Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Apachie1 Jestli si dobre vzpominam, tak minula letadylka se nedala opakovat (a tudiz snad nebude nutne omezovat plochy, aby jsme nahodou nevybrali cely obchod), a tak doufam, ze tato akce nebude zmrsena mincemi, zalitame si i na Baha a bude to veselejsi.
    Tobe, mily RT, pripominame, ze krom farmy mame i 3 plochy na Bahamarame a radi bychom je pri akcich vyuzivali dle svych uvazeni.

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

3. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, ráno napadaly padátka, pomlela jsem a dopoledne měla hotovo. Akce se mi líbila a nechápu, proč tolik farmářů píše, že ho to nebavilo, nebo konečně hotovo. Už byly opravdu mnohem horší akce. Pexeso má pěkné obrázky a dobře se hraje. A ať tady nikdo neříká, že si nemá co koupit, vždyť SH, SK, botičky i zuzanu je stále potřeba. Kuponek na pomocníky vždy ocením a nezavrhujte ZB, na ostrově se dlouho nic neděje, ale abychom ještě těch banánů neměli málo. Mně osobně se tato akce líbila.

4. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

matlafous123:
    Mám pocit, že tam právě žádný obchod nebyl, pouze sis vybrala odměnu cestou, kterou jsi zvolila horní nebo dolní? A žlutá smršť se pěstovala všude vyjma Hřbitova a Vodopádů. Ale nevím, jestli si to dobře pamatuji?
    Také jsem zvědavá, co s tím moudrá hlava provede..

5. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Experiment ukončen:
    hlavní 199 ořešáků - 53 rukavic
    divoká 202 jabloní - 37 + 26 (druhá sklizeň s ponožkami, abych se vešla do 20 hodin)
    mýtina 176 javorů - 56
    Celkem 172 kusů za 20 hodin, to není kdovíjaká sláva. Karafiáty s 3x denně akční dávaly jednou tolik byť za 24 hod, vždy na 5 her za den. Šípek i bér, ač jsou nepatrně delší, mi dávají méně za delší čas než vyšlechtěný karafiát.
    Překvapily jabloně, tam jsem čekala méně. Všechny stromy byly v základu.

6. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, stonek hotový, také jedu dál, podle padátek, ale jen dokončím naspěstované náprstníky, mám jich ještě 3 tisíce. Jára

7. Bella74

Bella74 Vážený autor

Akce mě moc neuchvátila...nuda a pomalu to jde s tím pexesem, ale radost je, když trefím na 10 pokusů za 45, jinak standart 42 ...

Jinak stonek stonkuje a co bude to bude :music:...

Tak ať se daří :inlove:

8. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

jelikož jsem akční měl jen na necelých 2 plochách,tak stonek mám až teď a teď se pustím do úkolů,které mám zpolovic hotové,ještě zbývají diamantové části-mám i nové rostlinky, v podstatě mi nic nechybí,jen to množství

9. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak mi chybí jeden jediný pokus do stonku - jsem myslel, že budu mít s tímto sběrem, ale ničevó. Nu což, zasadil jsem už kromě akční i něco jiného, tak uvidíme. Na vedlejších farmách to mám skoro stejné. Ale vleče se to jak karamel

10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ten kdo to dneska nestihne tak bude mit dilema... dalsi Ovocna akce zitra chce stromy, ale pokud je vysadi, pozitri zase bude dumat co s treti akci na Zavody... a kdyby myslel ze teda si jednu vec odsune, tak popozitri jsou Musketyri a do toho Renzo... takze opet takovy (ne)dary, protoze nikdy nemuzu ject naplno vsechny akce, tedy vzdycky je to o vyberu... to znam i z realu, jak nekoho zahltit moznostma ale vlastne mu neumoznit je naplno vyuzit :-(

No uz jedu na ty vybrany veci, budu do zitrka stale tuhle akci a co napada na Ovocny to bude, ale na Zavody asi bude nutna priprava... tim tedy vypadavatka dozenou to prebytecny akcni...

Vypadavat ma 200 rukavic/den, v tuto chvili ma byt 836 (nebo chybet 564 ), mam 1970 (chybi 0 ), mam 140% hotovo.
    Stav naprstku : idealne 8950 kusu (2143/den ), mam 25035 z 15000 (166% ).
    Zatim uplynulo 59% casu, zbyva 67 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny NEJMENE 20* rukavic pro stonek, celkem cca za 1,7 hodin.

