Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janar53

janar53 Perspektivní autor

Také už jen sbírám další odměny. Pro mne toto byla jedna z nejzábavnějších akcí na této ploše. Zpočátku to vypadalo složitě, ale vcelku brzy bylo jasno. Přeji všem, ať jim padají dekorace, času je dost. :inlove:

2. Erča101

Erča101 Vážený autor

Úplně poprvé musím pochválit akci na akční ploše.:inlove:

Vše splněno, bez nočního vstávání a v klidu si budu vyzvedávat další odměny z chapadélek. :D

Jen tak dále, více takových akcí. Díky moc.
    Ať se všem daří.

3. lacrima

lacrima Titán fóra

Už je to uděláno, už je to hotovo [​IMG]a jedu dál .

Skvělá akcička , pěkné odměny , hafo dekorek na rozdávání .Pokud bude někomu nějaká chybět , ráda pošlu.

Gratuluji rychlíkům a všem ostatním, kdo ještě obskakujete
    kolem chapadel chobotničky, přeji zdárné dokončení celé akce .

4. *KAMAR*

*KAMAR* Pisálek fóra

Nechápu,jak může mít někdo hotovo,když já jsem teprve ted vyměnil plodiny za první tajné zprávy,chodím sem pravidelně a urychlit to nijak nejde v pokroku jsem teprv na 88.bodech.

5. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

*KAMAR* - pěstuješ hned od čtvrtka? Kolikrát denně sklízíš rostliny a kolikrát chapadla? Na jen velkých polích pěstuješ rostliny když ti jich zbyde málo? Používáš vždy vodu i hnůj? Jestli sklízíš pravidelně, je 88 bodů hodně málo, tak zkusme najít co dělat jinak pro zvýšení skóre.
    -------------------

Před dvěma hodinama jsem vytunila poslední chapadlo, a mám už i pár brků. Konečně to trochu přibývá, skóre 208. Dekorky navíc mi skoro nepadají, tu na bedýnky s bonusama mám vůbec jen tu jednu z pevných odměn. Tak si tu stěžuju, neboť vím, že ta stížnost je pak často kladně vyřízena. :p

6. babina51

babina51 Hrabě fóra

Dopoledne hotovo,stonek a Pikolíci jsou doma.Teď už jenom sázet-zkracovat chapadla-vybírat odměny.

7. evinana

evinana Komisař fóra

Prepperka Tak jestli je tady stížnost kladně vyřízena přidávám se:) zatím mám jen 4x dekorku. Teda krom těch za body. Do konce akce mi chybí 2 body, tak že za 3 hodiny hotovo a sběr budu dělat dál. Uvidíme jak bude chobotnička po stížnosti plivat dekoracexD

8. *KAMAR*

*KAMAR* Pisálek fóra

Samozřejmě pěstuju hned od začátk,začal jsem na velkých polích dokud jsem neměl na pokrytí malých,po přesazení jsem hned odemkl další chapadlo,pokud to šlo,samozřejmě zalévám a hnojím,tak nevím.

9. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

Ahoj. Ještě bodík a hotovo :music:
    Bude za 3h ;)
    A jestli jsem se nespletla, tak dekorací navíc 9ks. Jak to tu tak pročítám, tak si nemohu stěžovat :)

10. milteska

milteska Magnát fóra

Kamar.....pěstování na malých polích je zbytečné,potřebuješ pak hodně rostlin na zasetí. Malé pole 1+1 se vyplatí jen tehdy,když můžeš vylepšit třeba+2,což na této akční ploše nejde. Jinak mám stav 200,vše vylepšeno a od zítra budu zkracovat brkem

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

*KAMAR*
    Neboj,ono to zase taková pohodovka není,jak se ti tady někteří snaží namluvit.A už ani nepíší,zda použili košík,nebo mají prémium!Osobně jsem jel bez košíků a prémia.Sklízel 4x až 5x za den a mám zatím 332 bodů. Kdybych jel lážo plážo,jak se ti tady snaží někteří namluvit,tak bych sklízel tak 3x za den a myslím si že bych byl hotov někdy zítra večer,ne-li až ve středu! Takže tak!o_O
    Jinak je samozřejmě blbost v téhle akci pěstovat na 1x1,protože potřebuješ strašnou spoustu rostlin na setbu.Padátka padaj v dostatečném množství i z velkých polí!;)

12. *KAMAR*

*KAMAR* Pisálek fóra

Díky za rady,asi sem to trochu nedomyslel.

13. polacka

polacka Baron fóra

Pokrok zatím 277/290. Šlo to lépe, než jsem si myslela. Jinak akci hodnotím jako jednu z nejlepších na této ploše.

14. 14087

14087 Hvězda fóra

Tak já mám sice prémium, ale košíky nekupuji nikdy.. a mám hotovo.. ale asi protože jsem na skoro smrtelný posteli :p tak že mám čas
    Být v práci, tak se s tím taky loudám ;)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Zrovna u této akce bylo prémium sakra znát.Po první sklizni sem měl z pěti kousků osiva jen 23 kusů,tudíž sem musel počkat na 5 kousků od systému,abych rozšířil plochu a tím si protáhl další sklizeň až skoro do půl dvanáctý!:cry:
    Další pomoc je samozřejmě mobil.Bez něj bych akci nezvládnul vůbec!
    Bez mobilu je tahle akce pro nepracující a dlouhodobě nemocné!:wuerg:

16. WildJets

WildJets Stálice fóra

Akci jsem zacala v sobotu, kdy jsem se jako dlouhodobe nemocna dostala po dvou tydnech teprve na farmu, a ted jsem na 89/290. Uvidim, zda stihnu aspon stonek, ale kdyz ne, tak ne, jak uz tu nekdo rikal, farmu to nezabira a kazda odmena je dobra :)

17. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Ha, chapadla konečně vytuněna. Počet bodů: 194. To vypadá, že snad akci stihnu... Košíky nekupuji.

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chybí mi ještě jedna sklizeň na vytunění posledního chapadla. Bodů 160. Snad to doklikám :)

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak jestli si někdo myslí,že po stížnosti padají dekorky více,tak já jsem zářný příklad,že ne ,ve 140 mám jen to co je na chapadlech,víc ani ň.Jo abych nezapomněla asi 9 chobotnc 2x podivuhodné stromy a 1 výběh,jinak BZ a ostatní do hry.Vytuněno na 3 hvězdičky na 6 chapadlech;)o_O

20. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte, tak už mi chybí jen dvě brka na vylepšení posledního chapadla. Pokrok 166/290. Cílem je řádek na fazoli. Pokud se povede něco navíc, zlobit se nebudu ;)

Ať se daří

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.