Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak jsem na vypadávátka zvolila jinou taktiku, než jsem původně myslela a vyplatilo se... :p místo chlívků, které bych musela pravděpodobně nakrmit superkrmivem, jsem zvolila políčka 2x1 a vysadila na ně lískáče, nakydala co šlo, použila velikonočku a cukýňák a vypadlo neuvěřitelných 65 baterek, na Baha jsem nejdřív dala na 2x2 pole citronovou trávu, taky se všim (vypadlo 17 baterek) a teď tam mám kávu, zase se vším tím humusem xD za chviličku sklidím a uvidím... do rána mám na těch 2x1 políčkách chřest, tak to už snad dopadá...;)

edit: tak z kávy vypadlo 13 baterek, už mi jich chybí jen 21 xD

2. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky kytka50 a gormitus , myslím si, že tím "Hlavní cena " je myšlena i tapeta na plochu "Narozeniny Farmeramy" ,
    které je po splnění všech úkolů , připravena na konci ke stáhnutí.

3. drevenakova

drevenakova Perspektivní autor

Akce prima, u obou farem splněno včera ráno, od té doby se vypadávátka polepšila a vyskakovala o 106, takže jich mám plno navíc. Z PV a PS žádné překvapení, ale prodejem produktů / měla jsem v zásobě hrnce, kapry i dřeva/ jsem si na nějaký melounek přišla. Fajn, příště zas tak pěknou akci !!! A jen tak mimo - kino jakž takž funguje, takže po dlouhé době celková spokojenost.

4. Miluška1975

Miluška1975 Pisálek fóra

Tak z pole karafiátů a 21 XXL stromů 22baterií,chybí ještě 150,už mě hra přestává bavit,nemám z ní radost.Není to o mě ale o vůli někoho jiného.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Miluška1975,

ty čísla jsou zarážející, ale docela bych si dovolil předpokládal, že se dopouštíš stejné chyby jako mnoho jiných hráčů a to, že nemáš aktovanou runu Věčná legenda. Docela mně občas překvapí, že i hráči vysokých levelů dokážou udělat tuto zcela zásadní chybu. Tedy vyberou kdejakou svým způsobem nepodstatnou runu na šlechtění či řemeslné přísady, ale runu, která zásadním způsobem ovlivňuje vypadávání akčních padátek, nářadí a přísad si prostě nechají na později.

6. -Strouhanka-

-Strouhanka- Rádoby autor

..tak konečně hotovo
    hodnocení: tragédie!!!! především to, co nemůžu nijak ovlivnit.. Batérie!!! .. (jo zapomínám na investice pak se to plní jedna radost)
    ..a ve své podstatě, ani ty odměny nejsou nijak na roztátí.. záleží kdo kde je..
    sumasumárům asi poslední narozeniny které s FARMERAMOU slavím.. přesto ji přeji ať nejsou jejími posledními adotáhne to aspoň do 10.

Nikyna8 tohle ocenil(a).
  7. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

je to super,adrenalin,wall street,výměny,nový kamošové,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nechápu jak se někdo může čílít,,,pa přeju uspěšný konec akce každému kdo to chce dokončit,,,,,,,no a ne?;)

8. panzerkoby

panzerkoby Rádoby autor

Hlásím, že také včera večer baterie dopadaly díky lískovým ořechům. Moc se mi akce narozenin líbila, budíky jsem používala co šlo. A odměny jsou taky pěkné. Dávám RT jedničku.:D

9. Maauu

Maauu Pisálek fóra

Nooo, finiš bude zajímavý. Po ranní sklizni mi chybí 38 baterek, dala jsem ještě nějaké dlouhodobky, cukiňák, marmošku z růží a budu napnutá až do odpoledne :)

A nakonec si všimla, že jsem sklidila bez MJS, no nejsem já de....

Naposledy upraveno: 2/2/15
    fialka40 a sisinka tohle ocenili.
  10. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Poslední květák a karafiáty jsem sklidila teď ráno v práci. Klaplo to, ze všech polí, chlévů a stromů mi vypadalo 108 baterií. Takže jsem úspěšně dokončila akci taky, i když to bylo skoro o prsa japonské gymnastky. :D
    Co na to říct? Tahle akce se mi moc líbila, i když mi skoro zešedivěla hlava. Je fajn, že si člověk může zvolit vlastní strategii, co dříve, co ano, co ne. Někdo si na storna stěžoval, já si je nemůžu vynachválit, použila jsem je jen u produktů a vždycky změna na med. :) TS a TCH taky ušly, sice jsem nedostala vlčí doupě, ani slivoň, ale něco nového jsem objevila, takže celkem spokojenost. Řada na magickém stonku už je aktivována.
    Jen ty baterie, ty mi daly zabrat. >:(

Takže přeji Farmeramě krásné narozeniny, spoustu nových nápadů a spoustu spokojených farmářů.;)

11. helikot

helikot Zelenáč fóra

Tak si také musím postěžovat na vypadávátka mám runu , použila jsem cukínak , věnec a ještě mi padlo na kole 50% Bz a výsledek z růží a citronové trávy celkem 59 vypadávatek ?????????

