Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pila23

pila23 Pisálek fóra

2. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vidim jak uz se ve velkym odtajnuje TS, no snad kazdy ziska apon jednu co nema, to potesi...
    Vypadavani taky neni problem a jeste stale si muze parkrat kazdy vymenit nevhodny pozadvky (treba hrnce) za lepsi veci :)

Vypadavat ma 142 baterek/den, v tuto chvili ma byt 715 ([3.ukol]+55 ) nebo chybet 165, mam 1294 (chybi 0 ), mam 147% hotovo.
    Stav jetele : idealne 8119 kusu (1611/den, [3.ukol]+869 kusu ), mam 10277 z 10000 (102% ).
    Stav daveni : idealne 6495 kusu (1289/den ), mam 8927 z 8000 (111% ).
    Zatim uplynulo 81% casu, zbyva 28 hodin.

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

1. políčko: pojmenovat pěstovaný předmět
    2. políčko: opsat z pravidel akce kolik potřebujeme do akce celkem
    3. políčko: vynechat (doplní se samo)
    4. políčko: do sloupku ve stodole opíšeš sklizený počet, ale ještě nedodaný do úkolu
    5. políčko: dodané musíš dopočítat zpětně
    Nezapomeň napsat přesný počátek a konec akce.
    Pak jen spočítat a je to.

mirae tohle ocenil(a).
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ahojky všem farmářům [​IMG] akce hotová už včera večer .... moooc se mi líbila a tím chci popřát [​IMG] " FARMIČKO VŠECHNO NEJJ" [​IMG]
    všem přeji ať se podaří dostat až do konce ;)

5. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,hlásím hotovo.Z tajemniček bobr++,myš,holub,kachny oranž,,kohout,mýval,krtek,ježek,pštros oranž -a můj první čáp.Ze stromů ořech xl,moruše xl,citron xl,bez xxl,citron xxl,dub xxl,kdoule xxl,mandle xxl,lokvát a japonský javor-jsem lv 91.

6. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

To mně zatím vypadly dvě stáje s křečky, tak čekám a zbytek dám asi později...

7. pila23

pila23 Pisálek fóra

dakujem...uz tomu chapem..:)

-wiolan- tohle ocenil(a).
  8. Orliček

Orliček Magnát fóra

Ahojky
    a já měla žlutou výrobnu prachového peří žlutou, oranžový ovčín a další je zasazená.
    Z toho jsem neměla nic.
    Tajemné sazeničky taky nemam všechny - ale merunka XXL - 2x, kdoule XXL, citronovník XL a další dám abych se těšila na zítra. Taky jsem neměla ani jednou, jenom citron mam XXL
    Všem přeju spoustu novinek, a Farmě vše nejlepší k narozeninám

Klárka

sisinka tohle ocenil(a).
  9. farmář1970

farmář1970 Rádoby autor

Zdravím, tak už mám celou narozeninovou oslavu nachystanou a všechny celebrity na ní :D Tahle akce byla jedna ze všech nejkrásnějších, kterou jsem kdy plnil, sice trochu náročná, ale za to zábavnější a odměny byly překrásné. Z T sazeniček jsem získal zbylé stromy, které mi chyběly, jako byla mišpule a slivoň trnitá, ale zato T chlívky mě obrovsky zklamaly. Taková vypadávátka, která mi vypadla bych nepřál nikomu. Samé hnusné oranžové upgrady a žádný ježek, kohout a ani ten vlk.Jsem opravdu obrovsky zklamán a jsem rád, že si už rok a půl žádné TS nekupuji a že je pouze vyhravám, což mi umožňuje být méně zklamán, i když tohle mě zklamalo asi na půl roku.........je to opravdu ošklivé :( Ale jinak ostatní odměny byly také překrásné a doufám, že tímto způsobem se farmerama bude vylepšovat a bude mnohem zábavnější. Všem přeji příjemnou hru :)

10. anica16

anica16 Aktivní autor

ahoj tak ja se musim podelit o radost ze stromku padla slivon planika javor jap.tresne+svestka+bez XXL a pak uz XL NO A ZVIRATKA ai ze mam rada číčí tak jsem jich dostala rovnou 5kousku celkem jich mam13 ryby oranz,capa,krtka a nejvetsi radost z VLCI DOUPE A RUZOVE RYBKY .pekna hra jeste dopadaji baterie a bude hotovo.

