Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nu, zkouším, jestli to zvládnu... ale v tuto chvíli mám napěstováno 1.302 ks akčního kvítí. A jestli jsem v rychlosti správně četla úvodní info, potřebuju jich napěstit 15.000 ks... a to při tom vražedném pracovním tempu a maloškových neštovicích prostě nedávám o_O Ale už jsem začala, tak to úplně nevzdám...

EDIT: Áha, a vypadávátka na stavu 382 ks :( Tak to fakt ne... a to jsem měla na noc dlouhodobku. Chjo. Honím se v reálu, tady na farmě se fakt už honit nebudu...

2. papulice

papulice Veterán fóra

tak pro všechny optimisty, z 300 polí akční vypadlo 20 rukavic a to mám legendu 30/30 a tedy jen jednoho JC...

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Hele lidi, neplašíte zbytečně? Akce je o den delší nad normál, je na 7 dnů.
    Nechci tu nijak čeřit vody, ale mně přijde standardní jako vždy. Za sedminu času (ve 14:00) jsem měla víc jak třetinu padátek, téměř polovinu - 606. Teď po sklizni přibyly další, mám odehráno 10 her a ještě 27 rukavic zbylo. Jasně, je v tom jedna darovaná a také 50 z kalendáře, to když odečtu, tak pořád je to za 1/7 času o dost víc jak 1/3.
    Jedu na všech celých plochách. Včera rozpěstováno na velkých 10, pak 90 a ještě na 126 polích, abych už v 18 hod mohla dát karafiát. Dnes tři otočky akční na 1x1, teď už je tam znovu karafiát.
    Pokud někdo točíte chlévy, pak nemáte místo na akční a také těch padátek nemůže být tolik. Krátké chlévy je nedají, dlouhé dá možná každý, ale stejně ne tolik.
    Teď už to půjde pomaleji, ale předpokládám, že čtvrtý den by měl být stonek komplet.
    Momentální stav [​IMG]

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Ono, kdyby si RT odpustil tu prihlouplou vetu (zcela jiste zaruceny marketingovy tah) o vysoke pravdepodobnosti, mozna by spousta hracu ani nezacala, protoze ne kazdy je casove schopny tocit 5ti hod. kytku v takovych poctech na 3 plochach a k tomu jeste honit padatka, ktera padaji tak, jako obvykle tzn. nikoliv tak, jak bylo vetsinou chapano.

Naposledy upraveno: 15/2/18
  5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem právě před chvílí sklidila všechny tři plochy akční plodiny a zkoušela tentokráte sklizeň bez J.C. A výsledek?
    - hlavní louka - 15 rukavic (před 4 hodinama s 27 J.C. 35 ks)
    - mýtina - 14 rukavic (s J.C. 27 rukavic)
    - divoká louka - 18 rukavic (s J.C. 40 rukavic)
    Celkem tedy 47 rukavic a to nedá ani na jednu rukavici. S J.C. celkový počet byl 102 rukavic, tj. na rukavici a skoro půl.

Ale proč to hlavně píši, neslibovalo kdysi dávno RT, když odebíralo hudební želváky ze hry, že do hry dá nějakou jinou náhradu?[​IMG] Hodně už vody uteklo a nějak to vyšumělo ...... Jasně, akce se dá většinou splnit i bez nich, ale s takovou pomocí je to takové jednodušší, klidnější, rychlejší ..... Ale asi i méně adrenalinu - stihnu nestihnu ...... Ale hlavně je to o nestejných podmínkách. Ty nebudou nikdy pro všechny stejné, ale právě možná proto se mně líbí akce na zvláštní ploše a nebo i s vypadávátkama na děsivé ploše. [​IMG][​IMG][​IMG]

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No taky mam pocit ze JC a sousedi ted hraji dost velkou roli, protoze ZVYSENY je akorat udiv kdyz z akcni plochy mam 20 rukavic a to prakticky pulku davaji JC... na noc jsem dal akcni s tim ze to dozene zachlivkovana mytina ale uz stihlo kviti prekonat vypadavatka, to se mi fakt nestava, v minule akci jsem mel na konci dvakrat vic padatek = kralovna neefektivni, a to bylo NORMALNI vypadavani...
    Mam to chapat tak, ze normalni znamena vic nez zvyseny pocet?

