Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

Mohl by mně někdo prosím nasměrovat-ty chapadla je lepší vylepšovat 1-8 po jednom,anebo č.1-3x,č.2-3x až do 8.Nějak nevím.Jinak akce vypadala složitě,ale jde to.až teď jsem se zašprcla.Snad někdo poradí.Díky.

2. 14087

14087 Hvězda fóra

První vylepšení :p ale jak se to chapadlo hýbe tak to vypadá jako too s kondomem xD a leskne se to ani nevím jestli to sem můžu napsat, ale musela jsem :D :D no dobře, ehm je to ponožka, pardon xDxDxD

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dneska jen dvě sklizně, takže zatím to vypadá jen takto

valentyn.png

4. jeslince

jeslince Rádoby autor

Pomůže mi někdo, jak získat brk a zprávu?

5. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

babina 51 , já vylepšuji na tři hvězdičky, aby se přičetly 3 body

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Ahojte...
    Po přečtení FAQ jsem akci vůbec nepochopila (asi únava)... naskočila, proklikala jsem co se dalo a ejhle... jednoduché, leč popis byl volaký složitý... NTB stávkuje a seká se, hru tak několikrát za den spouštím znovu... ale jede. Je dětí. Můj, ač nový (před 5 lety) rok na to odpravily teamsy a unity a farma hrát nešla. No a na mobilu by asi šla, ale ... na to buňky nemám.
    Zkusím vydržet do 23h... ale, to musím něco dělat. Jinak usnu...
    No a zítra nevím, jak to půjde... malá v úterý šla po angíně do školy, dnes doma /mají plavání, tak mudr nedoporučila/, přijdu domů a tatínek (je na neschopence, výživné Vánoce... do konce dubna a bůh ví, co bude dál, pozastavili mu profesák a do náklaďáku ze zdrav důvodů nesmí) hlásí, že odpoledne usnula (! cože? Naběhne kontrolka) a posléze, že jí začíná bolet v krku a letí nahoru teplota, blížíme se k 38 .... takže mě opět nejspíš nemine výlet na pohotovost :(... kdy a jak budu sklízet nemám tušení, ale budu se snažit aspoň 3x za den, vylepšit chapadla, ať stihnu stonek.
    Chobotnice zatím dala 3x ba-bump (10 SH) a 1 x užitečný krabí zahajovák, 6 chobotnic a další si nepamatuju...

8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

no neviem ako iní ale mne z chobotnice zatiaľ vypadlo jedno veľké nič.

9. evik1965

evik1965 Zelenáč fóra

vykricniky u chobotnice,jdou spatne sbirat

10. davidson00

davidson00 Veterán fóra

evik1965 - na stránce 5 v této diskusi se o tom píše, jak to jde sklidit.

11. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím.tak že je 8 chapadel a nejdříve každé chapadlo udělat na tajnou zprávu ,tak že musí být kolem 600 čepelatek vypěstovaných a až to bude komplet vylepšené tak pak dělat brka,,nebo to dělám blbě ja teda zatím rozpěstovavam čepelatku a myslím si že to tuto akci neudělámmam teprve 32 bodu

12. 14087

14087 Hvězda fóra

Dobré ráno lidi..
    teda, jak to tady tak čtu, tak bych možná doporučila aspoň těm co tu nejsou prvně, číst i komentáře od protřelých farmářů/ek, kteří sem dávají i návody a rady, jak na akci půjdou, i Dave Lister psal jak na to půjde a já se toho chytla a jde to dobře.. dinoalesi také dává skvělé rady a další, pokud tedy nechcete číst FAQ tak aspoň tady si projděte pár stránek.. je tady spoustu lidí co se ptá na jednu a tu samou věc.. já bych neměla trpělivost neustále odpovídat na jedno a to samé. Také nejsem ořezaná tužka v penále, ale když se zapojí mozek, tak to opravdu jde, jen se musí číst prostě :) hm??

13. tajnůskařka

tajnůskařka Zelenáč fóra

Zdravím farmáři, pokud se někomu nepodařilo sklízet chobotnici pokuste se v nastavení změnit infobox na ukaza.myši na vypnuto,tabulka měla jiné místo.Snad to bude i nadále.

babina51 tohle ocenil(a).
  14. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Dávate pole 1x1 nebo jiné když su padátka

babina51 a Y_n_O tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

smoulinek123, sice jsou padátka, ale je jich potřeba málo. Potřebuješ rostliny. Takže bych spíš řešila, jak napěstovat korál na všechna rozšíření, pokud už máš, tak čepelatku na vylepšení chapadel. Ono to padá i z velkých polí a rostlinek je víc...

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG]... hezký Valentýn všem :) chobotnička je rozkošná když prská tu modř :D a já ponocuji, abych co nejvíce sklidila, ale přes den to určitě dospím :p Někde mám už vylepšené trojky a zatím takto ...

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

17. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, ještě jednou takový malý sumář jak na akci.

• Pěstovat na co největších polích, kvůli výnosu rostlin.
    • Nejdříve otevřít všechny oblasti a tím i chapadla pěstováním Červeného korálu.
    • Po otevření všech oblastí-chapadel, pěstovat Čepelatku a vylepšovat chapadla Tajnou zprávou.
    • Vyrábět Tajnou zprávu (kliknutím na postavu Kraba), která zvyšuje vylepšením chapadla počet bodů do postupu akce a také možnost zisku hodnotnější odměny.
    • Fajnový brk dle mě není třeba vůbec vyrábět, určitě ne před maximálním vylepšením (level 4) všech chapadel.
    • Sbírat odměny z chapadel a tím plnit hlavní část akce.

Ať vás síla provází na všech cestách

18. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Dobrý skoro poledne , tak chapadla vylepšeny na maximum , pokrok 128/290
    Dekorek 1x1 celkem 7 , ale včetně těch ze stupnice dárků .Teď můžu začít urychlovat chapadla brkem .

19. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Mám otevřenou celou plochu. Bodů mám jen 35. No, uvidíme... V noci spím, nevstávám.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chybí mi na otevření ještě dvě plochy. Teď jsem zasela i čepelatku, protože na tu poslední potřebuju růže a ty mám. V noci jsem zatím nevstávala, páč pracproces do noci fungoval, ale nemám přístup, na mobilní aplikaci akce nejede a na prohlížeči to můj foun nerozchodí, takže vstávání je v pořadí...
    Bodů ubohých patnáct.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.