Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. RomyF

RomyF Pisálek fóra

Děkuji Farmářka_X za nápovědu, měla jsem v nastavení vypnuto jen "infobox při kliknutí", tak snad to pomůže.

2. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak to vyšlo a chobotnička je osvobozená :D

3. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

Ahoj, dinoalesi co budeš dávat na chobotničky Tajnou zprávu nebo Fajnový brk ??

4. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

babička-květa
    Ahoj, určitě budu nejdřív dávat Tajnou zprávu, až všechna chapadla vylepším na maximum ;)

5. babička-květa

babička-květa Vycházející hvězda fóra

dinoalesi děkuji a přeji ať se nám všem daří

6. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

babička-květa
    Není za co, také přeji ať se daří a hezký víkend všem ;)

7. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Tak za 4h poslední sklizeň korálu. Snad jsem počítala dobře:music:
    Trochu jsem se zapotila než jsem vyšpekulovala kolik kterých polí aby mi zbylo 0ks ;)
    Ale dala jsem to :p
    [​IMG] [​IMG]

8. 14087

14087 Hvězda fóra

dinoalesi šikulka a rychlík :D mě to čeká za 40 min :D a už jsem dokonce vyměnila za jeden fajnový brk :D a uspíšila jedno chapadlo :D a mimo jiné dostala za něj [​IMG]
    Akce mne baví :D je fajn :D možná jedna z nejlepších na spešl ploše :)

9. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Zdravím,tak já jsem včera začala až v noci,tak se v tom proti vám některým zatím plácám,ale snad se doplácám do zdárného konce.;)

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ale jó,de to i bez prémia a košíků!8)
    Ale musím říct,že sem se pěkně zapotil,než sem to vyšpekuloval,na jaké pole sázet,aby to bylo do nuly a využil i systém!:wuerg:8)
    Po další sklizni v 18:30, kompletně rozšířím a jestli sem dobře počítal,bude čepelatka i na jedno vylepšení chapadla!:)
    Jinak, chobotničák je zatím docela štědrý!
    [​IMG] :)

11. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

12. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak jsem zatím stihla osvobodit 2 chapadla, ale už jsem jedno vytunila , tak mi bude dávat o bodík víc. Korál je na ploše všechen, ale špatně jsem si to rozvrhla a čepelatky zbyly dvě. Neva, snad systém dodá aspoň do těch 5 . Tak za čtyři hodiny sklidit, a pak kolem půlnoci. Snad to vydržím... Já jsem zatím žádnou plusovou dekorku nedostala. Snad se pochlapí ta vylepšená plazivá věc příště.
    Ještě, že mám volno - mít ranní, tak jsem s tím snad ani nezačala...

13. 14087

14087 Hvězda fóra

Je to pravda jak píše kaolín11.. chobotnice je štědrá :)
    A nezapomeňte si dát dekorky na pole
    Další do sbírky :)

14. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Tak chobotnička osvobozena ;), ale je jí to asi úplně šumák .... spí jako dudek :). Teď už budu jenom tunit chapadla a snad to půjde dobře ;). Všem ať se daří a hezký víkend ;)

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Nadšený nejsem, tak jako ze žádné minihry, která je vázaná na sběr časového čehosi... Chobotnice vypadá jakoby utekla z děsivky, ale jako předvoj chovu chobotniček dobrý, chapadla se kroutí dost odpudivě. Korálový útes fajn, toho slibovaného se stejně nedočkáme.
    Opět, co bude, bude ;).

16. kocieva

kocieva Veterán fóra

Pěkné páteční odpoledne. Dinoalesi a další, ta chobotnička bez těch zámků už docela ujde. Já ji po 22.00 hodině taky budu mít osvobozenou, hraji v klientovi a bez problémů. Akce se mi začíná líbit, dekorku ještě nemám, ale kolega Šimon2017 už má, co dává bednu s bonusy.

17. Danielaa25

Danielaa25 Stará škola

Pěkný podvečer, ráda bych se zeptala, když splním pokrok 290/290 mohu dál pokračovat ve sbírání dárků z
    chapadel?
    Nevím zda mám vylepšovat všechny chapadla na 3 hvězdičky.Děkuji za odpověď

18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Už pěstuji čepelatku. Přes víkend budu na horách, tak musím mít trochu náskok. Na mobilu to moc nejde.
    Jednu sklizeň budu mít za dvě hodiny, druhou ráno a pak se uvidí. Pár vylepšení před odjezdem ještě stihnu.
    V odměnách silně převažují BZ a TBZ.

19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Základ by byl + jedno vylepšení chapadla https://i.postimg.cc/nzLVggn3/Bez-n-zvu.png
    Líbí se mi,co hráč, to jiné uspořádání polí!:)
    Jinak sem si myslel,že chapadlo po vylepšení bude delší a ono získá jen bílou ponožku!:cry: Sotva viditelnou.:wuerg:

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj,
    po dosažení 290 bodů je možné i nadále sbírat odměny z chapadel. Takže vylepšuj co to půjde. ;)

Ať vás síla provází na všech cestách

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.