Odehral jsem jen jednou a nechapu, kdyz na otoceni potrebuju az 8 tahu (= 16 poli) tak pak dalsich 8 na dvojice, takze jen kdyz je klika muzu mit mene nez 16 pokusu = 35+6 bodu... proto mam 41 bodu, no stesti nema moc snahy mi s tim pomoct...

Vypadavat ma 200 rukavic/den, v tuto chvili ma byt 233 (nebo chybet 1167 ), mam 732 (chybi 668 ), mam 52% hotovo.
    Stav naprstku : idealne 2489 kusu (2143/den ), mam 8482 z 15000 (56% ).
    Zatim uplynulo 16% casu, zbyva 140 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny NEJMENE 20* rukavic pro stonek, celkem cca za 1,7 hodin.

7. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

Taky vám tam zůstává viset okno INFO - Blahopřejeme a ohňostroj?

8. larelay

larelay Analytik fóra

Odvolávám, co jsem psala, taky mi už přijde, že to padá málo. Po spuštění akce v pohodě, ale teď docela bída. I tak to snad půjde na základ stihnout většině (já si nestěžuji, mám JC). A nemůže to být špatně přeložené, mají to i na jiných fórech také tak? A pokud ano, teda netuším, co tím chtělo RT říct. Tak už nezbývá než jen doufat, že teda to vysoké vypadávání konečně spustí :)

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

A jde se na jedno.... po cestě si budu povídat... opice, křeček, kachna, prase, krokodýl.... ,-) [​IMG] [​IMG]

10. jvc15

jvc15 Pisálek fóra

Teď jsem sklidila všechny 3 plochy a z akční rostliny vypadlo 0 rukavic , slovy nula. Je to normální ?

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Bokonon - zavři prohlížeč a znovu se přihlaš. Mělo by to pomoct ;)

jvc15 - to je divné. Mrkni do prostřední výsuvné lišty (dole). Tam je komplet výpis (dokud se neodhlásíš nebo nezrestartuješ hru)​

Naposledy upraveno: 15/2/18
  12. stěby

stěby Hvězda fóra

Mno -.-. Právě jsem sklidil akční na všech plochách se ziskem 40 bezprsťáků. Podívám-li se, že ke stonku mi chybí 9000 kytek a 840 hopsadel, tak už potřebuju jen 28 sklizní a budu mít všechna vypadávátka. A taky nepotřebných 33 000 akční :cry:xDxDxD. Já tak nerad vytahuju ty tuněné karafiáty :(:sleepy:...

jvc15
    - tak to jsem na tom setsakra dobře :D:p.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - jasně, ta věta je zavádějící. Ovšem už mnohokrát se stalo, že napsaný stupeň obtížnosti neodpovídal skutečnosti. A že je něco divné, mi bylo divné hned při prvním rozpěstování. Vždycky dá 10 velkých s akční stejně nebo víc padátek než doplńková slunečnice nebo proso. Tentokrát vyskočily 2 rukavice z akční a 7 ze slunečnice. A pak 44 velkých dalo srovnatelně jako 26 malých kolem. To prostě nebývá. Rovněž z přípravné sklizně bylo obvyklých cca 180 kusů, s těmi 50 z dárku 230. Proto jsem dala ještě jednou akční s SH, aby do rána dozrál karafiát.
    Hodnocení "jak jsem na tom" dělávám po uplynutí 24 hodin. Tentokrát jsem na tom zkrátka dobře.
    MatýsekKamilek - máš přes třista kusů a házíš flintu do žita? Za 7 dní ti to dá přes 2000 ;)
    ----------------------------
    Každý máme nějakou strategii ve hře. Mě baví akce (tahle tedy ne) a družstvo s úkoly mě nechává naprosto v klidu. Takže při akci jedu akci. Když pak čtu povzdech, že se to nedá stihnout, ale zároveň čtu, že se akce dělá na jedné ploše, protože se pěstuje do družstva, tak mi ten povzdech přijde zbytečný. Hra je tak obsáhlá, že se nedá dělat všechno na 100%. Možná jsou na to hráči zvyklí z doby, kdy prý bývala jedna akce za měsíc, tak tvořili zásoby a plnili úkoly. Já do ní naskočila v době, kdy už byla akce každý týden. Teď už jsou v týdnu 2 a i dvě najednou. Prostě vše se stihnout nedá.
    Jak píše Lyžarka, podmínky nejsou pro všechny stejné. Někdo urychlovadla má, někdo ne. Někdo má a dává do hry víc peněz, další nemůže. Někdo má časové výhody, jiný dělá dvanáctky i víkendy. Zkrátka každý má jiné možnosti a tím pádem i jiné výsledky.
    Ano, mám značně nevýhodnou výhodu, že jsem doma a časově se hře mohu přizpůsobit. Ale proto hraji, abych zabila čas a občas nudu.

