Valentýn (13.2. - 19.2.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 12/2/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

hm moc dlouhé na čtení možná začnu možná né

xDxDxD

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Já asi vynechám, ještě to jednou projdu, ale nevidím to dobře ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, akční plochu nemám ráda, mám odpolední a to bude zas horor stíhat sklízet přes mobil.

5. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

To je zase gulášovka a ještě na akční ploše. Rozhodnu se až po startu :music:

Edit: Prepperka souhlasím. Každá odměna dobrá i kdyby se nestihlo celé. Jinak po delším čtení jsem už asi něco pochopila :)
    A jestli znáte ten seriál, tak jedna hláška zněla: Milujme chapadlo xD

Naposledy upraveno: 12/2/25
  6. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Akce na akční ploše mám ráda, celý zbytek farmy je volný na potřebné. A i kdybych tuhle začala a nedokončila, tak se nic neděje, do běžného dění na farmě to nezasáhlo a každá odměna dobrá. Když se podaří dokončit, super, a když né, tak vlastně žádný problém. Takže určitě začnu a v průběhu se uvidí jak to půjde.

Jen teda čekám ještě aspoň jednu nebo dvě souběžné akce, úplně volnou farmu nám RT nechává výjimečně. ;)

7. rosnička007

rosnička007 Znalec fóra

Hezké dopoledne,zatím taky moc z toho nevím.Na akčním poli akce moc nemám v lásce,ale výhoda je,že není potřeba nic jinde bourat. Vidím to asi tak jak Prepperka.Začnu a průběžně se uvidí. ;):)

8. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

2x piccolo, super dekoracie, riadok dáva 1ks superkrmiva a je to na špeciálnej ploche čiže môžem naďalej pestovať rastliny vo veľkom na krmivo. :)

9. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Tak jsem si propočetla, že budeme potřebovat 336 červených korálů, 210 čepelatek + 24 srd.kamenů na vylepšení pana Kraba + 35 čepelatek a 4 srd.kameny na každé urychlení. Tam je počet na každém - každý nemůže urychlovat čas, jsa zaměstnán ještě něčím jiným, než je farma.
    Chtěla jsem se zeptat - to dodávání tajné zprávy může být okamžité? Prostě vypěstovat potřebné množství čepelatky a nashromáždit kameny a hned postupně dodat? Nebo se mezi tím vylepšováním musí počkat ty 4 hoďky, respektive tři?
    Jasně, že se zúčastním, řádek mne okamžitě zaujal , ale časově - no nevím. Ale vidle do žita hodím, až ta hra dojde svého času, předem se loučit s nimi nebudu.
    PS: děkuji Kaolínovi a Dinoalesi, že mé počty opravili. Prostě jsem těch x8 nedopsala, jak jsem zase někam spěchala. Doufám, že jsem nezmátla naše hráče:)

Naposledy upraveno: 13/2/25
  10. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Ahoj, do akce se pustím ráda.... a to, že je akce na akčním poli mi vůbec nevadí, ba naopak ;). Akci budu hodnotit až v jejím průběhu, ale nevypadá to tak hrozně :). Všem, kdo se do akce pustíte, přeji, ať se vám daří.
    Hezkou středu všem ;)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak se mi nezdají počty čepelatky.Myslím si že jí bude potřeba mnohem víc než 210 ks.Máme celkem 8 chapadel,které mohu 3x vylepšit.
    Tj. 3x8x70 = 1.680 ks
    Pak ještě na urychlení : 35 x ? = ?
    Nebo jsem něco přehlédl ?!?o_O

12. babina51

babina51 Hrabě fóra

Jsem z toho trochu jelen,ale pročítáním fóra,dotazy ostatních farmářů,(trochu jsem si pomohla taháky)a tak doufám,že se mozek nabije.Akční plocha mně také nevadí.Snad to půjde-zítra všichni na značkách.