11. Martina12345

Martina12345 Pisálek fóra

Ahoj,mám konečně hotovo,z tajemných mám prase oranž,krtka,mývala,myš,žlutou stříhárnu,2-kočky,lišky,červené včelky a moje první vlky,hurá.Ze stromů sakura,jedle xxl,kdoule xxl,datle xxl,mandle xxl,citron xxl,bez xxl ,planika,meruna xl,javor japon..Jsem level 91.

12. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já za 4 hodiny sklízím karafiáty a doufám, že mi z nich napadá posledních potřebných 90 baterek. Zatím jsem dala na louku čtyři stromky, tak uvidíme, co se z nich vyklube. Dá se z těchto chlívků vůbec získat kiwi? Všichni o něm píší, že si ho přejou, ale nezaznamenala jsem ani jednoho človíčka, který by ho získal. ???

mirae a skalara.v tohle ocenili.
  13. berenio

berenio Zelenáč fóra

mna stromy potešili lebo som dostala 2xmarhulu..zo stajni ježko a prasačí chliev IV ružový .. ale ešte mi chyba skoro 140 bateriek takže asi akciu nedokončím

sisinka tohle ocenil(a).
  14. nemcovamichaela

nemcovamichaela Zelenáč fóra

AKci asi nestihnu dokončit, ale se stromy jsem spokojená někoik xxl stromu 2x sakura, lovkád a japonský javor. Stáje ještě nevim, dám je přes noc :) . Všem co mají hotovo gratuluju :)

lacrima a pajaable tohle ocenili.
  15. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Zdravím srdečně všechny tady na fóru :) FARMERAMĚ přeju vše nejlepší k narozeninám.
    Akci jedu lážo plážo - dost se nahoním v práci, tak tady relaxuju, zdaleka tím pádem nemám ambice splnit ji kompletně. I tak se mi ale akce líbí, i odměny- i když získám jen některé. Odtajnila jsem stromečky, velkou radost udělaly ty co jsem ještě neměla -
    dvě planiky, sakura,japonský javor, dál mi vzešly tři kdoule XXL, třešeň XXL, švestka XL a jedle XL.
    Všem přeju pohodovou hru:)

16. zmel

zmel Pilný autor

Farmerama, prajem všetko najlepšie k narodeninám!!!
    Blahozelam vsetkym, co uz maju hotovo. Mne este chyba 210 bateriek... Akciu asi nedokoncim, ale nevadi, stromceky a stajne uz mam, zatial som ich neodtajnila, pretoze stale pestujem akcne plodiny 8)

Nikyna8, milda a pajaable tohle ocenili.
  17. Nenince

Nenince Aktivní autor

Potrebujem ešte batérie,posielajte mi prosím.

18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Tak stromečky moc nepotěšily. Kromě 2. a 3. mišpule, několik nezbytných citroníků a podobných věcí, kterých mám už plnou lištu.

19. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Já mám pocit, že se tu o kiwi jednou už někdo zmínil. Ale možná se pletu, není snadné to tady sledovat. ;)

20. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj, tak z 5x Podivuhodný výběh "Půlnoc" mi padlo:
    2x Obydlí pro křečky
    Liščí nora
    Obydlí pro myš
    Ovčín II: Oranžový
    Hm tak teď teda nic moc vše už mám tak vše jde také do lišty užíte si AKCI já jí nestíhám kvůli baterkám ;)

lacrima tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.