Valentýn (12.2. - 18.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 11/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Zasety dlouhodobky,chybí 100 dříků šípů,ráno bude hotovo

2. artex

artex Perspektivní autor

-třetí úkol jsem si pojmenoval "zbylé banány" - Hra nám je nabídla, protože už není o ně zájem :)... Ještě chybí nějaká zlatá přepravka abych je mohl lépe uskladnit do zlatého dolu :)

jaji a lacrima tohle ocenili.
  3. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Akce je skvělá, odměna zlatých banánů je úžasná. Trošku jsem natvrdlá, nějak to s tím hnojištěm nechápu.

babioli, pajaable a Iwuska tohle ocenili.
  4. švestinka

švestinka Velmistr fóra

artex:nevím jak ty, ale já o zlaté banány zájem mám, postupem na bahamě se získávají pomalu, takže odměna ZB jako za dva bahamové levly se mi líbí

5. Iwuska

Iwuska Stálice fóra

artex: Ahojky. Na Baha mám hodně přes 100 ZB a nikdy bych si nedovolila ohrnovat nos nad ZB, které se dají získat jako odměna v akci

6. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Mikeš: tvoje provolávka Zdravím všechny "hnojaře" mě rozesmála, děkuju za to, po náročném pracovním týdnu mi moc do smíchu nebylo. Taky se kvůli hnoji netrápím - jen mi uniklo z čeho se na té změně máme radovat.....
    A ještě mě pobavilo něčí heslo "Hnůj nad zlato" - ale teď už se mi nedaří najít autora (autorku).
    Jinak mně se valentýnská akce moc líbí, balonky jsem taky sestřílela - měla jsem obavy, protože mlátit krtky palicí do hlavy mi obvykle moc nejde.
    Všem hezký večer :)

7. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Zdar všem. Tak už mi chybí namlejt jen 7 šípů a pak se soustředit na zbytek. Vyskakovátka skáčou dobře. Vyzkoušela jsem střílení a vážení i nešika nešikózní jako já zasáhl 15 z 15 je to fakt pohodička. O víkendu pracuji, ale myslím, že celou akci stihnu v klidu.
    Jsem tudíž nadmíru spokojená.
    Dnes už jdu spát, neb včera dcerka celou noc prozvracela a měla horečku, takže jsem šla spát v půl třetí ráno a v šest jsem vstávala. Ještěže mám hodnou maminku, která přijede pohlídat, když už o víkendu sloužím.
    Všem přeji hodně zdaru. Krásný víkend a sladké sny.

8. Marcela-magic181987

Marcela-magic181987 Rádoby autor

• OT-písanie mino témy.Tu je diskusia k valentínskej akcii.Prečítaj si prosím pravidlá fóra a dodržuj ich,ďakujem
    nieje neaky bonusovy kod

9. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Marcela-magic181987,

nie, momentálne žiadny nový bonusový kód nieje. Ak bude, dozvieš sa ho z oficiálneho oznámenia.

Peknú hru

lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  10. artex

artex Perspektivní autor

...samozřejmě je to pěkná odměna ale aby to nedopadlo jako z hvězdičkama :)

jaji, lacrima a silviec tohle ocenili.
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pro dnešek už končím. Dneska jenom 2 otočky akční, ale to půjde ;). Přes noc něco dlouhodobějšího, ať to padá :). Šípy postupně vyrábím, ale do úkolů ještě nedodávám.

srdíčková květina: 7560 / 15000 ( chybí 7440 )
    dřík šípu: 490 / 700 ( chybí 210 )

12. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

Vypadavtka padaji a akcni zasoby rostou.. ale!!!... dobra zcela mimo misu.. HNUJ & jeho novinky... uz to tu nekdo resil tak nebudu prvni.. kez by posledni... v cem je to nove??? gnojiste mam plne (syslim)... sklidim a stejne musim kydat (ano to se mi nepricita ale ani nikdy nepricitalo) v cem je to tedy nove??? asi se blizi duben

13. masterdeep

masterdeep Zelenáč fóra

Nejde o ceny ale o možnost to udělat. Kdo je třeba e 22 lvl tak má smůlu a to není rovnost jak se autori chlubí.

14. llew65

llew65 Vážený autor

Co se zase děje? Nemůžu se dostat do družstva a na stonek. A načte se mi plocha - sklidím, zaseji a překliknu na další a kytička... Musím hru vypnout a zapnout a jedna plocha se podaří a další už zase ne. Spěchám do práce a sedím 15 minut u počítače, abych obstaral farmu!!! Němci v noci nemakají?! :mad:

15. Jacoob67

Jacoob67 Zelenáč fóra

Seká se načítání farmy! To RT odpočívá? Kdo má tak dlouho sedět u kompu?

16. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak mě už schází jen 5.900 kytek + 175 dříků, a mám to komplet. Z toho musím namlít ještě 17 šípů, na které už mi nezbyl materiál :) Celkově musím říct, že akce jde moc dobře. Koupila jsem si i ten řádek v nebi, a je taky super :)

No, a banánů i s těma akčníma už mám v zásobě celkem 61. To není moc, ale vzhledem k tomu, že už mám na Baha aktivované všechny plodiny, stromy i zvířata, a v chrámu mi zbývají jen nepotřebné balíčky na šlechtění, tak jsem i s touto zásobičkou spokojená. Než budou někam nutně potřeba, tak doufám ještě nějaké "nalevluju" Každopádně žádným zlatým banánem nikdy nepohrdnu :D

17. 82timka82

82timka82 Zelenáč fóra

Prosim va kde ziskam sip?? To co vyskakuje z poli je malo a ja chcem dokoncit akciu.Vsetko mi stoji na sipoch.Dakujem Poslite mi ich niektoooooo.

18. -Spoony-

-Spoony- Pisálek fóra

Amorovy šípy - na začátku akce dostaneme 5 ks, zbývající vyrobíme v mlýně na farmě (nikoliv na Bahamaramě), na výrobu 1 ks je potřeba 132x srdíčková květina a 8x dřík šípu. Základní čas produkce 1 ks je 15:00 min., turbomlýn zkrátí čas produkce na 7:30 min.

19. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

akce pohodicka,žádný nerváky,což si wobčas taky zasloužíme,,,,,,,,,,,,,jen wall street mě rozsmelcoval,nakoupeno ruze za pul mega a ted se s nima muzu vyfotit,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cena šla hodně dolů,ale jedu dál,a co me nezabije to me preci co ?no posílí,,;),pa všem pěknou hru

lacrima a tydýtková tohle ocenili.
  20. heidi6661

heidi6661 Perspektivní autor

Tú hru keď hrám tak to musím prejsť naraz alebo môžem aj postupne ? Zostrelím 5, odídem potom ďalších 5 a ďalších 5.
    Uloží sa mi to ?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.