Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

[​IMG] Za cca 1/3 času 3/4 hotové, to je solidní. Zítra dám ještě 1x akční, aby bylo něco v zásobě, protože za ty zbývající dny ještě něco vyskáče. Určitě ale dám na porovnání na jednu plochu ořešáky, na druhou jabloně, na mýtinu javory. Ořešáky jsou srovnatelné s javory, jabloně zatím otestované nemám. Jsou krátké, půjdou 2x za sebou. Pěstuju ráda, ale všeho moc škodí, dám stromkovou dovolenou.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer u Valentýna :) tak já moc padátka nepočítám, přiběhnu - sklidím a odběhnu. Chtěla jsem dát na noc své dlouhodobky ale přišel mi bonus +1 na 6 hodin, tak zase dala akční a musím najít rostlinky přes noc, které stihnu ráno sklidit před odchodem do práce ... a ještě nepůjdou do vysokých úkolů :( no jó. Ale nahráno 16 her, pod 40 jsem nešla :p koupené tři dekorky a taky nálepka ... sem minulou akci na ni asi zapomněla. Stále hraji pozadí, obličejíky né ... zřejmě pracovní defekt xD. Momentálně nemám ani kytky, ani rukavice tak ať nám to hezky přibývá ;)

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Satelit, můžeš, bonusy přicházejí i odcházejí... a není nad to, čekat kde se ta rafička zastaví. Včera i dnes se zastavila na +1 a tak dám ještě poslední sklizeň na povinných 15 tisíc kytek.Bez bourání, bez přípravy. SH spotřebováno kolem pětistovky, a akce nekončí zítra, do středy ty rukavičky dopadají:)

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Já nemám ze sklizně 580 pidi políček akčního ani na jednu rukavici , protože jich s legendou 30%
    vypadlo rovných 44 kusů. Za cca 8 hodin čekání získám na jednu rukavici. Vím, že času je dost, ale hra je strašně zdlouhavá a nějak mne to neba. Škoda, těšila jsem se na pexeso, ale asi udělám jen stonek, pokud tam dojdu, a bonus radši využiji na doplnění stodoly

Edit:
    Z další sklizně už jen 40!

Naposledy upraveno: 16/2/18
  5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

6. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

A odměny jsou stále stejné,dokola.Nic originálního,klasika SK,SH,letecké míle.....což to se ještě hodí,ale dát tam staré stáje,staré tajničky...mám toho smetí ve 124.levelu v liště nespočetně...ani je neodtajňuji. V jednom úkolu jsou speciální tajničky...přes dva miliony jsem utratila a doplnila ke splnění,abych zjistila,co že nám to za specialitu připravili...první odkrytý strom?? XXL jabloň...co na to říct..snad,že stále doufám,že bude líp...fajn hru.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, děkuji, doufám že to zvládnu, ale Tvé podpory si moc vážím a snad nenastane den, kdyby jsi kvůli mně musela šáhnout do peněženky, ale proč ne.. v úterý Ti pošlu kolik rukaviček bych potřebovala xD

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 15 her hotovo.Chybí 5 her,času je dost ;)

9. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Taky mi to moc nepadá, tahle soutěž je pro mě otrava. Gratuluji všem, co se jim daří.

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Připadá mi to tak že se mi to prase spíše vysmívá.
    Tragédie.

11. burds

burds Titán fóra

Také hotovo 15 her.Ještě 5 a uvidím co za ty penízky koupím.

12. myš59

myš59 Vévoda fóra

po nočních - z dlouhodobek mi vypadlo jen na jednu rukavici, her mám odehráno jen 13, za chvilku jdu do práce, tak zase dlouhodobka, tak snad večer si zahraji dvě hry pexesa;)napěstováno akčních je, tak ted jen točit dlouhodobky a měla bych to dát , pěkný víkend

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Odehrano 16 her, do vecera bude hotovo. Sice se rika: "co se vlece, neutece"... ale: dalsi podobnou akci s lehkym srdcem vynechavam, protoze mne tohle NEBAVI :eek:

