Valentýn (12.2. - 18.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 11/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Já začnu teprve dneska, včera jsem přišla z práce hódně pozdě, tak jsem jen na poho švihla těch 10 kousků a pustím se do toho večer. Ale nestrašínkuju se, to dám:p

Jinak hnojiště plné, trh prázný....ať vám to roste, já letím do reálu vydělávat na floráče;)

sisinka tohle ocenil(a).
  2. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Přesně tak jak říká drakobyk. Je to taková oddychovka. Namleto 10 šípů + 5 dárek od RT a všechny zasáhly svůj cíl. Ještě cca 500 srdíčkových kvítků a banány budou doma. Ostatní úkoly z časových důvodů asi plnit nebudu.

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

4 úkoly hotové banány jsou doma

4. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

Tak dneska mě čeká klidné rozpěstování na 2x2 polích. Pořádně pěstovat na 1x1 polích s MJS začnu až zítra a dokončím v neděli. A pak nahodím dlouhodobky a snad dříky v klidu napadají. Zatím jich mám 229.

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Akce Valentýn: zatím dobré, jen pozor na to, aby červený balónek nepraskl před zásahem - ztratí se přitom šíp (jednou se mi to stalo, ale OK - chybami se člověk učí).

Ad novinky na hnojišti aneb "zahnojené zprávy":
    1) Pokud tomu dobře rozumím, potom mohu skupovat nabídky hnoje do aleluja a hnojiště pojme nepřeberné množství "voňavého"...
    2) ...a zároveň při dosažení maxima (300/600) kapacity hnojiště už např. slepičky přestanou kakat "zlatá hovínka"...
    Takže důsledkem bude asi celkově dlouhodobě vyšší cena hnoje (všichni skoupí vše a budou čekat, až ceny při akci vzrostou), takže bude větší poptávka a nižší nabídka.
    Mám pocit, že jste právě zasáhli květináře (či spíše jejich zákazníky?) do bolavého místa v podkolení... myslím, že i ceny řemeslných produktů z květinářství rapidně vzrostou. Možná dobré pro producenty květinářských produktů, horší pro ty, kteří tyto produkty spíše nakupují.
    Bude či nebude to znamenat podporu živočišné výroby? Toť otázka.
    Trh to každopádně silně rozkolísá.
    Zlatá voda. Jediná komodita, na jejíž cenu se lze při kalkulacích "spolehnout"...

Pro moderátora diskuze:

Nějak jsem napsal svůj příspěvek sem a jak jsem ho postupně "editoval" (abych zase jednou "náhodou" neměl dva příspěvky pod sebou), zjistil jsem, že by se asi hodil spíše do "debaty o všem možném". Má moderátor nějaké "oprávnění" přesunout tento příspěvek do debaty o všem možném? Mohl bych to sice zkopírovat sám, ale nechci riskovat zase nějaké (nechtěné) porušení pravidel na diskuzním fóru.
    Proto: Pokud to je možné, prosím o přesunutí (či kopii provedenou moderátorem) tohoto příspěvku do vlákna v debatě o všem možném.
    Děkuji za vysvětlení, jak postupovat, a případně i za provedení "zákroku"...

Honza

Naposledy upraveno: 13/2/15
    fialka40 a Vefro_CZ tohle ocenili.
  6. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahoj,poradí někdo?Jestli to můžu začít mlít,až budu mít potřebný počet pl.tj.7260ks a mlít najednou?Nebo musím mlít hned?Dík.

