně nefunguje i když se ti přihlásit podaří. Momentálně je důležitější nakupovat blbosti za prachy či floreny, jiné funkce farmy nejsou pro RT důležité.

-Kuteno-, Apachie1 a matlafous123 tohle ocenili.
  9. Štika

Štika Mistr fóra

To by jsme toho chtěli na RT asi moc. Na opravy kašlou,důležité je pro ně jen to,že posíláme prachy.
    Mám asi smůlu,zrovna jsem dělala pexeso, čtyři hry odehrány a přičetlo se mi jen 42 bodů.

Apachie1 a malanek70 tohle ocenili.
  10. spuntka

spuntka Magnát fóra

Stonek aktivován, ale co se dneska děje nemá obdoby.
    Nic nefunguje, pomocníci, mazlící, ruční sklizeň, ani obyč. vodu nemůžu koupit abych namlela SK.
    Ách jo.
    Stále restartuju a stále nic nemaká jak má.

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

A ja uz chtela jit servat nekoho od Kysliku... ti ale maji stesti xD

12. Apachie1

A o zítřejší akci stále nic :). Do večera času dost;)

Edit:
    malanek70: tak už jsem byla ze hry odhlášena. Ale jsem zase prolezla zpátky :).

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

• Nepiš se zapnutým caps lock. Považuje se to za křik a špatně se to čte.
    JEŠTĚ 180 RUKAVIC, JSEM NAPNUTÁ JAK KŠANDY:p;)
    Ale já vážně řvu hlasem,normálně píšu :mad:vždycky, jestli je to nutné, smažu se ale trvám si na řevu.

evainfo, malanek70 a Apachie1 tohle ocenili.
  14. malanek70

malanek70 Expert fóra

Apachie1 Jasně, a zítra ti budou tvrdit, že to tu bylo už ráno, to už mám za sebou z nedávné akce. Do předu a znovu upozorňuji vlezdoprdelky, že tohle není kritika moderátorů, ale tvůrců hry!!!

Apachie1 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. matlafous123

malanek70 Klid, chlape - mysli na svoje zdravi :D Hele 25 min. zumby a prejde to ;)

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po 20 hrách jsem získal 847 mincí.
    Jinak akce byla obyčejná tupá pěstovačka obohacená otravným pexesem.Odměny opravdu velmi chabé.o_O
    Chtěl bych jen připomenout,že máme i strašidelný park.Co takhle zahrnout do odměn nějakou dekorku i tam???

17. Apachie1

No, nevím nevím. Ale po návratu mám odemčenou Pirátskou zátoku a zmizely výhodné nabídky k prodeji.
    Asi bude něco špatně?!?
    Třeba se nechce uzavřít a vymazat Komiksová knihovna! Dobře ví, že to byla jediná možnost získání pomocníků na 3 hodiny výměnou za dodání sklizně pro neplatící hráče. A tak nás nechce opustit. Teď už není nic, pouze nákup.

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Jó, takové dekorky! A tak do toho bych rozhodně šel. Na hřbitově mám místa, jéjej. Sprostě mě to odhlásilo na vedlejší farmě, jen jsem sklidil ručně pár políček chmelu. Kvůli stromům - ne že by kombajn nemakal. Znovu jsem se přihlásil, zasadil něco delšího - akční a udělal jsem poslední dvě hry do stonku a vybral odměny, co kdyby... Ale ještě bych bral cosi zeleného, tak ještě potřebuji padanky na semletí. Hm, umět to, tak si ty rukavice fakt uštrikuju. Kdysi jsem zmákl ponožky na jehlicích - ale bez paty. Ta je naprosto nad mé chápání. Jsem si z toho celý centrální řídící systém zkratoval.
    A info o zítřejší akci jsem též nenašel, tož hádám, že to zase bude překladatelský oříšek a zkolaboval i překladatel s překladačem,hihi:);):p

19. malanek70

malanek70 Expert fóra

Ejhle, zmizela mě v nabídce ikonka té supervýprodeje a farma začala zase po skoro dvou hodinách fungovat... Proč lidi nedělají to, co umí???

20. matlafous123

malanek70 Ja bych rekla, ze ty to zrovna delas xD

maribeja a babako tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.