Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

ahoj, tak to asi nedám - sklidila jsem karafiáty pole 2x2 + MJS a vypadlo jen 98 baterek :mad:.

pajaable a maja.rada tohle ocenili.
  2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné, slunečné, nedělní dopoledne přeji všem.
    Po ranní sklizni dlouhodobek a XXl stromů vypadlo 35 baterií. To je bída, jakou nepamatuji. Ještě za hodinku sklidím mýtinu plnou medvědů ( potřebuji je do úkolu v družstvu) a uvidím, zda dopadá ten zbytek v počtu 25 baterek.
    Tajemné sazeničky : planika , bez XXl, ořešák XL,citroník XL, jedle XXL, javor cukrový XXL, javor japonský 2x, meruňka XL a jediné, co potěšilo slivoň, moje třetí.
    Tajemné stáje : ovčín oranž. 2x , bobři Classic ++ , myš, včelín oranž.,mýval, barvírna žlutá, pštrosí výběh oranž., holubník a ježek. Po odtajnění tajemniček mě tak napadlo, proč vlastně tuhle hru hraju, proč do ní cpu peníze a čas. Jen na chvíli mě zcela pohltilo zklamání , že dřu a na konci 97 levelu mám takový šmejd do lišty. Proč to hraju? Protože jsem závislák , i když poslední dobou mám chuť s touhle hrou skončit. Za chvíli však, až spolnu tu pachuť rozčarování, pojedu dál ... otázka však, do kdy , než mě to totálně naštve. Ještě štěstí, že za reálné peníze mi v TS zatím vše vychází .
    No nic, trochu jsem si ulevila, když se tady můžu vykecat. xD
    Přeji těm, kdo ještě neodhalili TS mnoho štěstí. Eva

3. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Janina0971,

skús si dať políčka 1x1 to sú tie najmenšie a spapať CJK-cukinovojablkový koláč, jarný veniec, velkonočnú marmeládu, mrkvový chlieb. To navyšuje BS, MJS pridáva len +2kusy na rastliny(plodiny).
    Poprípade si môžeš o zaslanie batérií napísať tu-Zasílaní a výmena dárků.
    Držím palce a prajem peknú hru.

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Ahoj všem, tak mám taky hotovo. Akce se mi moc líbila. Dokončila jsem včera k večeru a pak dala na plochu tajemné chlívky a sazeničky. Po odtajnění velké zklamání. Chlívky - oranžový králík, angorská vlna žlutá, holub, myš, pštrosí farma žlutá, pštrosí výběh oranžový, krtek a 3x mýval. Vše šlo do lišty. Mám 93 level, velké, velké zklamání. Doufala jsem, že se objeví vlk, nebo kohout, na ty ale nemám štěstí. No a stromy - citron XL, morušovník XL a XXL, broskvoň XL, javor japonský, bez XXL 3x, meruňka XXL a citron XXL. Tam to bylo lepší, ale taky žádná novinka, Ještě že je lišta bezedná. Všem co čekají na vypadávátka, přeji moc úspšchů k dokončení akce.

5. kocour49

kocour49 Pisálek fóra

• OT-písanie mimo témy
    Ahoj,
    nevím kam šoupnout dotaz,nejsem často na fóru,takže už se moc neorientuju v těch změnách.
    Prosba : zadal jsem SMS na nákup florenů BIG 12345678 na 90340 a nic se neděje. Poradí mi někdo? Díky ahoj!

6. 1wolf999

1wolf999 Perspektivní autor

tak po raní sklizni chybí pouze 99 baterií a to do zítra do 19 hod (v pohodě) napade. 8) Měl jsem z baterií na začátku akce větší strach. ;)

7. Santiago*

Santiago* Pisálek fóra

nevím jestli to dodělám. po ránu mi chybí do úkolu ještě 200baterií. Doufala sem že to bude vypadávat víc.

