Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Tak i já se pomalu finišuji. Chybí mi ještě 32 baterek, což ráno po sběru brokolice určo napadá a akce bude hotová. Ale chci se pochlubit jaká jsem šikovná. Skončila mi MJS, tak jsem si dala do večera velká pole s tím, že zasadím brokolici + vodu + SH, tak jó. Kliknu na kombajn ... seberu ...secí stroj ....a ? místo brokolice jsem klikla na proso + voda + SH. Kurňa, to bylo radosti >:(, že to mám za půl hodinky hotové. Naštěstí to bylo jenom na hlavní, tak jsem o moc SH nepřišla, ale i tak. No jo, za blbost se platí.

Taky jsem chtěla dát tajemné stáje a stromy. No nezapomenu na to? Dobře perlím, ach jo. :sleepy:

Teď jsem sklidila potřebné, dala všude malá políčka a zasadila jak brokolici, tak i lískáče. Hlavně, abych ráno nezapomněla sníst MJS.;)

Přeji pěkný večer, spokojenost při hře, a hlavně všechno nejlepší k narozeninám, milá Farmo.

Madulka_cz

2. bebga

bebga Rádoby autor

Mám splněny tři úkoly, napěstováno od rána sice mám, ale chybí ještě 221 baterek, sadím teď dlouhodobky, dnes jsem i dvakrát použila SH. Kotle po mě nechtěli, hlavně dřevo, ale měla jsem přes 500, takže v pohodě.

Nikyna8, Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Tak já jsem konečně odtajnila druhou pětku chlévů. A je ještě horší než první, všechno šlo do lišty. 1× žlutá stříhárna ovcí, 1× oranžová králíkárna, 1× oranžová koňská stáj, 1× oranžový ovčín a 1× červený prasečí chlívek. Aspoň bude co měnit.
    A baterky nepadají a nepadají. Za tři hodiny sklidím karafiáty a jestli nevypadne slušný počet, už na to kašlu. Před chvílí jsem sklidila 5× kotlárnu. 4 základní, jednu červenou. V BZ je to skoro 2000 a nevypadla mi ani jedna baterie.
    Docela mám vztek. Šance na dokončení celé akce by měla být závislá na pracovitosti a nápaditosti farmáře a ne na štěstí, které neovlivní.

4. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce zdárně dokončena. TCH i sazeničky si nechám na karneval, aby bylo co slavit.
    Všem přeji, aby se jim podařilo akci splnit tak, jak chtějí. A z tajemniček ať se jim "vylíhne" to co potřebují nebo co by chtěli ještě mít.
    Přeji pěkný sobotní večer.

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem vytáhl ty tajemna a nedopadlo to tak strašně ;). Více mě potěšily sazenice, kde jsem dostal další slivoň, což je super. Bohužel stáje přinesly z těch lepších jenom žáby. Kohout ani vlk ke mě nezavítal :(.

rybník pro žáby
    holubník
    čapí hnízdo

obydlí pro mývala
    obydlí pro kočku
    obydlí pro myš
    obydlí pro křečky
    prasečí chlívek II: Oranžový
    chovný rybník II: Oranžový
    výrobna prachového peří I: Žlutá

slivoň trnitá - strom
    2x lokvát - strom
    planika obecná
    bez černý xxl
    bez černý xl
    meruňka obecná xxl
    2x meruňka obecná xl
    citronovník xl

dávivec černý: 8156 / 8000 ( chybí 0 )
    sladký jetel: 10 201 / 10 000 ( chybí 0 )
    baterie: 963 / 880 ( chybí 0 )​

6. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Hezký večer. Narozeninová akce se povedla, čekám na 105 baterií a budu mít kompletně splněno. Prožívám další Vánoce...jsem nadšená a šťastná, protože jsem odtajnila tajemné stáje a málem jsem spadla pod stůl :D Vyrostli mi 3 ježci, čáp, holoubek, vlk, liška, kočička, červené včelky a jako poslední na mě vykoukl kohoutek! Jsem naprosto v šoku, protože to byl 100% úspěch. Nemůžu tomu uvěřit, ale mám kompletní sbírku farmářského zvířectva xD

Ze sazeniček to bylo o chlup horší: datle XXL, citron XL 2x, meruňka XL 2x, pomeranč XL, ořech XL, jedle XL, planika a javor japonský. Ale jsem spokojená, byl to dárek a darovanému koni se na zuby, pravda, nehledí :p

Přeji všem, ať mají také takový úspěch a hlavně ať to padá.

7. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak konečně dopadaly i baterie, úkol splněn, řádek v nebi aktivován. Z tajemniček - chlévy nic moc, potěšili jedni vlci, takže teď už mám dvoje. Sazeničky žádná z posledních novinek, takže do lišty. Dopěstuji ještě při zbytku MJS rostlinky a pak zase vyhodím na plac zvířátka. Hezkou hru všem, co ještě bojují :)

8. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásný večer všem....tak mám konečně hotovo...čekala jsem na poslední 4 baterie a při poslední sklizni mi jich na Baha vypadlo rovnou 7 tak jsem s celou akcí velmi spokojená a moc mě bavila:inlove:Všichni co mají hotovo gratuluji a ty co čekají ještě na poslední baterie nebo dopěstovávají tak držím palečky;)

9. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj u mě akce hotová,,,jen jsem asi nepochopila,,,co je to ta hlavni cena????no a ne?;)může mi někdo napovědět??díky

10. mousicka

mousicka Guest

Ahoj 8888milda,

ak splníš všetky 4 miestnosti celé, tak získaš bonusovú odmenu: Hopsajíci dort :

Prajem peknú hru​

11. emkop

emkop Perspektivní autor

Ria30.:dík za odpověď,snad to stihnu,jen kdyby to líp padalo.

Ria30. tohle ocenil(a).
  12. sand0kan

sand0kan Pisálek fóra

Akci nakonec asi nedám, po dvou letech mi budou poprvé scházet vypadávátka, ještě jich potřebuji 280 a v pondělí jsem mimo farmu o_O

13. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

ahoj mousicka děkuji za odpoved,,,teprve ted jsem klidná,když vím,co mám za výhru,,,jinak akci chválím,pohodička a novej štyl,,,díky pa

dasa717 a mousicka tohle ocenili.
  14. Allarisse

Allarisse Aktivní autor

Zdravím farmáři,
    tak já bych akci už asi měla hotovou, ale chybí mi hoodně baterií. :cry:
    Ale TCH a TS mám, takže se teď ještě dopracuji k SK a uvidím.
    Z chlívků mi vypadlo - žabičky, myšky, 2 lišky, křečci, kočičky a krteček. Oranžový - Včelín, rybník a krůtník. Nic nového ani červeného a rúžového, takže velká radost se nekonala. Ale co, je to zadarmo, takže si ani nestěžuji. :music:
    Sazeničky odhalím až zítra.
    Všem přeji vydařenou akci! 8)

15. lukaš0706

lukaš0706 Rádoby autor

Tak TS sklizené: a co se neurodilo žabičky a vlk je na ploše :)

16. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Dobrý večer,
    tak jsme dorazili z návštěvy babinky v lázních. Odtajnila jsem tedy TS a TCH a ejhle. Budu mít zase o něco víc zaplněnou lištu.
    TS - citron, citron XXL, bez XL 2x, planika, jedle XXL, jedleXL, jabloň XL, javor cukrový XL 2x.
    TCH - 3x oranžová prasata, oranžové ryby, oranžové koně, oranžový králíci, krtek, myš, kočka, kohout.
    Kohout mne potěšil, měla jsem jen jednoho, tak to teď půjde rychleji, ale stromky holt další do sbírky.
    Tentokrát na tu slivoň trnitou nemám štěstí.
    Tak snad už se zadaří.
    Gratuluji všem co dostali co potřebovali a po čem toužili.
    Všem ostatním vzkazuji, nevěšte hlavu, třeba to vyjde příště.
    No a Ti co ještě čekají a plní, tak držím palečky, ať se povede co chcete a po čem toužíte.

17. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak mě chybí posledních 25 baterií, ty ráno při sklizni padnou, tudíž beru akci za zdárně dokončenou. Akcička pohodová, odměny potěšily. Přeji všem hezký večer a já se zítra vracím do tvrdé reality běžného života z dovolené, při které jsem samozřejmně nezapomněla hrát i farmeramu8)
    Mersi7...blahopřeji sousedko k hotové akci...já až ráno;):p

18. Mandlicka56

Mandlicka56 Zelenáč fóra

Dobrý večer, mám takovou připomínku a otázku k této akci. Jedná se o vygenerování nového úkolu. ve většině pokusů o vygenerování nového pokusu to dopadne úplně stejně. Mám dvě farmy a ať zkracuji budíkama, nebo za dva floreny, nebo nezkracuji a čekám dvě hodiny, nový úkol je úplně stejný.Když jsou tam pávi, vždy zase zůstanou pávi. Jo, ale když zkracuji dvakrát za sebou za floreny, tedy obětuji čtyři floreny, tak se úkol vždy změní. Promiňte, ale to je fakt nefér. Proč tu změnu rovnou nedají za čtyři floreny a klamou nás zbytečně. To se mi fakt nelíbí. Jinak akce je docela fajn, a je škoda, že ji sami tvůrci takto kazí.

19. Grillus

Grillus Pisálek fóra

Akce je skvělá. Jsem spokojená. Ráno odtajním sazeničky a chlívky. Třeba se dočkám slivoně a lokvátu :) U chlívků by bylo maximální nadšení z čápa a kiwiho :) Jediná brzda jsou baterky, chybí hodně, ale i tak to byla dobrá akce, víc takových :)

20. Adush96

Adush96 Rádoby autor

Tak já čekám už jenom na baterky ale ty dopadaj :) ze stájí mám lišky, 3x Ježka, 2x mývali, 2x myši, kohouta a oranžový krávy takže spokojenost a ze stomů mám XXL citrón, Lokvát, XXL javor cukrovej, javor japonský, XL jedle,2x Planiku, sakura, XL datle, XL bez

Hrnkajda a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.