Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

no já jsem poněkud starší -71 roků ,tak si to napíši a nešel jsem pod 42,asi3x45

Naposledy upraveno: 16/2/18
  2. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Hezké dopoledne, šla jsem se kouknout, jak jsou na tom ostatní. Jsem na tom podobně, tak nestresuji. Mám odehráno 9x. Přes den sázím akční 3x a na noc dávám vždy dlouhodobku, ať něco napadá. Zatím je čas, tak jsem v klidu Nebojte se, to dáme!!!

3. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

Zatím 8 her a 335 hvězd. Na pokračování nemám nervy. Další várku si dám na "dobrou" noc...

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak mám odehráno 9 her a ještě ani jednou jsem se nedostala pod 12 tahů. Přitom jsem se ani jednou nespletla, tím myslím, neotočila chybně už známou kartičku, jen mi zkrátka nejde na ruku náhoda. Takové to otočení na první dobrou se mi povedlo snad 1x ;)

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Z noční sklizně Cukrové řepy a z raní skluzně Kedlubny, dohromady 129 padátek.
    To ani nebudu komentovat.
    Takže mám padátka (počítám i včerejší padátka) na 4 pokusy.
    Pokud RT nezmění podmínky akcí, na akce se vykašlu úplně.

Tohle už ani omylem není o tom jak si připravím farmu ale o tom kdo má líp nastavené "náhodné číslo"
    Přestává mě to bavit čím dál víc.

6. satelit

satelit Hvězda fóra

Hlavně že nám opravili toto: - Samolepka č. 346 (Strašidelný byznys) nebude mít žádnou kategorii - ale že po odehrání minihry se musím odhlásit a tím přijít o všechny výpisy ve spodní liště,abych mohl sklízet na farmě aniž by mě tam překáželo infookno,to se asi neopraví. Ne že by ty výpisy byly nějak moc důležitý,ale toto je větší chyba než samolepka.

7. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky nevím jestli to dělá taky vám,že odehraji pexeso,vyjede mi kolik jsem získala hvězdiček a najednou se mi to sekne a zamrzne a musím hru restartovat,docela to je otravné a už mně to nebaví:sleepy:Aha tak vidím,že dělá,předběhl mně s tím satelit.

8. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, u královny se tu někteří chlubili, že mají odehráno i na 200 her, tak nám to teď RT při této "nízké akci " ztížili ve vypadávátkách, abychom jich neměli tolik odehráno, a bojím se, že mnoho farmářů ani ke stonku nedojde, já mám zatím odehráno 10 her a vypadávátek mám rovné 2 kusy, pexeso neřeším, kolik toho bude, tolik toho bude, stonek má přednost.

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

satelit Dik za informaci, ja do dneska nevedela, ze nalepky maji nejakou kategorie :D Btw k cemu to vlastne je? o_O
    Smarja, ja kdyz zas vidim to jmeno Suncicek, tak bych vrhla. To prase samo o sobe je neskutecne ulisny a jeste dostane takovehle jmeno :music: Nejprilehaveji to nazvala arget31: Prasmorek a ja bych tomu jeste ubrala "ek" :p

10. satelit

satelit Hvězda fóra

fany2020 - U mě je taky priorita stonek.Já mám odehráno [​IMG] a když spustím kaštanřádek a nahoním tím padátka,tak mám stonek do večera hotov.A to je teď skoro 48 hodin po začátku akce.Jen jsem chtěl zkusit jak to půjde bez kaštaňáku(pro mě se to vleče)tak si asi pomůžu když tu možnost mám.A potom to bude bonus navíc.Ten kdo je na nižším levelu na stonek možná nedosáhne(i když byl avizován vyšší výskyt padátek,proto jsem nespustil kaštaňák),ale vše je o strategii,já pěstuji na necelých 400 políčkách tak musím samozřejmě počítat s tím,že nebudu hotov po 24 hodinách.Akce trvá dost dlouho,aby se dala splnit i s prstem v nose.Ještě je 5 dní do konce.

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

V poklidu dokončená akce;)Stonek už maká v nebíčku:)

12. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

[​IMG] [​IMG] riadok je doma, ale nasadila som náprstník, z obchodu chcem vybrať všetky tajomstvá, SK, kupón, groše - tých nikdy nemám dosť:p, farmu mám vybúranú celú a ešte 1 zber mi vyjde aj s valentínskym bonusom;)

13. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři ,z ranní sklizně cibule na všech plochách ,kde mám mimo teda i okolo stromy ,výrobnu,arboretu a zvěřinec celkem 54 rukavic ,to je naprosto málo ,prostě mi to nepadá,to už se mi dlouho nestalo,zkoušela jsem ,i vytuněné růže podobné ,takže z dlouhodobek a zbytkem ,ze včera pouze jedno mletí zatím 11 her, tak snad to dopadá ,když ne tak se také nic neděje ,rozhodně mně to nedonutí kupovat rukavice nebo koše ,to raději oželím stonek,všem přeji hezkou hru a nevzdávat to také se nemíním vzdát.:(
    jinak také se musím k vůli info oknu odhlašovat

14. satelit

satelit Hvězda fóra

DANKA722 - Gratuluji,líbí se mě ta věta ,,Šunčička je celý začudovaný" nevím proč ale při prvním přečtení mě hlavou projela věta:,,Šunčička je dobře vyuzená",asi proto že jsem na maso.xD
    Čekám na sklizeň náprstníku pak spustím kaštaňák a taky to odpískám a budu se snažit vybrat co nejvíc z těch chudých odměn.

15. papulice

papulice Veterán fóra

ach jo ach jo,po sklizni cibule ráno vypadlo 100 rukavic,to není ani na dvě mletí,jsem otrávená!!!:wuerg:

16. satelit

satelit Hvězda fóra

papulice - ale na jedno mletí je,tak se nenech otrávit,umel a zahraj si jedno pexeso.Času je dost ;)

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Odehráno 12 her,nasazena poslední várka.Pak budu sázet liliochvostec a na noc bér ať konečně dokončím co mám rozdělané.Akční mi zbude tak kdyby popustili padátka, dosadím.Taj stromy a stáje brát nebudu,žluté kurníky a výrobny vajec nepotřebuji.
    FA133....BAHA387

18. luciegreg

luciegreg Zelenáč fóra

tak jsme na tom asi všichni stejně nic nepadá ze třech ploch mi vyskočí celkem 50 rukavic. Už mě to neba. asi po 10 letech ukončím tuto hru.

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
  19. satelit

satelit Hvězda fóra

luciegreg - Neházej flintu do žita,času je dost. Jinak hra funguje osmým rokem.;)

Taky mám nepoměr [​IMG]

20. petaakubik

petaakubik Perspektivní autor

no nevím jestli se mám smát nebo plakat.. s pěti JC ze tří ploch komplet mini políček akční vypadlo 46 padátek, to nemám ani na jedno semletí rukavice :D budu muset nasadit karafiátky :(

maribeja a Helena1313 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.