Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

No řekl bych,že tě to má motivovat k nákupu nějakého košíku!xD

2. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

kaolín11
    Otázkou je, jestli půjde dodávat po kusech, pokud ne, tak ti systém nepomůže...
    Tady je velkou výhodou prémium...

3. kaolín11

No vidš,nato sem nepomyslel.Takže musím počkat se sklizní až mi naskočí 5ks od systému,pak už to bude OK. Díky za připomenutí!
    Zatím se to jeví,že dodávat po částech nejde!:sleepy:

4. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Je to jedna z mála akcí, ve které akční rostliny navíc pro hráče s prémiem udělají výraznější rozdíl. :p

5. kaolín11

Maj to pěkně vykoumaný,kluci ušatí!
    Nevadí,zřejmě půjdu spát, až příší týden ve středu!8)xD

6. dingičko

dingičko Vážený autor

Vyzerá to zaujímavo, páči sa mi hra, skúsim :inlove:

7. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj kaolín11, jelikož mám prémium účet, tak jsem dal všude korál a již dnes otevřu druhou oblast a jako další zasadím na největší pole korál, který mi zbyde a na zbytek čepelatku. Na další sklizeň čekat nebudu, takže až ráno.

Hráči co nemají prémium, tak rozpěstovávají nyní obě rostliny. Pak se jeví nejlepší varianta jak píšeš počkat na 5ks od systému. Zase záleží, kdy se do hry přihlásili, pokud začínají teď, tak pro někoho čekat do noci je třeba nemožné. Pak zasadit všude korál. Počkat do další sklizně a otevřít druhou oblast. Poté by již mělo zůstat dostatek korálu pro zasazení na obě otevřené oblasti nebo doplnit opět čepelatkou.

Částečné dodávky nejsou možné.

Ať vás síla provází na všech cestách

8. hansicek

hansicek Mistr fóra

po zbere posadim vsetko na male policka, tym padom bude prazdny sklad do 11tej vecer a system by mal 5ks prihodit, po zbere rozsirim a zapestrujem na noc koral na co najvacsich a ak sa zvysi miesto prihodim cepelatku/riasy v sklade bude koral zas na nule a do rana by system mal dat dalsich 5ks.

9. kaolín11

Zaímavý nápad,zbavit se veškerého osiva na pole 1x1! Nicméně dneska počkám až mi naskočí 5ks od systému,poté sklidím,rozšířím a věřím, že vydržím do sklizně někdy po 23 hodině.Pak to udělám jako ty.Zejtra už to snad bude v pohodě.:)

10. kocieva

kocieva Veterán fóra

Úplně mám strach pokračovat v akci, když tady čtu ty příspěvky, ale velké díky za ně (Dave Lister, kaolín11, hansicek, dinoalesi a další). Když touto dobou někteří farmáři píší "hotovo", mám dobrý pocit, že to do středy zvládnu, ale dnes nevím, nevím.

Edit:
    Vůbec se mi nelíbí ta chudák chobotnička pod tolika zámky, tak smutně kouká . . ..

11. Dave Lister

Ahoj kocieva, to jen tak přemýšlíme nad tím jak nejrychleji rozpěstovat a napěstovat korál a tím co nejrychleji zpřístupnit všechna chapadla. Pokud pojedeš ze začátku akce jen korál než otevřeš všechny oblasti - chapadla a sem tam na prázdná políčka dáš čepelatku a nebudeš řešit nějaká semínka od systému, tak se ke zdárnému cíli určitě taky dostaneš.
    U této akce je důležité nezapomínat na sklizně, otevírání oblastí a sběr odměn z chapadel. Pojedu celou dobu na 3 sklizně rostlin-sběry odměn denně, možná o víkendu jestli stihnu 4x sebrat chapadla a to by bylo, aby nebylo ;)

12. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Dave Lister, mám to taky tak :D

Ještě to má jednu výhodu 3 body už jsou doma ;)

13. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak si tady čtu, že mám počkat se sklizní, až mi systém dodá 5 korálů - pozdě. Já trubka už sklidila... Takže musím čekat do 23 na sklizeň a pak rozšířit. A ráno nezapomenout před prací sklidit... Zatím jsem od chapadla dostala 400K TBZ a 6 chobotnic. A mám 4 kameny. Asi jen z velkých polí. Navíc jsem zapomněla zasadit tu čepelatku, takže ta je na poli teprve od teď - 5 ks, ať aspoň tady vydyndám něco od systému. Snad to k tomu stonku dotáhnu.

14. Dave Lister

Ahoj

dinoalesi, také jsem teď přesadil :). Pokračování tedy zítra.

eleanorelik1
    Dárky od sousedů, taky docela pomůžou ;)

15. kaolín11

Taktéž otevřeno a vše zaseto!
    Další sklizeň ve 23:25! :wuerg:

16. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja som tiez otvorila dalsie pole,bosorka si musi pockat. Dalsi zber mama 23:30 tak uvidime ci to nebude az rano xD
    Vikend bude zase vesely takze snad zmaknem celu akciu :oops:

17. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

No,toto niekoho zamestnalo,vymyslieť to!

18. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Tak pro dnešek končím takto.... [​IMG]

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak pro dnešek mám rozpěstováno, nějaké korály na velkých a jednom polovičním, na zbytku čepelatky. Včera jsem stihla nula nula pjud, na odpolední to prostě u mne nejde, když jsem na směně sama. A ještě začalo sněžit, trajflu dvakrát spadly šráky, než jsem se dostala domů. Neva. Snad se to nějak ustálí... Když nedohraju, věšet se nepudu, za dobu, kdy jsem farmu nehrála aktivně, mi chybí bambilion věcí :)

20. beruška-86

beruška-86 Pilný autor

ahoj,
    pěkný den, ať už je kterákoliv jeho část ;) mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak sklidit ta chapadla? buď jsem totálně levá, tupá nebo už fakt nevím. ať klikám jak klikám, neotevřely se mi tam ty tři nabídky, jak je avizováno ve FAQ :-( díky moc, fajn hru

EDIT: nakonec jsem našla chvilku přečíst ještě konverzaci z předešlé stránky... takže lisbet304 - moc děkuji! už jsem to našla

Naposledy upraveno: 14/2/25
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.