11. doben

doben Ikona fóra

Já jsem s touto akcí začal kvůli lyžáku až v pátek a dneska budu mít hotovo. Minihra celkem zajímavá, ale jsem rád, že na stonek stačí 20 her. Z odměn vezmu asi pár dekorek navíc, protože jsem se rozhodl zase trochu obměnit parky. Sice tyhle dekorky nejsou úplně ideální, ale vzhledem k tomu, že sklízím 1x denně, tak jsou pro mě lepší než třeba dekorky s časem kolem 12ti hodin.

12. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já jsem měl od středy do pátku dvanáctky a v sobotu jsme jeli do Police nad Metují do muzea Merkuru a muzea slepovacích modelů, tak jsem toho moc nenahrál... Nicméně akční mám napěstované a 15 her odehráno. Teď párkrát otočím, dlouhodobky aby bylo dost rukavic a dorazím to. Času je ještě dost a dost. Pondělí a úterý mám zase dvanáctky a pak mám do pátku volno. Ve středu ráno to skončím. Akce vcelku fajn i když zrovna nejsem milovníkem pexesa. Gratuluji všem co už mají hotovo a hodně štěstí všem co dosud bojují (tedy i sobě...)

13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Konečně jsem se dopleskala ke stonku.Pexeso bylo fajn,ale to padání padátek bylo trapně slabé a otravné.

Naposledy upraveno: 18/2/18
  14. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

stonek stonkuje, ale nepozorovala jsem nějakou vyšší pravděpodobnost vypadávání - pokud nepočítám sněhové vločky, ty u nás padaly hojně, ačkoliv pravděpodobnost jejich výskytu je u nás snížená xD

15. Ailuro

Ailuro Rádoby autor

Pexeso se mi líbí, akce celkem taky. Až na to, že za poslední sklizeň na 3 plochách vypadlo 44 padátek. Teda závidím těm, co to padá. U mě je to s padátky obecně bída, ale tentokrát je to děs. A nekoupím koš a nekoupím ...! Tak :D Ono se to zvládne, už jen tři pexesa.... pěknou hru všem a ať se daří.

16. X-mole

X-mole Znalec fóra

Achoj :inlove:
    tak i u mě hotovo, ale vlastně jen (kvůli) KFC. Nadšení z akce veskrze žádné, spíš pochyby o zdravém rozumu nejen toho, kdo určuje obtížnost akcí. Lehká = nudná? Takové množství akční na 1 pokus minihry? S touhle frekvencí padání pajdátek? Ale no tak, do apríla daleko... :p. Za mě tak... no abych nebyla zlá... 58 %.
    Gratulka všem, jež se statečně poprali :inlove:, (ještě větší těm, které akce potěšila xD ) a moc držím palečky finišujícím.
    Ať se daří a hra dál baví. Pa.
    P.S. modíkům jako vždy spousty P - poděkování, poklony, pochvaly, pusenky.... :inlove:

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jééé, pusenky :inlove:

No mě čeká na ml. farmě ještě pexeso :eek: Ale už jenom 19x :D

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak hotovo mám někdy již od víkendu. Pexeso jsem dělal s průměrnou výtěžností 41,5 mincí, což je dobré. V podstatě nejčastěji 42 mincí, někdy 41 mincí a vyjímečně 40 micí... maximální možné množství mincí za hru nikdy.
    Celkový dojem - prostě pěstovačka s dosažitelným cílem = řádkem ve stonku, jinak mě to ale příliš neoslovilo a v žádném směru (+/-) nešokovalo
    (na to máme naši Zlatou Ester!;)).
    Takže jsem napěstoval akční na přesný potřebný počet květin a vybral dárky tak, abych spotřeboval všechny z Pexesa získané mince - povedlo se.
    Všem, kteří ještě akci plní, přeji, aby se jim dařilo v Pexesu (nejlépe na maximum).

19. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně akce vyhovovala, záměrně nepíši líbila. Ale stačila jsem při ní i něco dopěstovat do stodoly. Padátka padají pomalu ale padají i bez urychlování, zatím odehráno v klídku 27 her. Snad jen nabídka v obchodu by mohla být lepší, není tam mimo bedny s nářadím vlastně nic, co by se mi hodilo. Ale přáli jsme si, abychom si mohli odměny vybírat, takže odměny v mincích a nákup v obchodu je v pořádku, ne?

Skali, evainfo a X-mole tohle ocenili.
  20. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Skvělý, právě jsem odehrála 20 her, už mám stonek a bedna mi dala 1x SH.
    Pexeso by mne bavilo hrát, ale né po jedné hře. Proto jsem si nechala všech 20 her najednou a výsledek je 18x42 + 2x45. Celkem 846 mincí. Ještě trošku dopěstuji, ať nic z akční nezbyde a s radostí dohraju pár posledních her a vyberu si pár odměn. Škoda, že jich bude tak málo. Ale neva, třeba bude příště líp.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.