12. Adamiste

Adamiste Perspektivní autor

Tak akce dokončena, nakonec baterie i zbyly, ale byl to boj. Celkem spokojenost i s cenami, i když kiwi, vlk, slivoň trnitá - nic z toho se samozřejmě nekonalo ... Jen jedna věc mi není jasná - ta slibovaná super hlavní cena za splnění všech 4 sekcí je ten wallpaper???? No ty jo teda, to jsem ohromená!!!! No nic, to jsem si jen tak rýpla - jinak jak říkám - spokojenost :)

.Večernice. a lacrima tohle ocenili.
  13. AsDYxC

AsDYxC Vycházející hvězda fóra

Tak včera večer mi také dopadaly baterky, takže splněno.
    Mechanismus akce hodnotím velmi kladně. Bylo to alespoň částečně náhodné (byť u zvířat a produktů je malý výběr, takže to většinou byla jedna ze 3 věcí). Popis akce mi přišel srozumitelný. Tlačítko "storno" mi pěkně fungovalo, ani budíky jsem nevyplácal.

14. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak mě po sklizni artyčoku chybí ještě 80 baterií tak snad ještě do večera napadaj ještě že je akce prodloužena do 19. hodin jinak bych to asi nestihla snad to napadne z ředkviček :/

15. mbandtrex

mbandtrex Zelenáč fóra

Velmi dobrá akce,nyní konečně s velkou změnou dodávání,novinkami/budík,volba co dříve atd./.Jedno ALE- ten stonek,to začíná být na hru samo osobě,celou farmu sklidím a zaseju za chvilku a pak "hodinu"klikám stonek.To chce kombajn.

sisinka tohle ocenil(a).
  16. stenli100022

stenli100022 Zelenáč fóra

Ahojte tak akciu som akurat dokončil padlo mi rovnych 80ks baterii a to som v noci prosil o darčeky lebo som si nebol isty dakujem všetkym čo mi poslali baterie .akciu hodnotim ako jednu z nalepšich nakolko sa využilo vela veci a celi čas drži hrača v napäti čo budu dalšie položky.Ešte raz Dakujem

17. vrasek1

vrasek1 Pisálek fóra

tak už mám také hotovo

mirae a lacrima tohle ocenili.
  18. electricwarrior

electricwarrior Pisálek fóra

Supergigamega nová akce-móóóc dobrá. Ale taky k tomu stonku-jako kolik jich bude? Chce to nějak zrychlit jeho "sklízení".

19. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Adamiste,

okrem wallpaper čo si môžeš stiahnuť po úspešnom ukončení všetkých miestností je bonusová odmena Hopsající dort:

Peknú hru prajem a držím palce všetkým ktorí finišujú, nech dokončíte do úspešného konca :)

mirae, lacrima a -wiolan- tohle ocenili.
  20. Verense

Verense Stálice fóra

Tak už mám taky hotovo, poslední chybějící baterky napadaly z ranní sklizně. Akci i přes opožděný začátek hodnotím velkým plus, moc se mi líbila - zohlednění hráčova levelu v dodávkách (potažmo odměnách bz/kr), rozumný počet dodávaného zboží ze stodoly (aspoň u mě to tak bylo), možnost bezplatného storna dodávky, pěkné dílčí odměny i pro ty, co nestihli vše (10 TS a 10 TCH, to nebývá vždy!). Pěkně mi poposkočilo krejcarové konto (i díky prodeji hnoje), bz taky trochu popolezly, takže spokojenost. Z chlívků tentokrát nepadlo nic extra, užiju jen červené krávy, zbytek schovám do lišty (bobři c++, 2× mýval, 2× holub, myš, žluté vrány, žlutá angorská vlna a nezbytní oranžoví koně - asi se přestěhuju do Kladrub a budu tam machrovat...). Vytoužené žabky, ježek nebo vlk zřejmě někde zabloudili, tak doufám, že si je najdu někdy během OaD. Sazeničky potěšily víc, mám planinku (teprv druhou), mišpuli a dvě sakury (ani jedno jsem neměla), zbytek opět do lišty, neb není místo (bez xl, dub xl, jedle xxl, kdoule xxl, citron xxl, javor cukrový xxl). Dávám narozeninové akci palec nahoru, takhle by to šlo! ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.