Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak teď bude zase zajímavé sledovat, kolik bude navíc baterek ;). Většinou je vypadávátek navíc opravdu hodně, ale na to, že akce už zítra končí, tak baterek zase tolik navíc není. Momentálně 267 ks navíc.

Koukám, že většině se v tajemnu daří nebo alespoň pár kusů, takže gratuluji ;).

dávivec černý: 8156 / 8000 ( chybí 0 )
    sladký jetel: 10 201 / 10 000 ( chybí 0 )
    baterie: 1147 / 880 ( chybí 0 )

2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Nevím, taky mi to s těmi vypadávátky připadá divné... Nemám sice obr stromy, ale jak jsem četla výše, ani to není záruka. Ať sadím, co chci, nepadá to a nepadá... Nevím, co ještě bych použila, přesazuju trofeje+kětinový stonek+sovy a vrány na všech plochách (nezapomínám před každou sklizní)+dýňový koláč+jarní věnec+mrkvový chleba...co ještě?!
    Říkala jsem si, že stačí, když akci udělám do 6.úkolu, takže jsem spokojená i tak, ale stonek je na dosah, a visí to jen na vypadávátkách, nechápu. Myslím, že ty vypadávátka prostě škrtí, a taky to vypadá, že chtějí ať utrácíme... proto asi taky jede kino... nevím. (Jo,a na půlce mám pole, na půlce všechny chlívky a výrobny, které jsou nad 200BZ, asi 1,5 plochy)
    Jinak akce je to povedená, odměny hezké, tlačítko storno dobrý, jen je na špatném místě, několikrát jsem se spletla. Chtělo by to nějaké počitadlo dodaných rostlin, dodáno/chybí (kde by byla celková dodávka do posledního úkolu). To by bylo fajn.
    Takže všem ať se daří, držím palce, hodně štěstí a taky díky za hezkou hru !

Naposledy upraveno: 1/2/15
  3. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Nevím, jak je to možné, ale napěstuji vždy víc než potřebuji a s vypadávátky nestíhám...chybí mi jich opravdu moc. Posledních 6 úkolů nestihnu jen kvůli vypadávátkům-bateriím, jinak vše mám ..

4. toibf

toibf Rádoby autor

tak akce splněna, poslední baterie posbírané, všem, co ještě čekají na baterie, přeji lepší vyskakování. Akce celkově se mi líbíla, chválím nápad se stornem

5. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky,akci budu mít také ráno hotovou, schází mi 29 baterií,odměny jsem měla v teto akci suprové,nejvíce mě potěšilo z PV- 2x Vlčí doupě :Da z PS-Slivoň trnitá:) také dva stromy,akci hodnotím jako velmi zdařilou až na ty vypadávátka kterým se moc na mou farmu nechtělo,koukala jsem že už pustili kohoutky,z jedné plochy jsem teď dostala 48 baterií,to jsem měla ráno ze tří ploch,jinak se mějte pěkně,přeji krásný dobrý večer.;)

Naposledy upraveno: 2/2/15
  6. evca190

evca190 Vážený autor

kometak96 já mám navíc 405 baterií ;) A to sklízím jen jednou denně výrobny, mám je úplně všude :music: A hlavně kotlárny. Prodala jsem všechny hrnce co jsem měla.. nezůstal ani jeden jediný :music:
    Všem kdo ještě finišují přeji, ať to pěkně padá ;)

7. Danča57

Danča57 Perspektivní autor

tak nevím nevím zda dokončím chybí baterie:cry:

8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj, uprav si prosím podpis aby zodpovedal pravidlám fóra. Ďakujem.

-wiolan- a lacrima tohle ocenili.
  9. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

nejako zle som si spočítala ten dávivec a musela som ešte dopestovať, akcia ukončená v pohode napriek tomuto zmätku. Keď sa tak zamyslím nad odmenami, vyšiel mi len jeden strom, ktorý som ešte vôbec nemala - sakura, inak všetko buď upgrady základných stromov, alebo stajne, ktoré už mám. Aj tak musím akciu pochváliť, bola zaujímavá, bola som bohato obdarovaná a vďaka stonke ešte vždy budem obdarovávaná. Veselé narodeniny Farmerama, a o rok pekne sa pripraviť do školy:p

10. minutka10

minutka10 Aktivní autor

:ptak batérie konečne dopadali a akcia je zdarne ukončená :D

11. kytka50

kytka50 Expert fóra

Mam hotovo,chci se zeptat co se skryva pod pojmem "Hlavni cena"?Vsem co finisuji preji pevne nervy ja je mela napnute jak lano ve vytahu

12. Cainy

Cainy Pisálek fóra

Tak akce úspěšně dokončená, baterky naštěstí dopadaly, i když se jim moc nechtělo. :sleepy: Stáje a stromečky vysázené, tak uvidíme ráno, co padne za krásu. Co tady tak čtu, tak s tajemnými stájemi to poslední dobou není žádná sláva. Ale co, je to zadarmo, a každé zvířátko potěší - ale kdyby mi padla nějaká krásná růžovka, tak se opravdu zlobit nebudu xDxD
    Akci dávám palec nahoru a všem, co čekají na baterky přeji, ať v plné parádě dopadají ;) a ostatním gratuluji!

13. brony

brony Pisálek fóra

Vypadávátka jsou opravdu v této akci problém.Ještě potřebuji 2 baterie a 3 hrnce.To ráno dám,ale tentokrát s odřenýma ušima.

pajaable a sisinka tohle ocenili.
  14. -dominius-

-dominius- Zelenáč fóra

To už je minimálně třetí hra, kterou nedokončím jen kvůli vypadávátkám:-( docela mě to štve, protože se pak úplně zbytečně snažím něco sázet a je to celé k ničemu když to nakonec celé nedokončím. Chybí mi minimálně 200 vypadávátek:-( tohle je:cry: prostě k ničemu. Přestává mě tahle hra bavit, je to demotivující :-:)-( :mad:

k.vitek a tydýtková tohle ocenili.
  15. Maauu

Maauu Pisálek fóra

Tak já už JEN 123 baterek :)

16. majka3633

majka3633 Pisálek fóra

Ahoj všem , já akci dokončila již včera a stále čekám na "hopsající dort" Kdy ho dostanu ?

17. gormitus

gormitus Pisálek fóra

dostala jsi hopsajici dort

maribeja tohle ocenil(a).
  18. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Tak to jsme na tom stejně :(

-dominius-, k.vitek a tydýtková tohle ocenili.
  19. SuLuca

SuLuca Zelenáč fóra

tak já už skoro všechno dopěstované, ráno bych měla končit. Stáje nic moc, ale zato stromečky paráda= planika, lokvát a meruňka XXL- takže jsem spokojená

20. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Omlouvám se, soustředila jsem se jen na jeden rozměr a druhý mi unikl. Teď už by to mělo být v pořádku.

mousicka a lacrima tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.