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja na 100 % akciu vynechávam aj keď bude na akčnej ploche;);).

14. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Nazdárek vespolek, tak jsem se konečně dostala k tomu mrknout na novou akcičku, no vypadá to zajímavě :D

No tak asi takhle, ale bez záruky:
    na začátku máme k dispozici jen mikroplochu, kterou budeme postupně zvětšovat
    [​IMG] rostlina - Červený korál - 336 - (Akční pole) - postupným dodáváním této rostliny, budeme odemykat další políčka na sázení akčních kýtí společně s chapadly (viz tabulka z FAQ)

[​IMG] rostlina - Čepelatka (přeměníme ji u pana Kraba na Tajnou zprávu a Fajnový brk) - potřebné množství je závislé od toho, kolik čeho budeme chtít vylepšit a urychlit

• na maximální vylepšení všech chapadel - 1.680 (na jedno vylepšení - 70)
    • na jedno urychlení chapadel - 35

[​IMG] padátko - Srdíčkové kameny (přeměníme ho u pana Kraba na Tajnou zprávu a Fajnový brk) - počet opět individuální, platí to, co pro Čepelatku

• na maximální vylepšení všech chapadel - 192 (na jedno vylepšení - 8 )
    • na jedno urychlení chapadel - 4

Speciální předměty:

[​IMG] Tajná zpráva - získáme u pana Kraba výměnou za Čepelatku a Srdíčkové kameny - vylepšuje vlastnosti chapadla (viz z FAQ)

[​IMG] Fajnový brk - získáme u pana Kraba výměnou za Čepelatku a Srdíčkové kameny - urychluje chapadlo o jednu hodinu doby do vyzvednutí odměny, tedy ze 4 hod. na 3 hod. Po každém vyzvednutí odměny se čas resetuje na 4 hod., pokud budeme chtít čas zkrátit, opět budeme muset použít Fajnový brk.

Tak přeji všem, ať se daří a hlavně nezapomínat sklízet ;)

Naposledy upraveno: 12/2/25
  15. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Vévoda fóra

Docela slušný guláš, ale ono to vypadá složitě a během pěstování a plnění z toho vyplyne, co tím chtěl básník říct. Začnu jako každou akci. Mezitím budu plnit další úkoly v družstvu. Mám jich nesplněných požehnaně. Všem co se zúčastní přeji úspěšné plnění.

16. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

To je tedy dost prekérní - vážně si RT myslí, že máme tolik času sedět u kompu? Zkusím - uvidím - udělám. Za trochu námahy to stojí, ale vstávat s kuropěním - ani omylem.
    Inčučuno - jsem na tom stejně. Pokud si někdu vzpomenu na plnění, to tam naházím a pak se děsně divím, co a kolik mi toho zmizelo ze stodoly:D

17. evinana

evinana Osvícený autor

Do akce jdu, i když asi pořádně pochopím za pochodu. Jen mě mate v popisu ta růže? To jako použijeme růži ze stodoly? Jdu to ještě jednou přečíst;)

18. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Dodání tajné zprávy lze provést okamžitě.

19. 14087

14087 Velvyslanec fóra

Ahoj všem.. do akce jdu, záda mne skolili do postele a dinoalesi děkuji za hezký výpočetní seznam :inlove:

20. Dave Lister

Dave Lister Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, žádné záludnosti v tom nejsou. Nejdříve napěstovat červený korál a otevřít všechna políčka - chapadla. Pak pěstovat čepelatku a vylepšovat chapadla a sbírat odměny - body.

Akci budu dělat. Slušných dekorací 1x1 není nikdy dost. Plánuju tři sběry denně a mělo by to klapnout. Urychlovat chapadla nebudu. Hlavně nesmím zapomínat sbírat, což bude pro mě výzva ;).

Ano pro odemknutí poslední oblasti bude potřeba růže 8)

Ať vás síla provází na všech cestách

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.