Valentýn (12.2. - 18.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 11/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj verapavlu0271,

kouzelný strom se bohužel již nedá ve hře získat.

2. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Zdravím všechny...tak tato akce je božííí ta se mi líbí:inlove:Včera jsem splnila první úkol a dala do mlýnu 30 Amorových šípů...tet jsem splnila první hru a líbilo se mi to...určitě večer splním třetí úkol a pak si zas budu hrát:DVšem přeju krásného Valentýna:inlove:

3. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Plním 3 úkol a šmitec :)..10 banánů je krásných

pajaable, lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  4. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Ono se to časem srovná a cena zase klesne. Momentálně chce mít každý 1000 ks hnoje a tvoří zásoby. Až se mamonáři nasytí, bude ho na trhu zase dost ...

Vzpomeňte si, jak to bylo na začátku obchodování s parfémy ...

pajaable, lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A kdo ho na ten trh bude dodávat?? Mamonáři co si nakoupili hnuj na několik akcí dopředu?myslím si že je to celé nedořešené!Protože pokud si nakoupím například 20.000 ks hnoje do zásoby a budu chovat zvěř,tak jistě hnůj co vyprodukuji půjde do .... však víte kam! Úplně stačilo kdyby navýšili kapacitu hnojiště na 800 ks a byl pokoj!Když RT zavádí nějakou novinku do hry,mněl by aspoň u toho krapet přemýšlet!:p:oops:

6. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

ahoj skvělí farmáři, každá akce je pro mne výzvou a snažím se ji splnit co nejdříve. Hnůj neřeším, stejně většinou jedu jen s vodou a hnůj používám jen v začátku akce.Po splnění akce jsem většinou nasadila slepičky a hnůj prodávala, vždy se to vyplatilo. No a Valentýnská akcička super a blíží se zdárně ke konci. Všem přeji krásného Valentýna a mějte se rádi.

7. mithrandilka77

mithrandilka77 Aktivní autor

Ono to s tím hnojem není zas až tak jednoduché, jakmile si nakoupím nad kapacitu hnojiště, nejsem schopen ho produkovat, tím pádem ztrácím spoustu krejcarů vždy, když chovám zvířátka :), myslím si, že to nebylo úplně nejchytřejší ho kvanta nakoupit pokud ho nechci v nejbližší době zase prodat nebo využít pro tuto akci, špatné bylo ale určitě načasování, změnit systém se startem akce bylo přinejmenším neuvážené :), uvidíme jak se to vyvine :), jinak akce skvělá, zase nějaká změna, chválím za různorodost, a 10 ZB, což je adekvátní bodům zkušeností za dva levely na bahamě, je hodně dobrá odměna :).

8. kaolín11

Já v tom tedy nic složitého,pokud hnůj bude například za 3 krejcary,tak mně určitě nebude mrzet,že jsem nevydělal 300 KR!
    Já to vidím tak,že když bude hnůj za levno ,bude se vesele nakupovat! Produkce hnoje na trh, prostě přehodili na dotační farmy!už jsem to včera pozoroval na trhu! Nejprve několik nabídek po 1 kuse a nakonec třeba 200ks.Asi náhoda?

jana563 tohle ocenil(a).
  9. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak jsem si konečně zastřílela. 15 šípů, 15× zásah do balónku. Měla jsem z toho strach, protože střelba na cíl vážně není moje silná stránka, ale tohle by skutečně zvládlo malé dítě. Doufám, že se náročnost nebude stupňovat.xD

10. janapospisilova60

janapospisilova60 Zelenáč fóra

:oops:Ahojte taky jsem vše sestrelila Jsem zvědavá jak dál nevim zda celou soutěž udělám většinou chybí vypadávátka jinak super ceny

pajaable a Hrnkajda tohle ocenili.
  11. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Šípy jsem namlela všechny a dokonce se mně i podařilo všechna srdíčka sestřelit. Akce je zatím v pohodě a věřím, že ani s vypadávátky nebude moc veliký problém.
    Přeji všem mnoho štěstí, ať se Vám daří. Jarka

12. kaolín11

Akce zdárně ukončena!! Něco mně říkalo abych si namlel pro jistotu o 1 šíp navíc a dobře jsem udělal!Podařilo se mně 1x trefit černý srdce!xD Pak jsem se do konce strachoval,abych ho netrefil ještě jednou!:) Z toho plyne poučení: 2x měř a jednou střílej!:)

13. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, tak to jste opravdu dobří, mě už se podařilo prošustrovat minimálně 2 šípy určitě, ale neva... myš se škube, takže se to dalo čekat. Zvládnout se to dá i tak a grafika je opravdu moc pěkná. Minihra je velmi příjemný zpestřením akce.

Tak ať střílíte jak Robin Hood :)
    danda

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobrý podvečír :)
    tak u mě dvě minihry za mnou jen jednou jse vystřelila moc pozdě :D, 10 banánů skočilo do tuctu domácích :) a posílilo mužstvo žlutých :D Srdcošipky namleté na třetí minihru, zbývá dopěstovat nějakou tu akční. Akci pojedu celou. Těším se na stonek a další přídel násobku BZ a BBZ :)

Andulííí

15. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

namleto 37 šípů ve stodůlce jen 37 srdičkových a za hodku sklízím ze všech polí...neudělaný žádný úkol a koukám někteří již hotovo

veselékopýtko a pajaable tohle ocenili.
  16. jaji

jaji Vévoda fóra

tak přemýšlím, zda začít plnit, nebo počkat na všechny dříky. Napěstováno je, jen mi chybí 190 dříků... no, do zítra popřemýšlím xD

láká mě jít si zastřílet po tom, co tu čtu vaše story ;)

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Mám na noční zasetí dlouhodobek, ulovila jsem na trhu 3× 100 jednotek hnojiva.
    Ale byla to fuška, kam se hrabe střelba na balónky. Adrenalin v této akci stoupá na trhu. ;)

18. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

Akce se mi moc líbí, za to patří RT palec nahoru. Mám čtyři úkoly splněné, střílečka je skutečně jednoduchá, pokud není jeden zbrklý. Bez hnoje asi budu, nechce se mi to pořád sledovat na trhu. Asi si vystačím s tím, co mi nadělají stáje , až je vrátím na svá místa po ukončení akce.

19. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

ahoj akce je úžasná, a hlavně ted jsem si všimla, že v odměnách je 10 banánů tak mám radost jak malé dítě. Myslím, že tentokrát bude RT v šoku z toho že ho tolik lidí chválí;)

20. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jak to tak vidim, budu muset udelat o dost vic sipu, kdyz se tu nekdo netrefil, nemam sanci... doufam ze pri neuspechu se ukaze dost nahradnich, ne ze se zacne znova :)

Vypadavat ma 110 sipu/den, v tuto chvili ma byt 137 ([2.ukol]+42 ) nebo chybet 523, mam 469 (chybi 191 ), mam 71% hotovo.
    Stav srdicek : idealne 3105 kusu (2500/den, [2.ukol]+585 kusu ), mam 4716 z 15000 (31% ).
    Zatim uplynulo 20% casu, zbyva 114 hodin.
    Nezapomenout na Amory z mlyna, chce jich 50 po 15 minutach (podle runy) at pak neni problem! (celkem 12,5 hodin mlyna)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.