Valentýn (14.2. - 21.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 13/2/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. satelit

satelit Hvězda fóra

Lenca_85 - Neboj, co nevidět přilítne akce na SH - tam si dokoupíš a akční náprstník pohnojíš a padátka uspíšíš. xD

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zřejmě nastavení vypadávání padátek na úroveň vysoká znamená,
    že z celé sklizně akční na třech plochách
    nevypade ani na jednu minihru :D

aneb jedna hra za osm hodin :D
    jo jo
    ať žije vysoké nastavení vypadávání
    :D

3. Boty

Boty Magnát fóra

medvánek- já jsem svou neschopnost hrát úspěšně pexeso vyřešila papír tužka , nakreslím si 4x4 síť větších čtverečků ( dá se použít vícekrát, minulou hru poškrtám), zadám ksichtíky a dělám si jednoduché značky pro zvířátka jako kačer-kač. a pod. jako u pečení dortů, úspěšnost je slušná vždy mám teď 42 mincí. :p mi pajdátka celkem jdou, část jedné plochy jsem vyčlenila pro 10x velké pole + patřičné inkredience pro šlechtěnou cibuli a mám celkem rychle 10 pajdátek jistých :)))

4. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak nevím, co si mám myslet o téhle akci, pexeso mi napsal, že mám 41 mincí, ale už tu informaci nelze odkliknout a ani f5 nepomohlo, budu muset vypnout celý počítač, jen doufám, že až ho znovu nastartuji, že ty h.mince budou přičteny, jinak by tato hra pro mně asi skončila, protože pěstovat a nakonec z toho nic nemít, to by nemělo vůbec cenu, jen doufám, že RT dokáže tyto problémy vyřešit ke spokojenosti nás hráčů.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fany2020 Netreba vypinat pocitac, staci vypnout prohlizec a znovu se prihlasit. Take se mi to u prvni hry stalo a mince se v poradku pricetly.

EDIT: Za hodinu sklizim, za 2 hod. mi dobehne bonus +1 z kalendare a jestli neco nasledne nevytocim, tak to pujde dal podstatne ztuha a vubec si momentalne nejsem jista, jestli se mi chce neco delat ztuha nebo jestli s tim radsi seknout rovnou :eek:

Naposledy upraveno: 15/2/18
  6. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

satelit: jj, to je urcite akce pro me :-D Ja do toho uz 1000 ks SH vlozila, ale na akci s SH se muzu vyprdnout, vzdyt je to malovane :p At si tady brbla kdo chce jak chce, ze je potřeba do hry vrazet vic a vic penez, ja kupuju jen pomocníky (dřív občas i par FL), tento mesic ani pomocníky ne, když nam zdrazili :-D Mam 3 male deti a zatím jsem stále na rodicaku, rozhodne jsou pro me dulezitejsi banány pro deti, nez malovane kapicky pro hru :p Takze vyhodne akce si muzou davat jak chcou, to radsi nesplnim :) Nicmene to nic nemeni na tom, ze pisou, ze to padat bude a nepada :-D Ja bych si nastaveni na vysokou uroven padani představovala opravdu trosku jinak, no. Ale v podstate mas pravdu, kdyby to takhle nastavene nebylo, ta vyhodna akce na SH, která zarucene prijde, jak pises, by ztratila efekt uplne, nooo. Na druhou stranu musim podotknout, ze byt ja momentalne do hry peníze opravdu vrazet nemuzu, jsem vdecna tem, kteří to delaji :) Diky nim si muzu zahrat i ja, abych se doma občas nezbláznila :p

K minihre - včera jsem zkusila 3 hry zahrat, první dobry, u druhé se mi to zacalo motat s minulym kolem a u tretiho jsem byla uplne v lese :-D Takze ja bych rozhodne nemohla hrat vice her za sebou (to asi RT vi a proto nejsou ta padatka xD )

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak nevím, ale aby z celé sklizně akční nevypadlo dostatečné pajdátek ani na 1 hru, to mi zrovna jako smršť nepřipadá. Anebo ta vysoká pravděpodobnost vypadnutí zkrátka u mne nevyjde. Jasně, to bude ono :p

8. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ani mě to nepadá, z jablek co bych chtěla. Akci nejedu z důvodů dalšího zbytečného kuponu, projedu 5 a dostanu 1, to ee. V kalendáři psali karnevalová královna a pořád mi ta akce leží v žaludku, krást ani lhát se nemá, bohužel RT to má na denním pořádku. Akce si vybírám, za chvilku dám 1 za rok a na ty co si myslí že furt brbláme nehledím. Nebudu pěstovat doblba, řádek je pro mě na nic a odměny za mince prosím ale kupon nedám, zásoby se tenčí. Pexeso mě bavilo, doma ho trénuju skoro každý den s malou prdelkou a učím ji prohrávat, někdy i vyhraju. Kde jsou časy kdy se daly akce dělat na velkých polích nebo i půl, nejsem někdy doma i 18 hodin a klikat jako osel se mi po práci už nechce. Kdysi to byl relax, malá ale roste a je prostě nad farmu co si budeme povídat, smysl života a ne to malované u čeho se pořád vztekáme. Farma už není pro mě oddychovka, doplňuju postupně stodolu ale víc prodávám protože náš trh je celkem vybělený.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám odehraných 5 her a padátka nejsou, že nepadají je zřejmě tím otevřeným kohoutkem:D:oops:

10. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

No tak nevím, obtížnost akce nízká dle mého názoru vypadá jinak. Nepadá to, květy přibývají pomalu, jsem zvědavá jestli to stihnu celé.

11. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Já nevím jak vy, všichni píšete, že vám nepadají padátka (a odkazujete se na vysokou pravděpodobnost vypadávání), ale já to pochopila tak, že obtížnost u padátek je nastavena na vysokou obtížnost a tudíž to bude padat míň a my se budeme muset pořádně otáčet, abychom zvládli těch 20 her na stonek.

12. burds

burds Titán fóra

No jestli je tohle lehká akce tak jsem čínský bůh srandy.Kytek je potřeba hodně a rukavice nic moc nepadají.Řekla bych spíš že akce je dost těžká.

13. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

odehráno 5+1 her,další bude za 4 hodky,snad to výjde na dvě;) Jinak to nehrotím, co bude to bude.Jedna dekorka je doma a koukám ty samé jsou v obchodě,tak nevím asi si na konci vyberu něco z "různých ";) Přes noc u nás napadaly opět ty bílé sr.čky,dvůr odhrnutý;)

14. matlafous123

p-eetra Ale ona je dle vety v ofi nastavena pravdepodobnost, nikoliv obtiznost! A pokud tedy mluvime o vysoke urovni pravdepodobnosti, pak to dle meho nazoru znamena, ze napr. pokud budu prechazet dalnici, kde je vysoka pravdepodobnost toho, ze me nejake auto prejede, pak to znamena, ze me s nejvetsi pravdepodobnosti prejede driv, nez si myslim.
    Spis to vypada tak, ze pravdepodobne zustala pravdepodobnost pouze v hlavach RT a do hry pravdepodobne nedotekla :D

15. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Mám odehraných 8 her na pexesu...a protože nemám štěstí na otočení na jeden pokus,tak vše za 42 mincí. Jedu na "POZADÍ" a mám nakreslenou mřížku a tužkou píšu otočené barvy a po skončení to vygumuju a jedu dál.Já co si nenapíšu,tak si za 3 vteřiny nepamatuju. Jen ze začátku se mi pletla červená a oranžová.Bohužel mě pexeso nikdy nebavilo,ale přežiju to.Nejraději mám královnu.To je prostě super minihra.

16. p-eetra

p-eetra Vážený autor

matlafous123: ale zkoušet to na tu dálnici nepůjdeme, viď? :oops:

17. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Také jsem trochu zklamaná, teď teprve melu na první 2 rukavice. A další budou zase až zítra?
    Při avizované vysoké pravděpodobnosti padátek jsem myslela, že před nimi budu muset uskakovat, ale opak je pravdou. Teď ráno jsem zkusila na celé hlavní, divoké a mýtině 176 pidi polí dát mrkev a pšenici a vypadlo 1 padátko celkem. A to jsem před akcí splnila svou prioritu - legendu na 30%. Teď mám sice po nočních karafiátech na další mletí, ale zase není akční, kterého to chce také dost... Jak jsem byla natěšená, tak už mne to přešlo. Škoda, mohla to být super akce. Tímhle tempem budu ráda, když zvládnu stonek a asi nebudu sama. Tak pak nevím, proč zpracovávají ještě ceny v obchodě, když se mi ani nepodaří otevřít dveře?

18. matlafous123

p-eetra :D Nahodou takova ruska ruleta je porad lepsi, nez umrit nudou u cekani na kvanta akcni pro semleti jedne rukavice... ja bych do toho snad i sla xD No, nicmene zkousim tu pravdepodobnost ted na rerise a na ni teda zadna nastavena neni, natoz aby byla vysoka a z akcni rano vypadlo 46 ks z necelych 2 ploch :music:

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Včerejší předspánková sklizeň : 13 / 9 / 11 padátek
    Dnešní ranní sklizeň : 11 / 7 / 12

To není ani na jednu rokavici. Vzhledem k tomu že dnes jdu na odpolední, tak mě čeká ještě jedna poslední přesně načasovaná sklizeň a pak už nebudu mít tolik času a budu sklízet dost nepravidelně.
    Protože je potřeba takové množství padátek a akční kytky, nemám šanci to udělat celé.
    Takže počkám do zítřejšího poledne, než pjdu do práce, a z největší pravděpodobností to odpískám.
    Tohle nemá smysl. Jelikož je potřeba vysoký počet akční a vysoký počet padátek, znamená to že buď budu mít akční ale nebudu mít dost padátek, nebo budu mít padátka ale bude mi chybět akční.
    Vypadávání na vysoké úrovni je horší než běžné vpadávání. Tedy alespoň na mé farmě.

750 ku 70
    Až RT smaže ty nuly, budu mít šanci. Takhle ani omylem.

20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mám 549 rukavic (bez JC) a ještě chybí 5 hodin do konce prvního dne, což není zase tak málo, když má podle Tassadara padat 200 denně. K právě aktivovanému bonusu z kalendáře jsem vytočila 100% do stodoly, tudíž 6 kytek zisku z pole je fajn. Teprve jsem dala mlít prvních 5 rukavic, teď musím pryč, s pexesem začnu odpoledne.
    Ale stále trvá fakt, že mě to nebaví, odměny za mince mě neberou.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.