Janina0971 tohle ocenil(a).
  8. mousicka

mousicka Guest

Ahoj kocour49,

ty si pravdepodobne použil presne toto

to je len návod, musíš ísť v hre do banky a keď klikneš na nákup cez sms, tak sa ti ukážu iné čísla, tie musíš zadať. Každý hráč má iné, ktoré musí zadať. Vyskúšaj to. Nabudúce prosím podobné dotazy smeruj do Dotazy k banke a platbám tu.
    Prajem peknú hru

lacrima tohle ocenil(a).
  9. milteska

milteska Expert fóra

tak baterky padají určitě méně,než v jiných akcích Většinou mívám skoro 2x tolik vypadávátek a tentokrát mi vypadla poslední dnes ráno Je pravda,že začátek akce se trochu nevydařil Stáje žádná sláva-nejlepší bobr c++ a červený ryby-jinak oranž.chlívky,nělaká kočka,liška,křeček atd Alespoň že mi dozrála ta jedna slivoň
    Držím palce,ať akci zdárně dokončíte Já už mám nohy na stole :)

10. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

akce ráno dodělaná dopadaly zbylé baterie, shrnutí moc moc pěkná akce, úplně odlišná od jiných musím musím udělit pochvalu.

farmeramě přeji vše nejlepší k jejím narozeninám
    ať nám vymýšlí krásné nové úlohy, které nás budou bavit a my nadále budeme její věrní hráči
    VŠECHNO NEJLEPŠÍ !!!

11. papulice

papulice Veterán fóra

ach joo akce zítra končí a mě chybí baterie,dnes sem sklidila celou farmu a vypadlo cca 70 baterií docela bída,hm uvidíme co dál...

12. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky všem,tak jsem na poslední farmě ráno odtajnila stromky a stáje,no,kdybych to měla kupovat,tak řádně nadávám,ale že to bylo skoro zadarmo,tak budiž.Ze stromků-planika,lokvát,pomeranč XXL,jinak zbytek XL,které na plochu vůbec nedávám.Ze stájí,ty byly lepší-vlček(už druhý),žába(už 4),zbytek-kočka,krtek a oranžové stáje,jo a červené ovce.Takže na téhle farmě mě chybí už jen kiwi,tak snad časem taky přijde.Jinak akce skvělá,řádně jsem si navýšila konta,(prodej produktů,průměrně na každé farmě o 4 mega)takže velká spokojenost.Víc takových akcí.;):music:

13. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak akce hotova... už jsem psala, že jak jsem tu zezačátku brblala, tak nakonec se mi líbila za poslední dva roky asi nejvíc :¤) bavila mě, člověk si prostě mohl hrát. O odměnách jsem se tu taky zmiňovala, že na jedné straně dobrý, že určitě potěší, na druhé bych jako občas platící hráč uvítala, kdybych měla za své peníze alespoň nějakou výhodu, za kterou měsíční rozdíl od doby, kdy jsem měla šanci získat předmět za FL a teď je jako odměna v akci, úplně nepovažuji. Ale jsou to narozeniny, chápu :¤)) I když jsem se těšila třeba na nový recept či třeba žolík na starší (to by taky nebylo zas tak náročné naprogramovat).
    Jen mi úplně nesedl ten nepoměr dodávek v jednotlivých místnostech, co se protihodnoty i krejcarů týče, především porovnání stromy/produkty.
    Vypadávátek padá rozhodně méně, když jsem si povídala s některými hráči na nižších lvl (kolem 40), tak mají problém splnit třeba jen jednu místnost, a to se rozhodně neflákají...
    Náhodné dodávky se mi taky líbily, především díky možnosti storna :¤) Chápu, že si minule při náhodných dodávkách stěžovali hráči ve vysokých lvl, že mají dodávat kvanta salátu a že zase nemají využití pro ty rostlinky z vysokého lvl, tak to teď omezili. Ale to omezení bylo trochu nešťastné, až moc svazující (pět u produktů, u plodin mi to taky přišlo podobné), trochu bych ho rozšířila...

Naposledy upraveno: 1/2/15
  14. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj,mi se tentokrát v odměnách moc nedařilo.
    Ze všech chlívků stojí za to akorát:
    Kohouti a Červená kotlárna, žáby. I když kohouty a žáby jsem už měla. Snad někdo později vymění za vlka nebo kiwi.
    Jinak mi vypadli: Or: kozí mlékárna, krůty, pštrosi, včelí úl, kachny. Žlutá výrobna peří. Myš, kočka 2x, holub.

No a ze stromů stály za to jen dvě sakury.
    Jediný XXl stromek byl bez - super, taky se hodí ;)
    Planika - i když už mám dvě, je to novější stromeček, není třeba nad ním skuhrat.
    A Xl odpad :( : datle, citron (už si můžu pomalu založit citrónovou farmu), jabko, další dva citróny xD.

