Valentýn (12.2. - 18.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 11/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petra1153

petra1153 Zelenáč fóra

Hlásím hotovo , akce byla super . Zase změna která potěšila. Všem co dodělávají přeji hodně štěstí.

2. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Hlásím hotovo. Myslela jsem, že akci z časových důvodů nestihnu, a že půjdu jenom pro banány. Tentokrát vypadávátka padala jak o závod. Akorát šípů jsem musela udělat o 2 více :p. Stonek je díky mé nejhodnější sousedce Micině 007 doplněn o Vildu a tudíž aktivován. Teď mohu zasadit stromy a chlívky, zavřít farmu a v klidu odjet na dovolenou.

3. jabulani87

jabulani87 Zelenáč fóra

prosím ztratilo se mi6500 srdíček a mám jen 10na vysetí asi to nedodělám

4. veselékopýtko

veselékopýtko Aktivní autor

Tak ještě zhruba 3 tisíce akční a bude hotovo. Střelba dopadla na výbornou. Banáni jsou doma, určo se budou hodit (tady stále ještě nemám otevřený ostrov, takže je postup pomalejší, bo nejsou kam dát dekorky na BBZ).
    Děkuji převelice za pohodovou akcičku i tu zlatou odměnu. A stonek je taky fajný. Zvažuji koupi toho valentýnského ;)
    Jinak dělám pokusy s citrónem, mazlíky...Ale lítá to nahoru dolu, takže jsem vlastně zatím nic nezjistila...o_O

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky jabulani87 , nic jen tak samo od sebe se ze hry neztratí . Prohlédni si úkol , jestli jsi to tam nějakým nedopatřením již všechno nedodala . To by odpovídalo i tomu, že máš pouze 10 kusů , ty vždy automaticky zůstávají .

6. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

pripajam sa k tym čo maju hotovu akciu;),trošku som sa bala tej strelby, ale bola so šikovna a postrielala som čo som mala a kolko som mala...prijemne spestrenie tejto hry...snad nas čaka viac takychto prijemnych prekvapeni...:)

7. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

akce úžasná, ale mám výhradu ke střelbě ;) pokud jsou balonky v zakrytu mohlo by jit je sestrelit jednou ranou :)

pajaable, Nikyna8 a lacrima tohle ocenili.
  8. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Tak mě ještě zbývá napěstovat 3792 srdíček a 200 vypadávátek. Času je dost, banány "jsou doma". Tak se už tak nehoním, ale byl bych rád kdybych to dokončil tuto akci (největší pravděpodobností se to i stane). :)

9. -pody-

-pody- Rádoby autor

hotovo, vše bez honění a v pohodě.

10. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hotovo i u mě :). Střelba byla 100% úspěšná, takže spokojenost. Odměny jsou super a stonek hodně potěšil. Dříků šípu je zatím navíc 189 ks. Akční plodina vyšla dobře a není moc velký přebytek.

srdíčková květina: 15 180 / 15000 ( chybí 0 )
    dřík šípu: 889 / 700 ( chybí 0 )

11. Hajas

Hajas Pilný autor

Krásné nedělní slunečné odpoledne
    Tak mě zbývá jen do pěstovat na hlavní louce otočku malých políček a v 18:30 vše na hážu do úkolů a akce je splněxD. Jinak farma je zpět v normálu. Mýtina plná různých chlívů , výroben a velkých stromů a bahaška opět chrlí baha plodiny. Tahle akce se mě moc líbila neboť těch deset banánů má pro mě cenu zlata:p.
    Všem krásnou hru a ti co ještě nejsou hotoví tak držím palce ať to zvládnou. Času je ještě hodně:).

Fa90, Ba173, Pe5, Spa4 AO

12. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahoj, tak mi chybí asi 2000 srdcovek, ale to v pohodě dám. Ale špatně mi skáče dříví na šípy. Vysadím večer cibulinku a oříšky, zelíčko, to určitě zabere. Je, o tohle se musím podělit. Jak jsem tak napaden tou úděsnou chřipkou, tak koukám tak na půl oka, ráno po sklizni si jdu zastřílet a asi po pátém šípu mi naskočily novinky. No lekl jsem, div jsem to nepustil. Naštěstí šíp jsem teprve zaměřoval. Tedy nešlo by nějak zařídit, že bych si ty novinky vyklikl na základě toho, že by blikala jejich ikonka? Poslední dobou mi připadá, že si někdo ze směny RT zjistí, jak zrovna makám a střelí mi to do zalévání či sázení. Taková zlomyslnost. Sklízím a sázím ručně, kombajn používám pouze na akci a jen z družstva a z kupónů. Ostatní nesmyslnosti vyskakovací už jsem eliminoval, ale tohle nejde. No, jdu ležet, zas je mi zima. Ach jó. Kutílek1929:sleepy::):p Gratuluji všem zasloužilým pěstitelům, já halt jsem teprve začátečník.

13. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Pohoda, klidek, tabacek 8) Akcia ukncena bez nahlenia a problemov. Takychto akcii by mohlo byt aj viac. Odmeny super, hlavne tie banany potesili. Tym, co este bojuju, prajem vela stastia ;)

14. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

To já jsem slepá jak krtek, nebo co, občas trefím, občas ne. Takže mi chybí šípy. No zrovna minulý týden jsem před přechodem přibrzďovala, abych pustila dítě a až pak jsem si všimla, že je to jenom nízká dopravní značka. Fakt je, že to dítě by mělo velkou hlavu, to mi nějak nedošlo, asi se blíží stáří :)

15. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, tak jsem právě taky dokončil akci. Moc mě to bavilo ta střílečka :D, za chvíli budu akce dávat jako mamka s taťkou :D

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No 6600 kusu srdicek je "ztraceno" mletim Amorku, takze i na to je potreba dat pozor, proto jsem mlel az o den pozdeji, aby zbylo i na zasazeni novy otocky...

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak čekám na poslední 3 (slovy tři)dříky šípů už nevím co mám nudou dělat:pjinak střílečka je na pohodu

18. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Super pohodová akcička hotova a už se těším na další stejně povedenou;)

19. Marie54195454

Marie54195454 Rádoby autor

Chválím akci.

20. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Akce úspěšně dokončena za pouhé 3 dny. Tak se mi to líbí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.