Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. agoros

agoros Perspektivní autor

karafiaty sadim aj ja (3 plochy mini poličok). rukavice boli na jedno zomletie.

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem nasadil karafiaty,to je darda...

... ale na 9 rukavic to nestačí.Chybí pro změnu náprstník,tak holt až za 4 hoďky.

3. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Odehráno 10 her,mincí 409,vytuněné karafiáty na noc na 3 loukách mi vyjde na umletí 1 rukavice.Moc mě tato akce nebere,je zdlouhavá a to já nemám rádao_O

4. pavca67

pavca67 Expert fóra

odehráno 18 her ještě 2 a končím nebaví mě to

5. satelit

satelit Hvězda fóra

Šunčíka jsem podojil na maximum ale na 8 her to nedám.Dost se to potom plete - to je furt ,,prase,myš,krokodýl,ovce,kachna,bobr,opice,a to poslední nevím.
    EDIT: Už vím - slon.

[​IMG] [​IMG]

Ještě jednu hru a jdu do Zoo. xD [​IMG]

Naposledy upraveno: 16/2/18
  6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

petaakubik S 5 JC moc parády nenaděláš,:p dá se říci že to ani nepoznáš, ale až jich budeš mít 55:D, tak už to zcela jistě pocítíš a bude to něco úplně jiného;)

7. eli2006

eli2006 Vážený autor

Ještě 9 her,za dvě hod. sklidím poslední várku počkám až napadají rukavice a dál nejedu.Dvě velké dekorky mám.Zbylé hvězdy a co ještě získám snad utratím.

maribeja a evainfo tohle ocenili.
  8. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem ráno z vojtěšky, z pšenice dvouzrnky a vodnice sesbírala potřebné rukavice, semlela na spešl rukavice a teď po obědě chvíli hrála pexeso. Odehráno 20 her, získáno 826 mincí.
    Mohlo to být lepší, ale ty první hry se nevyvedly dle mých představ. Ale nevadí, něco pořídím v obchodě a s akcí končím. A aby mě náhodou v nějaké hloupější chvilce nenapadlo znova sít akční plodinu, tak jsem napěstovala akční tak, aby už mě k další hře odradilo nové rozpěstovávání. Zbylo pouhých 6 kousků.

Myslím, že plodina se dá napěstovat do konce akce bezproblémově a problém bude spíše s rukavicemi. Ale všem držím palce, času dost, to určitě také dáte.....

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také už jsem přešla na dlouhodobky, bo mne to moc nebaví, vezmu stonek a končím :p úkoly stepujou v družstvu, tak jdu do nich, mám ráda uklizeno, ale nevím, co budu dělat s těma šlechtěncema, to neubejvá >:(o_O:eek:

10. alenal

alenal Stálice fóra

ještě 490 rukavic a snad bude stonek, a také končím, nevypadá to na to , že by rukavice více vyskakovaly

11. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

hubabuba1968

docela věřím tomu, že někteří nadšenci jich tolik i mají :D já jsem ráda za to, že jich mám pouhých pět i tak dalo dost práce je získat.. hraju bez penízku, jen pro zábavu, ale už vytrvale dlouho :DDD Většinou když se rozhodnu akci dokončit, tak jí dokončím i kdyby vůbec nepadalo :D zachvilku sklízím a o jednu rukavici zas blíž k cíli :)

12. koljan74

koljan74 Aktivní autor

..tak nízká obtížnost ani náhodou, rukavice nepadají, nuda...

13. slootr

slootr Baron fóra

Odehráno 10 her. 4 rukavice stojí frontu ve mlejně. Na posledních 6 mi schází 3 800 kytek a taky 380 pajdátek (něco je ve stodole). Kytky v poho, jsou to 3 otočky a z nich 2 budou dneska. Pajdátka uvidim. Stejně už dneska na noc nedám akční, ale něco delšího. Zítra poslední otočka akční a až to napadá, domelu, dohraju. Z obchodu jsem zatím vysosal SK, asi vezmu ještě PL a zřejmě nějaké mince, nejspíš 50 + 10. Na těch 30 mít nebudu, z jedné hry mám 42, líp se mi to nepovede leda zázrakem.

14. iDavis

iDavis Baron fóra

Ide to ako v lete na saniach, mám 534 padátiek, z 1400 je to dosť bieda. :sleepy:

15. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak konečně odehráno 10 her,dobrý je to že už jen půlku a je to za mnou.....a pěstovačku nechci vidět ani z letadla :cry:

16. EleanorCaen

EleanorCaen Rádoby autor

Ještě potřebuju 9 her na získání stonku, tentokrát to nevázne na rostlině, ale na vypadávátkách. Měla jsem kliku na kolotoči, takže díky bonusům budu mít tak za hodinu dopěstované poslední potřebné rostliny. Vyhodím na noc něco dlouhodobého a uvidí se.

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím odehráno 14 her. K bonusu z kalendáře jsem si vytočila ještě +1 ;), takže náprstníků mám napěstováno dost, vázne to na padátkách.:cry:

maribeja, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Neuvěřitelné...ze zvýšeného vypadávání toho vypadává čím dál méně a méně.Uź mám sotva na jednu rukavici ze sklizně. Dobrá,neskončím zítra brzy ráno,ale před obědem.A to bude konec definitivní !

maribeja a michalka59 tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak fakt diky +1 bonusu mam hodne kytek, ale ze tak malo bude rukavic a nestaci ani ta rezerva ze zacatku, to nechapu... kralovnu jsem nevyuzil kvuli malo kytkam, tohle nejspis nevyuziju kvuli vypadavatkam... z extremu do extremu...

Vypadavat ma 200 rukavic/den, v tuto chvili ma byt 432 (nebo chybet 968 ), mam 1116 (chybi 284 ), mam 79% hotovo.
    Stav naprstku : idealne 4623 kusu (2143/den ), mam 15410 z 15000 (102% ).
    Zatim uplynulo 30% casu, zbyva 116 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny NEJMENE 20* rukavic pro stonek, celkem cca za 1,7 hodin.

maribeja, matlafous123 a evoku57 tohle ocenili.
  20. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak jsem chtěl skončit a copak můžu?:p

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.