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Banány jsou doma ;)

8. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Ahoj lavsonka,
    můžeš mlít, kdy chceš. Ráno jsem umlel jeden šíp. Jen tak na zkoušku. Nejlepší je ale asi to umlít najednou. Čas není nijak závratný - plný čas 13:45, s runou 12:25 (počítám 55 šípů).

lacrima, Julinka11 a tydýtková tohle ocenili.
  9. mousicka

mousicka Guest

Ahoj lavsonka,

to záleží na tebe kedy začneš mlieť. Niektorí melú priebežne, iní až keď majú potrebný počet rastlín aby mali prehlad, že koľko majú napestované..len tu je zase riziko v takýchto akciách, že sa nemusí stihnúť namlieť.(napr.pre pracujúcich,školákov a pod)
    Prajem peknú hru

lacrima a Julinka11 tohle ocenili.
  10. papulice

papulice Veterán fóra

hm tak dnes ráno po sklizni celé farmy 74 dříků,takže nepomohlo nic a padá mi to pořád stejně jako před umístěním poháru na strom...>:(

11. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

mousicka-Ano, přesně to jsem měla na mysli jde mi o přehled napěstovaných rostlin,protože pokud to jde dělám akce raději najednou,tak snad to snihnu.Jinak děkuji i AsDYxc:)

lacrima, AsDYxC a mousicka tohle ocenili.
  12. kuklov80

kuklov80 Pisálek fóra

Ahoj, pochopila jsem dobře když mám jen pole a nemám svůj hnůj, tak ho prostě nikde neseženu? kvůli akci jedu jen políčka.:(

13. honzi

honzi Komisař fóra

kuklov80: ne, správně jsi to nepochopila, hnojík můžeš nakoupit na trhu ;) jen teď nějak nikdo neprodává

já osobně asi jedu jen pro ZB, možná ještě zkusím tu minihru ve 4., uvidím, jak se mi bude chtít, protože se nechci při oslavě narozenin otravovat farmou :D

14. kuklov80

kuklov80 Pisálek fóra

honzi děkuji za info;)jo a všechno nejlepší:D:D:D

15. mijinka73

mijinka73 Aktivní autor

akce zajímavá, je dobře že limit není časově omezen aby i méně úspěšní střelci úkol zvládli... banány jsou super jinak ceny nic moc.:music:

Mám dotaz kde na foru můžu beztrestně vyjádřit svůj názor na limitované předměty k Valentýnu které se dají zakoupit, přijde mi to od RT jako nenažranost chtít 500FL za mazla a stonek >:(

švestinka tohle ocenil(a).
  16. farma.katka

farma.katka Zelenáč fóra

mám lvl 20 takže sem bez konvalinek takže to vlastně není akce pro mě ani pro ostaní začínající hráče ..... jak motivující :-(

17. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

farma.katka: Ahoj. Tím si prošel každý, že se mu stalo, že nedodělal akci kvůli lvl. Sázej, sklízej a hned budeš ve větším lvl, než jsi ted.

18. farma.katka

farma.katka Zelenáč fóra

Jasný to chápu ale jde o to že je potřeba dodat konvalinky hned v prvním úkolu, takže se nemůžu zůčastnit vůbec.

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím všechny "hnojaře" :D
    Nepochopil jsem, proč všichni řešíte otázku hnoje. Já pěstuji akční plodiny zásadně bez něho a v pohodě stíhám. Hnůj
    nezkrátí růst o tolik, aby mi ta investice stála za to. Myslím, že všichni mají hnoje nakřečkováno, ale čekají, až se
    na trhu zvednou ceny. Jenže to jde pomalu, když nikdo neprodává. Mám na ploše zvířata a byla by hloupost hnůj
    nakupovat a svému dobytku tvorbu hnoje znemožnit. Přebytky hnoje házím na trh bez ohledu na jeho momentální cenu.
    Zřejmě nejsem dost "mazaný" a "vykutálený". Krkovička není můj kamarád.
    Do konce akce je času dost a srdíčkové kytí napěstuji bez hnoje levou zadní.
    :D:D

20. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

Uff, tak já na noc zkusila pohopole... a nic moc. :sleepy: Nic moc kytek a nic moc párátek... špatná strategie. ;) Já jsem prostě jako stratég úplný lůzr... tak si ze mě vezměte příklad.
    Ať to lítá!

Ještě mám teoretický dotaz ke střílečce - musím mít k tomu myš, nebo se to dá zvládnout i bez ní (na lapťopu)? A musím mít namletou rovnou zásobu šípů, nebo si příp. můžu odskočit domlít? ;) Díky za info.

Naposledy upraveno: 13/2/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.