Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hroudov

hroudov Vévoda fóra

ahoj, tak akci asi nedám, protože nejsou vypadávátka,( stálý problém a to šachuji jak to jde ) ale alespoň mám žáby, vlci se mi vyhýbají, no co se dá dělat, a stonek taky nebude:p

2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

dobré ránko napěstováno je ale ty baterky myslel jsem že po nočních dlouhodobkách na tom budu lépe stále 180 chybí

3. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

dobré zimní ráno farmáři, venku sněží, ale na našich farmičkách to jede. Konečně se blížím ke konci, chybí posledních 70 baterek, po poledni sklízím ječmen, tak určitě budou. Po odtajnění u mne toto: or. kravín2x, červený kravín, kočka2x, or. kůň,červený pštros, žáby, or. kachník, křeček a ze stromů citronxl, meruňka xxl 2x, javor japonský 2x, mandlexxl, citronxxl, švestkaxxl, ořech xl,javor cukrovýxxl. Čekala jsem tu slivoňku, ale stále se mi vyhýbá, no tak snad bude příště, aspoň se mám na co těšit.Moc se mi narozeninová akce líbila

4. jaji

jaji Vévoda fóra

tak už jen posledních 33 baterek, za půl hodky mě čeká poslední sklizeň, tak to napadá a hurá hotovo. Sice to nebylo příliš v poklidu do konce hry je ještě dostatek času, ale já můžu aspoň v klidu s dětma na hory... týden si ode mne oddychnete :)

5. toibf

toibf Rádoby autor

také již finušuji, brzdí mě baterky, chybí mi jich 154ks, vidím to tak zítra, to by mohlo již napadat. TS aTCH si nechávám na potom, jsem zvědavá, co se vyklube, Těm, co mají splněno gratuluji a těm, co stále plní akci, přeji ať jim baterky dobře vyskakují

6. emča061

emča061 Pisálek fóra

Tak ještě 95 baterek a bude hotovo, akce je povedená...
    ať se daří...

lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  7. honzi

honzi Komisař fóra

Na stáječky jsem ještě nedosáhl ,ale stromky, které jsem odtajnil, jsou naprosto super:
    Slivoň trnitá - má první
    Lokvát - můj první
    Javor japonský - můj první
    2x Sakura - měl jsem jen jednu
    2x XXL Datle
    XXL Citron
    (potěšil taky)
    XL meruňka a bez

jsem spokojen s osmi z deseti ;)

8. Astat.

Astat. Stálice fóra

Tak já si vybrala všechny t. stáje a stromy. To ostatní mě moc nezajímá. Zatím mi z nich vypadlo kotlárna červená, Or: kozí mlékárna, krůty, pštrosi. A Sakura, citron Xl, datle Xl. Sakura potěšila velmi - má první na farmě ;). Ze stájí jediné použitelné č. kotlárna. Ale tak ostatní ještě dozrávají na ploše, tak snad by mohlo vypadnout i něco dalšího co nemám :)
    Baterek mám ale málo - stávkoval mi 3 dny počítač. Včera mi nešlo rozposílat dárky :music:.
    No nic, užívejte víkendu a ať Vám to jde od ruky :D

9. soník83

soník83 Pisálek fóra

také se mi narozeniny líbí, už čekám jen na baterky, ještě jich chybí dost, ale času dost, oni dopadají super, chválím

mirae, lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  10. minutka10

minutka10 Aktivní autor

tie baterie mi nejako nepadajú, dnes budú dopestované akciovky, tak snáď potom začnú padať lepšie
    chýba mi ich ešte neúrekom : 264
    zo sadeničiek boli samé XXL stromy, hodili sa, z niektorých som nemala a potešila ma sakura, stajne som ešte nevyložila, to si počkám na popoludnie, keď dopestujem akciovku

11. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Ahojky,taky visím na baterkách .... už jen 254 :sleepy:

12. Nestyda

Nestyda Perspektivní autor

Ahoj, tak z 5x podivuhodný výběh “Půlnoc” mi padlo:
    Včelí úl II: oranžový
    Vlčí doupě
    .... Výborně ještě nemám :)
    Rybník pro žáby... Taky jsem neměl :D úžasný !
    Žlutá výroba vajec :D vážně se hodí no :D :D
    Obydlí pro křečky... No tohle už je třetí
    Takže velmi povedený ! uvidíme jak to půjde dál :)

Naposledy upraveno: 31/1/15
  13. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

maja.rada
    tak to jsi "břídil" mně chybí "jen" 413. Mám na to přesně dva dny.Když mi to za čtyři dalo polovinu - tak to opět nedám.Mám runu
    23 z 30 což si myslím,že není zas tak málo:(

1300 BZ a jen 2 baterky - tak to je super

14. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoky zatím bezva jde to dobře chybí splnit u 1- 10 poslední a jinak splněno 8 u ostatních. To jde jen ty baterky moc nejdou tak uvidím co dál. :) ještě jsem zvědavá co dá podivuhodný výběh zatím mám vlka jupí :music:Všem držím palce ať se podaří. Janča;)

lacrima, Hrnkajda a karolinka120484 tohle ocenili.
  15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Já mám hotovo a baterky už mi nadbývají :D 66 ks

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Opet jsem rano nedal co mel, tedy to nejdulezitejsi - TS na plochu... nejtezsi cast akce zacne az pak :)
    Pada to opet stejne jako vzdycky, ale diky mensimu mnozstvi akcniho by kazdy mel mit sanci pomoci dlouhodobek nebo otestovanych chlivku/obrstromu dat to co potrebuje a uhrat to...

Vypadavat ma 142 baterek/den, v tuto chvili ma byt 550 ([2.ukol]+110 ) nebo chybet 330, mam 1033 (chybi 0 ), mam 117% hotovo.
    Stav jetele : idealne 6241 kusu (1611/den, [2.ukol]+1741 kusu ), mam 10277 z 10000 (102% ).
    Stav daveni : idealne 4993 kusu (1289/den ), mam 8927 z 8000 (111% ).
    Zatim uplynulo 62% casu, zbyva 56 hodin.

17. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásný den všem..tak včera jsem plnila 4 místnost a použila jsem 15 budíků,protože jsem jim nechtěla dát hrnce jinak jsem dala co chtěli...tet čekám už jen na baterky a dodělávám druhou a také poslední místnost...na mýtinu jsem dala TS chlívky a TS sazeničky a už tet jsem napjatá co vyroste...tahle akce se mi opravdu líbila a jsem spokojená:music:;)

18. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Zo sadeníc mi vyšli: citronovník XL, čerešňa XXL, jahodový strom 3x, sakura,citronovníl XXL 2x, javor cukrový XXL, pomarančovník XXL :)

19. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

Tak jsem právě zkontrolovala stav - chybí mi 88 kousků jetele a 216 baterek, tak budu doufat, že baterky vyskáčou. Přes týden není čas, tak snad to o víkendu doženu...

Tak si to Bunnilin rozmyslela a na počtvrté chtěla místo hrnců dřevo. Jednou jsem jí hrnce dala, ale vícekrát opravdu ne....

lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  20. jana563

jana563 Dozorce fóra

Baterky dopadaly,akce hotová.Ani jsem nepotřebovala budíky.Teď si za odměnu dám na plochu posledních pět tajemných chlívků.Musím napsat, že i když to tak na začátku nevypadalo,akce byla fakt bezvadná.Za mě spokojenost.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.