Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. polacka

polacka Baron fóra

Skali, to dáš, času je dost.

2. mshelca

mshelca Zelenáč fóra

zdravím mám dotaz hru hraji od začátku a nemohu otevřít poslední pole páč mám za celou dobu jen 6ks růží je to možné nebo se to děje jen mně děkuji

babina51, -Jara05- a INČUČUNA1959 tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mshelca - ahoj, poslední část plochy se otevírá za růže - ty se pěstují na farmě (dostupná od 66. lvl)

růže.png

Takže si je buď napěstuj, nebo kup na trhu....

4. stěby

stěby Hvězda fóra

252/290. Za zbývajících 47 hodin 2 sklizně asi stihnu 8), a pak ještě trochu podojím chapadla :D.

5. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou. Pokud chceš ještě něco doplnit, použij u již napsaného příspěvku možnost "upravit". Děkuji Skali
    Mám hotovo komplet. Čekala jsem to náročnější, budu pěstovat dál a sbírat odměny. Výborná akce, kdo má hotovo, gratuluji a těm co ještě sbírají body přeji úspěšné splnění.

Taky se mi to jednou včera povedlo. I přes to mám splněno.

***sloučeny příspěvky - multipost

Naposledy upraveno moderátorem: 17/2/25
  6. evinana

evinana Komisař fóra

Že by ta naše prepperka měla pravdu? Od stížnosti padly dvě dekorace:) za dvou sklizní chapadel, celá akce hotová, jen sbírám dál. Tak mám 6 dekorací navíc a doufám, že to nezakřiknu a padnou další;) držím všem palečky ať jim také padá

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

evinana,gratuluji,právě jsem všechny chapadla osadila po 3 pak jsem je šla sklidit,padla jen dekorka která je za body Guru lásky Inky, a dál žádná jiná,ale podiv.chlívek Hornavan-1 a dál zase jen BZ,mince atd,takže u mě se žádná deekorka navíc nenachází.V podstatě vlastně aní není tak potřeba.Já jen to uvádím proto,že to není u všech hráčů stejně rozděleno,jsem Level 243 ale já to tak mívám i u padátek,prostě smůlovatě vybrané ID:oops:;);)

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Bodů 232, vypadá to, že se proklikám až k pikolkám. Ale tři a půl dne strávených v polospánku u chobotnice mi snad ani za ty odměny nestojí xD
    Ale stojí, však zase bude akce, kde to odklikám razdva a bude vymalováno.
    A navíc se musím přidat k ostatním, kteří tuhle akci na spešlploše chválili. Také se mi líbila, oproti běžnému čekání na dozrání plodin a dodání mohl každý použít i vlastní mozkovnu ku prospěchu farmaření :)

EDIT: začínala jsem s dvoudenním zpožděním, ve čtvrtek a v pátek jsem sotva rozpěstovala...

Naposledy upraveno: 18/2/25
  9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Hotovo. Jsem na 308 bodech a pokračuji. Pouze pěstuji akční a dodávám. Nic ze skladu.xD
    Děkuji za akci. Vypadala složitě, ale chce to pouze přečíst manuál, názory, nápady, použít hlavu a je to doma. :)
    Mějte se hezky, a hotovsonům gratuluji. Ostatním přeji hodně zdaru do cíle.;)
    Pěkný den ;)

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no teprve 149/290 na mobilu se to prostě nedá takže za mě mínus:sleepy:

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

petaM2001: Zdravím, jen jestli jsi použil mozkovnu :D nebo bys nemohl usnout;), taky se mi akce nelíbí.
    Stav 216

12. olčaML

olčaML Expert fóra

Musím se přiznat , že bych měla taky hotovo , ale ze začátku jsem promarnila pár vylepšených chapadel , než jsem to pochopila . Ještě 5 sklizní a je hotovo !;)

13. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Mně taky stížnost zafungovala a padlo mi už od ní několik dekorek. Ta na bedny tedy žádná, tu mám stále jen jednu z pevných odměn, ale tak zase nemůžu mít všechno a tak jsem ráda za jakoukoli navíc. Nebo si možná zkusit postěžovat ještě jednou, třeba se tam nahoře přeslechli že mi chybí hlavně dekorka na bedýnky. :p

To je zvláštní že by ani jedna navíc. Dáváš je v invu vyhledat na jiné ploše? Na akční se neukazují. A jestli se řídíš jen podle vyskakujících oken, mohla ti do invu nějaká přibýt nepozorovaně. Mně se všechny odměny ve vyskakovacím okně neukázaly, takže když jsem si pak dala v parku vyhledat plusko, koukala jsem co jich mám. Každopádně naděje ještě je, takže nechť tě dekorky odteď zahrnou v plnosti. :)
    --------------

Já před chvilkou získala pikolky, tak mám radost. Už jsou na ploše a těším se co padne. Nutně už bych potřebovala Jacka, nebo 5 (z pěti pikolek). :p Taky by se hodil florenovník ať má ten z bedýnek z nedávné akce kamaráda, zatím sedí sklesle sám a opuštěný, skoro ani papkat nechce. Holt je to stádová dekorka, nechce zůstat sama, to pak trpí nejen ona, ale i její majitel. 8)
    Takže: "Pikolky otřeste se!!!" (a já se večer ozvu co z toho vzešlo)

14. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

já nevím jestli se dostanu vůbec ke stonku zatím mám 110 bodů

15. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

193 bodov aktuálne ale musím povedať, že strašne mizerná akcia.

16. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

stonek už je,ale dekorky ještě musím vyždímat,neřekl bych,že to je mizerná akce,tunil jsem nejdřív chapadla a používal poho pole

17. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ja mám premium a budem mať hotovo až za 2hoďky,chybička se vloudila, urobila som ešte jednu otočku koralu,ktoré mi doteraz svietia v lište :wuerg: a cez víkend som juchala na Morave :music: takže som dáke zbery vynechala. Myslela som ze túto akciu nezvládnem ale dala som ju aj vdaka mobilu. Mne to islo na mobile dobre.
    bosorka to zase flaka xD 216/290,samozrejme ide bez prémia. Za to dekoriek má 10 a ja iba 3 + dekorky za body.

18. babina51

babina51 Hrabě fóra

Dekorky už tak často nevypadávají,ale poslední sklizeň dala 3ks..Padá hodně pantoflí(díky za ně),chobotnice a občas i jejich oranž.stáje.Všechny odměny jsou super,já jsem spokojená.Zítra jdu k zubaři,to bude jedna negativum tohoto dne.Snad to nějak přežiju.

19. babioli

babioli Osvícený autor

Mám celou akci hotovou a chapadla sklízím dál, odměny se hodí. Za mně mohu říci že akce byla pohodová.

20. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Mám 259 bodíků, takže do večera bude hotovo. Samo jedu dál, protože dekorky si ode mne daly distanci. A já bych ještě nějaké rád posbíral... Já bych třeba z pikolek bral Jacka - ale to spíše obdržím ten florenovník(také fajn, ale z pole o 2 více z něj není).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.