Jiank na farmě už mi sedí Vilík Vokl. U Swishe jen 3 úkoly a u Špeka a Bunroe jen dva úkoly a je hotovo.
    A za odměnu mám se mi i nahromadili krejcárky.
    No ne každá akce je co se odměn týče posvícení - snad to bude příště lepší. Pro mě nejlepší sakura. Snad se i do budoucna dorvu k tomu lokvátu a slívě trnité. :)
    Příjemný zbytek víkendu všem.

15. Ester2323

Ester2323 Zelenáč fóra

Dnes som chybou internetu alebo flash programu.....(lagami), ktorý oneskorene reagoval (skutočný technický dôvod naozaj neviem) zaplatila za jednu úlohu v akcii 195 florénov. Chcem, aby ste vedeli o tomto nedostatku hry alebo komunikácií medzi serverom a klientom. Po žiadosti podpory o vrátenie florénov s možnosťou túto úlohu ukončiť klasicky som dostala odpoveď, že na tento problém sa nikto nesťažoval a že som podpísala VOP a preto žiadna náhrada nebude.

Záver si urobte každý sám.

16. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Krásný den všem.
    Tak já mám farmu již v normálním režimu. Vlky na ploše, kohouty na ploše, ať pěkně přibývají, abych konečně splnila v družstvu poslední úkol Vlka od vedle.
    Jinak přítel ještě honí baterky, tady je znát, že já mám Citrona na každé ploše, on jen na jedné. Legendu máme stejně a já mám navíc ze stonku bonusy na akční kvítí a ono to nějak líp skáče, když je to aktivované.
    Přítel to snad dodělá ještě dnes chybí mu cca 70 baterek.
    Všem Vám držím palečky a hodně zdaru.
    Krásnou sluneční neděli přeji. Já jdu dělat obídek. Dcerka i přítel si přáli pečené kuřátko s kari rýží, a máme pórkovou polévku.

17. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hezkou neděli celé farmářské komunitě :) Dnes ráno mi konečně dopadaly baterie, takže akce splněna komplet. Mé " tajemné výsledky" jsem už popsala zde na str. 39. Tak teď ještě hodnocení akce jako takové: za mně palec nahoru, opožděný začátek dávno zapomenut, akce měla hodně nových prvků, hezkou grafiku, možnost storna (za budíky, příp. za Fl, ale hlavně zdarma s čekací lhůtou 2 hod.) taky chválím, a na odměnách jsme určitě získali víc než kdybychom na farmě strávili stejný čas pouhým pěstováním a plahočením se ke splnění úkolů ve družstvu (k těm se opět vracím teď, mám jih na několik let :) Nižším levlům bych chtěla popřát hodně trpělivosti, taky hodně štěstí při odtajňování - a hlavně připomenout, že i my pokročilí jsme v začátcích před lety nedosáhli stejných výsledků jako vyšší levly. Ty koeficienty náhodných výběrů jsou pravda často nespravedlivé, (taky jsem si posteskla na str. 39), občas mám taky chuť se hrou praštit, ale nakonec se vždy hecnu- no co, je to hra o píli, strategii, ale i o náhodě, tak je to potřeba brát, a HRÁT SI :)
    Všem přeju hezké farmaření a hezké prožitky i v realitě a FARMERAMĚ VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM :)

Naposledy upraveno: 1/2/15
  18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Přesně, zatím se mi ani jednou nepovedlo vyměnit náhodný prvek v úkolu. Přes noc jsem si dala storno na 14 japonských kaprů a ráno po mě chce nový úkol- překvápko!!!!!- 14 japonských kaprů. Jestli je to chyba, bylo by dobré opravit, jestli záměr, tak pak proč se inzeruje , že je možná změna tímhle způsobem.

Teď jsem zkusila druhé storno za budíky a mám tam klády, tak možná přece jen chyba.

19. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj tak už čekám jen na baterky a také čekám na 5x tajemné sráje ;) tak uvidíme, co dostanu :)

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A dopadalo a hotovoooo! Také se mi akce na začátku nezdála, bublala jsem kvůli bateriím, ale konečně dopadaly , řádek už je ve stonku aktivovaný , rozčarování z tajemniček už mě jakžtakž přešlo, zaseju,pohnojím a letím dát oběd na stůl. Všem , co nemají ještě hotovo, držím palce a farmě přeji krásné narozeniny . Jinak dobrou chuť k obědu všem farmářům . Eva

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.