Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj tak mám hotovo bezva akce, a jdu si dát sazeničky a podivuhodný výběhy. Ať se všem co nejvíce daří. Jsem zvědavá co získám:D... Vše nejlepší k narozeninám
    Janča

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Kivi z výběhu Půlnoc získat nemůžeš. Dalo se získat z výběhu Orion ;)

A hlásím také hotovo.
    Jupííí. Jdu pěstovat květinky :inlove: Tak všechno nejlepší, Farmeramo, a polepši se trošinku, ju ;)

3. honzi

honzi Komisař fóra

tak dalších pět půlnocí na ploše a ve čtvrt na deset odtajním - chybí mi ježek, čáp, žába, vlk a kohout, červená nebo růžová stáj nebo výrobna by taky potěšila :D

nic dalšího dělat nebudu, mám tři obrysy a jednu mlhovinu u BunBun

4. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Bunnylin Bunroe-splnila jsem čtvrté okýnko a mám tam napsané, že hvězda dorazila na párty, ale nikde ji nemám. To když neudělám všechny 4 okýnka, tak ji mít nebudu?:cry:

k.vitek, lacrima a maribeja tohle ocenili.
  5. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím farmáři,
    Tak teda doplňuji ze včerejška to, co mi vypadlo z TS.
    XXL - Meruňka a Jedle
    XL - Ořešák, Javor cukrový, Bez černý,
    Normální - Sakura (šestá do sbírky), 2x Javor japonský a 2x Mišpule

Už nečekám, že s toho spadne něco lepšího, takže spokojená i tak. Stromy se hodí.
    Jinač, akci celou neudělám.. Nevadí mi to a ani mi to nebude trhat žíly. Vše co jsem chtěla mám, takže pohoda.
    Jen se u mě nebude konat ta velká narozeninová párty no, zase se pořádně nestřískám..:cry:

Všem přeji ještě jednou vydařenou akci (a taky tu párty no..)! :inlove::p

6. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Mám hotovo, tentokrát super akce i když trochu s počátečními technickými chybami, ale jinak spokojenost. Náhodné dodávky jsou výborné,alespoň nikdo nemůže předem spokulovat a křečkovat zásoby.A možnost storna byla k nezaplacení. Jen tak dál!

7. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahojky, narozeniny byly bezva, mám moc velkou radost ze slivoně trnité, je moje první. Samozřejmě i ze řádku v nebi, je opravdu fajn. Přeji všem, co ještě čekají na baterie hodně štěstí, a ať padají.

8. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Počáteční zklamání z akce je smazáno. Akce hotová, oceňuji možnost změny u dodávaných produktů.
    Povedlo se to.

9. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Zdravím,tak jsem sice celou akci neudělala,ale zvířata a stromy mám.Jediné co za něco stálo byly stromy,většina byla XL nebo XXL,ale ze dvou jsem měla opravdu radost(Lokvád a Mišpule)moje první, zvířátka šla do lišty, pěkné dokončení akce přeji a už se budeme těšit na další.

10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj hroudov,

pozri o dva príspevky nad tvojím od skalara.v, ak máš splnené všetky úlohy(miestnosti ) komplet, tak vyzerá obrázok tak ako je v tom obrázku. Postupne ako plníš úlohy, tak hviezdy tam pribúdajú. Ak ti na obrázku chýba Bunnylin Bunroe, tak asi nemáš ešte všetky úlohy spravené. Peknú hru

11. Hajas

Hajas Pilný autor

Ahoj
    tak já mám už taky skoro hotovo. Teď sjíždím budíky, protože ty požadavky v produktech jsou občas přehnané. No a když to jde vyměnit tak proč toho nevyužít.:p.

Jinak z Ts padl Holub, Lišky, Myši, Krtek, Králík oranž., Osli červ.,Prase oranž., Kraví mléko žl.( no nevím na co ji budu mít když mám stromy) ale pak se objevili
    vlci a ježci xDa ti mě zvedli radostí ze židle.

Fa 89, Ba172, Pe5, Spa4, AO

12. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj, z 10 taj. stájí mám 4X lišky celkově jich mám 6, to si asi mám založit lišší farmu na kožešiny, jinak to nevidim Ještě tam byl ježek. Jinak nic zajímavého, žlutí netopýři, oranř koza, oranž ovce 2x a kotlárna žlutá. Hezký večer vám všem přeji. Tera

13. janmil

janmil Perspektivní autor

Ahoj, akcia v hotová ešte pár batérií, z taj. stajní najviac potešili vlci, tých som ešte nemala ďalej kolkáreň červená, mačky, líšky, vraní úkryt žltý, kravín oranžový, krtky, škrečky, bocian, rybky oranžové a zo stromov najviac potešili trnka a lokvát tie som nemala, mišpuľa, XL a XXL stromy.

14. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři,přeji hezký nedělní podvečer a všem kdo ještě plní přeji ,aby jim vyšlo vše co si přejí.Já mám splněno od rána,byly trochu potíže s padáním baterek,ale nyní jich padá zase poměrně hodně.Stáje a stromy odtajněny,něco se hodilo a něco šlo do lišty potěšila mě sakura,lokvát a slivoň ani jedno jsem neměla ,ze stájí čápi ,taky jsem je neměly a žabičky,ale vyloženě novinky na mou farmu ne a ne zavítat ,myslím ve stájích, ani v získaných, ani v kupovaných,ale snad se jednou štěstí unaví a přistane i na mé farmičce.Co se týká akce tak za ní velké plus i přes počáteční zmatek a zdržení,byla akce pohodová,každý mohl udělat to na co mu level a síly stačily a získat to co chtěl,podle mně a možná i podle jiných farmářů by takových akcí mělo být víc,je to o hodně lepší než stále pěstování akčního kvítí.A že jsme dopředu nevěděli co bude potřeba také bylo docela zajímavé,a výměna za budíky byla také dobrá.Proto za tuto akci dávám Big pointuvelké plus a jen víc takových akcí,tady mohl plnit vysoký i nízký level.

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky , přeji pěkný nedělní podvečer. Vzhledem k tomu, že je zima , tak moje Podivuhodné výběhy se šly ohřát
    k ostatním zvířátkům do inventáře . Přece čápy , křečky , kočičky , žluté kachny a mývaly nenechám venku mrznout, že ?
    Však se taky dočkají až se trochu oteplí a budou k užitku.

Jediný , koho jsem nechala prubnout zimu , je
    tak si tam běhal a představte si , že rovnou pod sakurou a snažil se ji oklovat . Raději jsem ji přesadila kousek vedle
    kde vyrostly mišpule , javor japonský i cukrový a další XXL stromečky .

Přeji úspěšné dokončení narozeninové akce.

16. -Lenka34-

-Lenka34- Perspektivní autor

s akciou pomaly finišujem, chýba mi ešte 33 batérií, napestované mám už od piatku, práve som odkryla tajomné stajne a stromy a som veľmi spokojná, zo stromov vyšli 4x trnka :D(nemala som ani jednu), mišpuľa (mala som len 1 ks), jahodový (mala som len 1 ks), citronovník XL, marhuľa XL, baza XL, mandľovník XXL, z chlievov kohúty :D(nemala som), vlci :D(nemala som), 2x žaby, bociany, 2x králiky oranžové, kačky oranžové, pštrosy oranžové, liaheň pštrosích vajec žltá

17. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Ach jo, těšila sem se na nové stáje, ale je to na houby :-( polovina kočky, pak po dvou křeček a žáby...aspoň že jeden chlév mi udělal radost, myšky mi chyběli :) jinak teď trčím na vypadávátkách...tož stone asi zas nebude...

18. tucika16

tucika16 Rádoby autor

Ahoj, tak mne ešte chýba 105 batérií, to zajtra dúfam dám. Tajomky som neodhalila, ale odhalila som kino a čuduj sa svete, objavil sa mi obrázok, 2x som si vybrala koľko je áut na ceste, potom submit a done. Pripisuje to kino - body, najprv 25 a po niekoľkých "hrách" už len 2. Nevadí, sedím pri telke a stále skúšam. Celkom fajn, skúste.

lacrima a pajaable tohle ocenili.
  19. Miluška1975

Miluška1975 Pisálek fóra

Tak mě ještě chybí 230 baterií,ty určitě do zítřka nevypadnou i když používám pomocníky,ale už jsem zvyklá,že nemám na vypadávátka štěstí,no snad to přežiju i když nesplním poslední úkol.

sisinka tohle ocenil(a).
  20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A já zas musím napsat, že se tomu už musím smát...tentokrát po dobu akce doslova doluji baterie ze stromů, z políček a chlívků a když mám akci hotovou , tak lítají houfně i z pšenice...xD to je na mrtvici xD nebo na panáka xD.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.