Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak jsem právě úkol zdárně dokončila. S touto akcí jsem byla nadmíru spokojena a to ještě nevím, co mi vypadne z tajemniček. :);) Všem co finišují držím palečky, aby akci zdárně dodělali a všem ostatní příjemné farmaření

2. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Ahojte,,,inu sadeničky sakura+lokvát tralala a stajničky fňuky fňuk ešte dobre že do lišty sa tak vééééľa zmestí..
    Akcia super pohoda ešte 70 batérii a je to doma..
    Držím paľšoky a peknú nedeľu prajem všetkým;):D

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

hotovo - poslední baterie vypadli ráno.
    pohodová akce :)

4. aamperzg

aamperzg Aktivní autor

Zase ty tajemné stáje a stromy za odměnu. Proč nedají konkrétní stáje a stromy. Vědět co se ukáže po dozrání těch tajemností, ani ten úkol neplním. Protože ani jeden nový nebo XXl strom. Taktéž u stájí. Ztráta času.

5. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Mě už chybí posledních 35 baterií a akce bude hotová:D bláznivá akcička :music:

6. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak u mě začala akce s jedno-denním zpožděním. Napěstováno vše, už mi chybí dodat jen 3x 40 baterek do posledních úkolů. Jinak už Bunroe sedí za stolem a doufám, že nebude na oslavě sama. Mám ještě dodat celé dva pštrosy, 762 datlí a 121 bavlny. Vše mám, čekám jen na baterky. Ráno bylo z karafiátů a ibišku cca 100 baterek, tak jsem to otočila ještě jednou a doufám, že to dopadá.

7. .mama789.

.mama789. Rádoby autor

Posledne baterie dopadali a mam hotovo....zo stajini mam troch ježkov, inak všetko do lišty a zo sadeničiek baza,marhula,citron už neviem čo všetko tiež šlo všetko do lišty:oops:....akcia sa mi pačila a tešim sa na valentynsku, ktora vyzera fakt dosť dobre ...:D

8. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Všechno vypěstované, ale zase jsem zřejmě na drátech, na kterých přiškrtili baterky, chybí mi jich 250 a nepadá to a nepadá, zítra to končí a pochybuji, že by uvolnili kohoutky a dneska to dopadalo, což mě fakt štve (mírně řečeno) >:(:mad::wuerg:

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Konečně trochu štěstíčka :Dz TCH hned první dvě stáje 2 x vlk a hned další nenažranéj kohoutek, takže spokojenost, ostatní nic moc ale i tak jak se říká Pán bůh zaplať:Dza ty daryo_O

10. burds

burds Titán fóra

Přidávám se k těm co mají hotovo.Chlívky všechny do lišty.Pro změnu zase další čápi.Už mi asi odcestovali do Česka v zimě.Mám jich uplné hejno.Ze sazeniček jsem neměla akorát bez XXL.Jinak vše do lišty

11. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Úloha splnená...super fazuľovník kvitujem oberá sa každých 10hod.+ body a teraz mám na dvoch plochách stajne a výrobne...v lese stromy...na Baha som hodila tiež stromy+ 5 stajní a teraz veget...a splniť úlohu so zvieratkami...susedom ešte poposielam baterky,lebo neviem ako sú s plnením...prajem aj iným nech to stihnú...

12. minutka10

minutka10 Aktivní autor

tak čo som ja komu urobila, z 10 TS 3 x mačky, jedine holuby ma potešili, tie som nemala, inak všetko lištové stajne ako napr, líšky, škrečok, bocian atď
    vlk sa mi oblúkom vyhýba
    ešte mi chýba 112 bateriek, tak snáď to dnes dopadá

13. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

Tak já akci zcela jistě nedokončím, za tři hodiny odjíždím a do konce akce už se nevracím, zbývá mi ještě nějakých 100 baterií a ty prostě za ty tři hodiny z polí nevytřískám. Jinak by akce byla v pohodě, ale takhle ...

TS a TCH jsem ještě neodkryla, počkám si, až přijedu zpátky domů.

14. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

gratuluji k ukončení, jak víš, že "valentynska vyzera fakt dosť dobre"?

15. Verca.hur

Verca.hur Pisálek fóra

Tak ještě 110bateríi a bude hotovo. Jinak se u mě objevil vlk a přiletěli holoubci - tak super !

16. 2003tom

2003tom Zelenáč fóra

tak tuto akci nedokončím ztroskotám na bateriích,mohlo by RT více otevřít kohoutky,díky

17. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Sláva nazdar výletu...xDxD

Akci jsem právě dokončil a farmu opět vrátil do "normálního" stavu ;).
    Tajemné už zrají,tak se budu těšit na tu nadílku, co mně čeká :p.
    Při mém štěstí půjde vše do lišty,ale třeba se to štěstí unaví a i na .... sednexDxD.
    Všem ,kteří ještě finišují přeji ,ať se Vám to podaří:D

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, držím palce při odtajnění, snad to nebudou jen pašíci různě zbarvení :)
    Jeden vlk na mě přes noc čekal, tak snad to vyjde i tobě.
    Na baterie taky čekám asi jako plno ostatních hráčů.

19. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Právě jsem dodala poslední baterky a taky slavím:). Z taj. stájí mě potěšila aspoň červená prasata (moje první) a u stromů první lokvát a XXL meruňka a bez (ten je po zasazení skutečně XXL:) ). Z čeho mám velikou radost je řádek na stonku, co dává i BBZ - poslední dobou se jich dalo ulovit víc a aspoň to na Bahamě trošku víc odsejpá:D. Takže i když vám taky nepadnou vlci nebo něco, po čem fakt prahnete, vydržte, jednou to tam spadnout musí;).

20. drakobyk

drakobyk Aktivní autor

Hlavní cena je dekorka do stonku, je to tam na začátku napsané, koukni se. Jmenuje se: Hopsající dort.... takhle to vypadá ve stonku:[​IMG] A ještě jedna odměna je, můžete si stáhnout obrázek narozenin jako tapetu na plochu.
    A sláva vlkouš ke mně na farmičku dorazil. To ostatní tu komentovat nebudu, to ani nestojí za písmenka, jsou to žluté a oranžové stáje;)
    Stromky mne potěšily víc, je jich dost v podobě XXL.

Naposledy upraveno: 1/2/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.