Valentýn (12.2. - 18.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 11/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. šebejda

šebejda Baron fóra

Ahoj lidičky-taky akci jenom chválím. Začátek akce po dlouhé době proběhl na čas. Odměny jsou slušné a i když nemám ještě vše splněno, dávám svůj největší palec nahoru. Sleduji tady diskuzi, jak se všichni trefují šípy. Já mám tak špatné připojení, že šípy občas lítají úplně mimo hru-(mám pocit, že jsem tuhle zastřelil manželku ve složce "dovolená":) Kdybych byl Vilém Tel, tak bych potřeboval mít synů jako Klapzuba se svou jedenáctkou, aby měli šanci přežít:)....no co, dopěstuju, domelu, párkrát sestřelím někoho z mých milovaných a nakonec úkol dodělám i já :)

2. lofasocas

lofasocas Zelenáč fóra

Dobrý den,
    všem kdo mají hotovo blahopřeji, nevím co dělám špatně, ale chybí mi 200 dříků na namletí posledních šípů. Akční mám už napěstované, na noc jsem měl máky a z celé plochy jen 20 dříku . Používám MJS ,velikonoční marmošku, i z růží marm. i chleba a vypadávatka nejdou.
    to už je třetí akce, kterou nedokončím neboť nemám vypadáv. přijde mi to líto, farma mě baví, snažím se a nic, ale nevzdávám se,proto prosím všechny, kteří už mají hotovo o zaslání dříků na nick lofasocas

Všem moc děkuji

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Lofasocas
    Ahoj, proč bys nedokončil? Do konce akce času dost, to dáš. I sousedé a přátelé ti mohou pomoci posíláním dříků (20 denně) stačí říct kouzelné slůvko;), ale ve správné sekci (zasílání a výměna)
    Já ještě pěstuji, ale to každou akci, vážně je dost času na splnění. Jinak grafika opět bezvadná i plnění v pohodě a navíc zábavné.

4. Ria30.

Ria30. Guest

5. matěj

matěj Pisálek fóra

Jestli máš napěstováno,tak dávej rostliny co mají nejdelší dobu růstu a to pak určitě dáš.

lacrima, Hrnkajda a veselékopýtko tohle ocenili.
  6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné nedělní dopoledne všem. Hotovo od včera ,trochu jsem to flákala, protože akce na pohodu a já raději veškeré úsilí věnovala snaze postoupit do 98. levelu , což se povedlo, a teď už farma předělaná.
    Vlci už obléhají doupě a kotlárny makají zase na svém místě , kohouti všechny obcházejí a hlídají, zda se nikdo nepoflakuje , kivi se mazlí a mýtina opět v růžovém háru a mlýn mele naplno a já si mohu dát lehárko.
    Všem přeji zdárné dokončení a hezký zbytek dne. Eva

P.S. Poděkování sousedům za vypadávátka.

Naposledy upraveno: 15/2/15
  7. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím.Tak se připojuji k těm kdo má hotovo.Akcičku jsem právě dokončila,stonek aktivovaný.Navíc mám teď 40 dříků.Docela to padalo i z akčních a to mám vždy problémy a čekám na vypadávátka.Tentokrát paráda.Ještě přemýšlím jestli si nekoupit nějakou dekorku,kino bylo docela štědré poslední dobou.Asi fontánku,ale celý stonek nee.
    Tak držím pěsti ať se daří střílet a padají dříky.

8. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

lofasocas
    Nezmiňuješ se o Pohárech. Ty mají na vypadávátka největší vliv. Musíš je mít na loukách nebo na mýtině, pokud jsou v parku, je to k ničemu. Ideální stav je dát na strom a aktivovat Živoucí legendu.

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zadny strach, casu je na vypadavani sipu dost, v klidu pres den delam akcni a pomalu pribyvaj, na noc dlouhodobku, at se neztraci cas...
    mlel jsem po castech a nemel prostoje ani v mlyne... takze optimalni vyuziti i s rezervou, jen doporucuju nechat si rezervu akcnich na opravy, no vlastne tedy plnit prubezne a dodelavat pripadny sipy a tedy i akcni srdicka...

Vypadavat ma 110 sipu/den, v tuto chvili ma byt 318 ([4.ukol]+33 ) nebo chybet 342, mam 923 (chybi 0 ), mam 139% hotovo.
    Stav srdicek : idealne 7218 kusu (2500/den, [4.ukol]+318 kusu ), mam 11242 z 15000 (74% ).
    Po namleti Amorku je treba 6600 srdicek a 400 sipu, o ktere se snizi pocet akcniho do dalsich ukolu, ale radeji s rezervou na chybne rany!
    Zatim uplynulo 48% casu, zbyva 74 hodin.
    Nezapomenout na Amory z mlyna, chce jich 50 po 15 minutach (podle runy) at pak neni problem! (celkem 12,5 hodin mlyna)

10. luba9

luba9 Perspektivní autor

Akcia v pohode dokončená a farma pracuje v starom režime. Akcia sa mi veľmi páčila.

11. greysy77

greysy77 Rádoby autor

Pitrýsek47 - říkáš kouzelné slovo,jo?...že by to bylo abraka dabraka? :))))))

12. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

• Prosím necituj príspevok, ak nechceš nič vlastného oznámiť autorovi príspevku alebo ostatným. Prečítaj si pravidlá fóra.

13. jaji

jaji Vévoda fóra

a nejen nováčkůmxD

14. k.vitek

k.vitek Titán fóra

tak jo... odpoledne budu mít hotové akční kvítí. Ale ještě mi chybí 16 šípů na sestřelování v 6. úkolu... takže na noc půjdou dlouhodobky. Rozmyslím si, jestli Lískový ořech a Cibule... ty se v poslední době na vypadávátka "pochlapili"... Růže zase posmutněly. No, ještě do Družstva potřebuju Karafiáty a Špaldu, takže to nějak vymyslím 8)

Kdo dokončil, gratuluju! :)

EDIT: Jo, a jak tu "mluvíte" o té zlaté banánové odměně *palec nahoru* ta je fakt překvapující a vélice potěšující ;)

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Přeji pěkné nedělní poledne , ahojky všem a hlásím h o t o v o.
    V pohodě splněna tato úžasná Valentýnská akce a nejen to, patřičně oslaven i svátek sv. Valentýna.
    Od svého milovaného manžela jsem dostala ohromnou kytici a byla celá v mé oblíbené barvičce .
    Určitě se nemýlím, když řeknu, že všichni uhádnete v jaké barvě.

Přeji vám všem hodně lásky a zdárné dokončení akce.

16. JessikaJessika

JessikaJessika Rádoby autor

tak akci dneska v klidu dokončím a musím říct, že takhle příjemnou a pohodovou akci hodně dlouho nepamatuju, myslím, že měli šanci i hráči z nižších levlů a to je moc dobře takže tentokrát RT zabodovalo

17. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

tak já mám napěstováno a chybí mi 9 šípů, respektive dříky na ně, takže budu v pohodičce pěstovat a do večera to musí vyskákat, super akce.

18. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak já mam hotovo pohoda.

19. zmel

zmel Pilný autor

Akcia splnená. Najviac potešili zlaté banány. Prajem všetkým pohodové ukončenie.

20. jabulani87

jabulani87 Zelenáč fóra

tak se mi stratilo asi 6500 rostlin takže asi skončím

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.