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jinak tem co zustava infookno : ja cekam minutu po dohrani a pak teprve kliknu na to zeleny tlacitko a v pohode se zavre,,,
    Dale chci nove tlacitko, ktere odecte rukavice a da 41 minci, 7 her a vzdy stejne, protoze proste otevru vsechna pole a pak vsechny dvojice...
    Tahle akce je spis o zdrzovani, vlastnim myslenim tomu nijak nepomuzu...

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. hezký večer s Valentýnem :) tak zatím je poměr kytek s rukavicemi stejný, ale na noc dám delší rostlinky abych stihla brzy ráno sklízet a víc napadalo. Odehráno 10 her nahráno 413 mincí a docela mě to baví :p ... jsem našla doma ještě nerozstříhané pexeso s krtečkem :D to někomu dám. Víkend sice trochu pracovní, ale rostlinky mají krátkou dobu, tak se s tím určitě pohne. Přeji hodně rukaviček ;)

16. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Rukaviček moc nepadá. I tak se mi zdá že jedu na pohodu.
    Mám odehráno 6 her. Akční mám skoro na 8 pokusů, takže bych řekl že než dojde bonus z valentýnského kalendáře, budu mít odhadem 2/3 potřebných kytek. Pak uvidím kolik budu mít rukavic.

Tassadar : to tlačítko by nebylo úplně špatné. I když máš štěstí a dostaneš se na 45 mincí (jednou) tak stejně je nejpravděpodobnější že bude nejvíc 40 - 42.

17. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Poslední dobou při každé nové akci přemýšlím jestli to má ještě cenu pokračovat v hraní, akce se opakují dokola, to by mi ani tolik nevadilo, ale jejich úpravy mě už tolik nenadchnou. O odměnách se už ani bavit nebudu a stonky, za mě katastrofa.
    A pořád dokola 5-ti, 6-ti hodinovky rostliny, z toho nic moc nevypadne, do práce chodím a směny, tzn. že akční otočím denně 3x, při počtu potřebné akční plodiny pěstuji skoro celou akci jen akční plodinu a na dlouhodobky mi nezbývá čas, tak z čeho mi asi ty padátka mají padat....
    A nevím jestli teď nekecám, ale když jsem se díval na oznámení o této akci, tak byla akční plodina 8:30 hod, proto jsem se i na tuto akci těšil a ve hře je jen 5:00 :cry:

18. Plea

Plea Pilný autor

Odehráno 11 her a jen jedna za 45 mincí, zbylé za 42. Řeší vůbec někdo nesmyslně nastavené počty mincí za tahy a nemizející okno, to už mi trošku leze na nervy. A padátka nepadají, očekávala jsem smršť.. Nejdřív zmršená královnička a teď zase taková prapodivná akcička..

evainfo, bursuk59 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. satelit

satelit Hvězda fóra

Tak to by šlo ale ty rukavice,ty rukavice...;)

[​IMG] [​IMG]

20. anvan

anvan Dozorce fóra

Nějak to padá čím dál míň - teď ze tří komplet ploch akční kytky jen kolem 70 kousků, což je na jednu minihru. V ofi je napsáno: Pavděpodobnost vyskočení rukavic při sklizni bude nastavena na vysokou úroveň. Nemělo tam být spíš "na vysoký stupeň obtížnosti"?
    No uvidíme ráno, jestli se někam posuneme. Akční kytka začíná být těžce v převaze nad vypadávátky....ale zatím flintu do žita neházím!! Tak krásný večer všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.