Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zuzas66

zuzas66 Pilný autor

ahoj. asi nejedou všechny servery. zatím mi to všude nenaskočilo.

2. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Tak po krátké pauze jsem konečně schovala všechny chlívky, dala minipolíčka, aktivovala vše, zasadila rostlinky a hned poté jsem byla upozorněná, že je zase krátká pauza. Pro kontrolu jsem dala re a ejhle, opravdu. Haha.
    Tak tedy doufám, že jsem opravdu ty akční rostlinky zasadila. Jestli ne, budu křičet.

3. jaja12347

jaja12347 Pisálek fóra

tak mě to píše že bonusový kód je neplatný BIRDSEYESVIEW vám se to podařilo?

4. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Pro změnu něco jiného než jak aktivovat bonusový kód. V první lajně mám dodat 345 pryskyřičník, 5 javorové šťávy, 2 osly a 8 hrnců. Tak to snad nebude tak hrozný ,-))

Pavlahan, lacrima a megi1967 tohle ocenili.
  5. maky9

maky9 Pisálek fóra

Nevíte někdo, jestli budu do úkolů potřebovat i rostliny, produkty, atd. z Baha?

6. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Já jsem ho tam normálně nakopírovat tak, jak je (s velkýma písmenama) a pohoda...

lacrima tohle ocenil(a).
  7. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Po dlouhé době se do akce pustím. Ale nehodlám nad tím trávit celé dny, proto to posypu SH, které mám z ukončeného úkolu Polévka s přáteli celkem přes 7000. Do toho řádek z Dožínek + Vánočka + Bílá nevinost a z 8 hodinový kytky je s vodou a hnojem pouze 1:07, takže večer by ta dlouhá mohla být hotová a zítra nejpozději odpoledne napěstováno komplet. O baterky strach nemám, ty napadají za normálního provozu.

8. fugger64

fugger64 Komisař fóra

mno já nevím....mně to tedy velkými písmeny fungovalo..... ale třeba pak přijde bonusový kód za to, že nefungoval bonusový kódxD

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Mě nejde bonusový kód zadat ani velkými ani malými písmeny, stále píše, že je neplatný. Už jsem to vzdala a sklidila bez něj.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte už vážně nevím co říct. Počkala jsem na začátek, aktivovala co šlo včetně mazlíčků a kombajnu, ve chvíli kdy jsem chtěla sklidit naskočila pauza na údržbu. Bylo asi 14.10. Hrát se dalo až před chvilkou. Bonus dráčka, sovy a vrány je v háji :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

lacrima, Julinka11 a jade2376 tohle ocenili.
  11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Prosím všechny naštvané hráče, aby nadávali jen ústně a nepsali to na fórum. Ostatně si nepřejte slyšet to co si vyslechl pes u nás doma.

12. jade2376

jade2376 Rádoby autor

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361

mě to taky nešlo musela jsem ho napsat ručně

pajda361 to asi pujde těžko tohle už je do nebe volající :D

Julinka11 tohle ocenil(a).
  13. Binulka

Binulka Zelenáč fóra

Zkuste ještě jednou v klidu napsat birdseyesview, pokud možno ručně, nic nekopírujte. Teď jsem ho aktivovala na třech různých farmách, naprosto bez problémů ;).

sisinka tohle ocenil(a).
  14. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Vám už akce jde? U mě stále údržba.

15. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Chápu to dobře, že jdou plnit v jednu chvíli vždy 4 úkoly, od každé celebrity jeden?

16. Hopskulička

Hopskulička Pisálek fóra

Mě farma taky ještě nejde...

17. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky, tak konečně po úspěšné sklizni v 14:50 hod. jsem získala 170 baterií.
    V prvním úkolu mám dodat:
    300 ks sněženek, 7 ks jedlová šiška, 2 ks pštrosů a 13 ks pštrosích vajec
    Takže v pohodě - čekala jsem horší čísla.

Lyzarka a Iwuska tohle ocenili.
  18. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Ahoj, mám dotaz. Mohu se na ten úkol podívat, pak věci napěstovat a pak to do úkolu dodat? Půjde to takto?

19. NicoleVrabel

NicoleVrabel Zelenáč fóra

:( Ani ja nemam sadenice :( Narodeninova oslava bezi, no nemam co zasadit....

20. babicka38

babicka38 Magnát fóra

Ahoj Pajdo opravdu jsem se srdečně zasmála chudák pes . ten náš tu na mě taky kouká jestli nedostane vynadáno. ale ne tak hezkou hru všem

lacrima, mirae a 9klárka9 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.