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Vzhledem k tomu, že jsem na začátku točila hlavně dlouhodobky, je mi už jasné, že to do konce dopadá a nebude starost o dokončení akce, ale... Nebýt kalendářového bonusu na 48 hodin, měla bych velké problémy s akční, a tím myslím do limitu potřebného pro stonek, protože je pro nepravidelnou přítomnost u hry moc krátká a 3xdenně bych to neotočila. Zároveň tedy vidím i na padátkách, že přestože jsem měla proti jiným padacím akcím na začátku 3 sklizně dlouhodobek navíc, jsem v procentu vypadávání v této chvíli téměř na svém obvyklém procentu, a to bych bez bonusu +1 z polí byla přibližně na třetině napěstované kytky. Určitě si takhle nepředstavuju obtížnost nízkou (což zde netřeba řešit) a hlavně snadnější vypadávání.
    Původně jsem si myslela, že díky "usnadnění" naznačeném v ofi budu schopná s akcí skončit cca 2 dny dřív - bonus z kalendáře byl už do úvahy započten - a tím si užiju splavnost akce a zároveň aspoň trochu vykompenzuju farmu - z minulých akcí potřebuju dopěstovat dost i kratších plodin, řemesla mi polykají naopak delší plodiny, zvěř a produkty jsou stálé a vždy naléhavé téma.

Jelikož je to jinak, vím sice, že akci dokončím, ale opět bude velmi málo času cokoliv z naléhajících problémů vyřešit.
    Vědět to předem, zrovna srdíčkovou akci bych nechala jiným. To pexeso mi bylo jasné už předem, že bude mým faktorem proti nadšení, zbytek jsem přece jen doufala, že bude jiný.

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Bida, ani nocni dlouhodobka nezlepsila pomer a to jsem si udelal dve noci akcni abych nemel prebytek tech vypadavatek... no tak to me "zvyseni" pekne dobehlo :-(
    Ale dnes bude akce hotova, spis cekam na mlyn nez na suroviny...

Vypadavat ma 200 rukavic/den, v tuto chvili ma byt 566 (nebo chybet 834 ), mam 1392 (chybi 8 ), mam 99% hotovo.
    Stav naprstku : idealne 6056 kusu (2143/den ), mam 19260 z 15000 (128% ).
    Zatim uplynulo 40% casu, zbyva 100 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny NEJMENE 20* rukavic pro stonek, celkem cca za 1,7 hodin.

16. stěby

stěby Hvězda fóra

Ze dvou a půl ploch karafiátů s vodou (na třetině jedné pórek), kolem pár stromů, něco zvířeny - to napadalo na 2, slovy dvě spešlrukavice o_O. No není to radost? Není. Spočítal jsem si, že dnes jednou a zítra dvakrát sklidím dlouhodobky a rukavice budou na skladě, ale stále mi bude chybět skoro 1900 akční. To dám za 3 otočky v pondělí, ale celé je to jeden velký opruz :wuerg:. Jediné pozitivum je to pexeso. Jdu proti fórovému proudu, ale mě to baví. Dokazuju si tím, že bez focení a zapisování jsem schopen si zapamatovat ty kreslené ochechule tak, že udělám maximálně jednu až dvě chyby za hru, takže většinou inkasuju 42 mincí.

Naposledy upraveno: 17/2/18
  17. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Super den všem , já se vůbec nemůžu soustředit na hru po tom zlatě Ester, to je prostě paráda !
    Naštěstí to není potřeba sázíme dokola a čekáme na padátka. Už se blížím a ještě slavíme zlato v super-G :inlove:

18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Teda...vysokou pravděpodobnost vypadávání si představuju jinak. Napěstováno je a pořád mi chybí na 8 rukavic, což by tak nevadilo, kdybych to nepotřebovala dodělat do zítra do rána.
    Pexeso mi nevadí, tam to snad nejde udělat jinak než za 12-14 tahů, podle toho, jak je rozloženo. za 11 je už vyloženě štěstí, když se otočí náhodou napoprvé. A víc než 14.... těch 8 zvířat není snad takový problém si zapamatovat bez zapisování, ale i tomu nic nebrání. Barvy mi teda jdou podstatně hůř, pořád mě to nutí pamatovat si to zvíře. Ale i to se za 42 dá zvládnout.

19. sliacka1960

sliacka1960 Pisálek fóra

Nepáči sa mi, že treba veľmi veľa -750 akčných plodin dať do mlyna, stačila by polovica. Zbytočne veľké množstvo treba pestovať a ku tomu kto chodí do práce nemá šancu dokončiť akciu

anajavonuj a maribeja tohle ocenili.
  20. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, stonek stonkuje, dál nepokračuji ale musím se zeptat, stalo se to také již někomu, odklikla jsem tu bednu s farmářskými zásobami a objevilo se 20 krmení pro zvířata z toho jedno SK, průběžně bedny odklikávám, přeji příjemný víkend, u nás zamlženo, za chvíli jdu na výšlap, ať ty padátka padají, jsou potřeba, dobře, dám si příště pozor, až budu tento řádek odklikávat, teď až za 22 hodin a co z něho vypadne,

Naposledy upraveno: 17/2/18
    Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.