Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. libakos

libakos Polobůh fóra

Tak na to ,že jsem začínala akci s 0 bateriemi mi chybí jen 75 kousků a bude hotovo,tím děkuji moc sousedům:))stáje celkem slušné,jeden vlk to nahradil jen poslední 2 novinky stromů ne a ne,tak snad příště:))

2. Lupina78

Lupina78 Rádoby autor

Tak napěstováno a čekám na baterie. Z taj. sazeniček pouze sakura, meruňka xl a javor japonsky, jinak vše do lišty a z taj. stájí to je pouze krtek který mi chyběl a červení koně, jinak vše do lišty. Mno nevadí, mohlo být aj hůř :) Jinak akce je pěkná a pohodová a hlavní odměna je stonek s dobrým bonusem.

3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

dneska večer dodělám.
    akce na pohodu. snad vyleze něco pěkného ze stájí a sazeniček :music:

lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Hezké ráno všem, tak mě chybí 154 baterií, ale za chvíli budu sklízet špaldu na hlavní a lesní...tak to zase o něco klesne, tudíž do konce akce ještě 2 dny...stíhat s baterkami bych měla. 3 místnosti komplet splněné, ve 4 jsem u pátého úkolu....čekám na baterky.Farma je v původním stavu, ze stájí vypadli 4x bobři++, vlk,červený kravín, krtek...ostatní 3 takové, čeho mám plno. Ze stromů sakura,mišpule, 2x javor japonský,bez černý XXL + XL, broskvoň XXL...ostatní běžné
    Jsem celkově spokojená. Ostatním zdárné dokončení akce;)

5. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Zdravím,ahojky.Tak i poslední dávivec napěstován,ale ještě chybí 215 baterek.Teď jsem sklidila 10stromů na baha(všechny xxl) a vypadl 1 hřebík.Takhle ty baterky nenapadají.A to mám všechny podporovátka co se dají.Včera na všech polích karafiáty+citron.trávu a jen 76 baterek.:sleepy:
    No a z prvních pěti chlívků mám stř.ovcí žlutou-fujtajbl,oranž.kachny-taky fuj,oranž ovce-bleble,ale 2 kohouty-jupíííí.Nejdřív se jim ke mě nechtělo a teď mám na ně štěstí.Tak jsem zasadila další 5ku a snad i ten vlk ke mě dorazí.Prosím toho krtka,co je buduje,žížaly mu slibuji,že když ani lokvát a slivka,alespoň vlk.Může být malinký,takový vlček vlčíček,však já si ho vypiplám ;)

6. axamík

axamík Perspektivní autor

Napěstováno by bylo, ale baterky chybííí. Snad to napadá ještě je čas.
    Všem co taky čekají držím palce.

7. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak a je to, celebrity usazeny , řádek aktivován ( zbylo mi 2 680 jetele...)
    Vše nej Farmerámo! No a mohu se věnovat jiným věcem , já mám totiž dnes taky narozeniny ;)

8. sovička2713

sovička2713 Zelenáč fóra

Tak všetko najlepšie kočka.Ja som len v polovici,ale dám to.

lacrima a Hrnkajda tohle ocenili.
  9. *beruška*84

*beruška*84 Zelenáč fóra

V poslední době je to nějak divně nastavený,někdo to má hotový díky vypadávátkam v půlce hry a je nás dost kteří jsme ve vyšším levlu a nemůžeme hru dodělat.

10. babina51

babina51 Veterán fóra

Akce dokončena,budíky nepoužity,produktů jsem měla dostatek.Stáje a stromy jsou na ploše doufám,že se vyklube něco suprové.
    xD:cry:>:( FA93 BAHA229

lacrima, Hrnkajda a tazvenuse tohle ocenili.
  11. Jany51

Jany51 Pisálek fóra

Moje sousedky jsou ve vyšším levlu a hru nedodělají díky vypadávání baterek,jestli někdo pomůže byly by moc rády.jenny-29 a jana.necin

12. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Ráno padly poslední baterie, akce dokončena. Až na ten začátek suprová akce, moc se mi líbila. Kdyby ještě z TS padla slivoň a vlk byla bych spokojená moc a moc ;). Snad tedy příště. Všem přeji ať dokončíte akce s úspěchem.

13. majka20081

majka20081 Pisálek fóra

tak začínám trošku mít obavy jestli to stihnu stojím na baterkách chybí ještě 300 sousedi moc neposílají už jsem jim psala nasazeno mám špaldu a vypadlo mi 16 na louce tak nevím zatím.

14. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Zdravím :D
    Blížím se ke zdárnému konci akce.
    Chybí mi jen 136 baterií-což by neměl být problém.
    Tato akce mi připadala trošku "divná":p:p
    Hlavně ten budíkový systém,který u mně prostě nefungoval,2x jsem odmítnul hrnce a co myslíte???Byly tam stále:music:
    Tajemné zatím čekají v liště,až dokončím akci potom je vytáhnu a (nejspíš půjdou do lišty,neboť jako obvykle nic kloudného nezískám:p) uvidím co mi vypadne.
    Všem co už mají hotovo--gratuluji a Vám ostatní přeji hodně štěstíxD

15. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak hlásím hotovo :). Ráno dopadaly potřebné baterie, takže jsem to tam jenom doházel a bylo to! Dekorace už jsou ve stonku. Dneska dám na plochu ty tajemna, tak jsem zvědavý, jak to dopadne :p.

dávivec černý: 8156 / 8000 ( chybí 0 )
    sladký jetel: 10 201 / 10 000 ( chybí 0 )
    baterie: 885 / 880 ( chybí 0 )

16. tepui

tepui Mistr fóra

Pěknou sobotu všem, mě chybí ještě 204 baterek snad to dopadá,ale teleport je doma.Tak to je hlavní když nevyskáčou s polí tak je někomu k do jich má moc teleportnu :).

17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak taky hotovo jupíí,akce byla tentokrát super, chválím:):):)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 219+
    farmařím od 5.10.2010

18. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky,hotové místnosti mám 2,3,4 a 1 mám rozpracovanou na páté úrovni ,TS-z prvních pěti jsem dostala toto:2xLiška,Kohoutka,Rybník pro žáby:)-neměla jsem a VLČÍ DOUPĚ:D -mé první,já jsem moc spokojená,druhou pětku TS už mám položenou,přeji krásný den všem.

19. Evča

Evča Pisálek fóra

Ráda se přidám k těm, co chválí. Chlívečky bezva - čáp, ježci, holoubci, červený rybník, stromky taky fajn. Především 2x slivoň mně nadchla. I to jak bylo na výběr, bylo fajn.

20. Preceja

Preceja Mistr fóra

Z první pětky ježek a hned dvakrát, hurá, druhé žáby a lišky se taky hodí, pak něco žlutého do lišty, uvidíme, jestli z druhé sady se bude taky dařit.

Jen, nevím proč, vždycky kliknu na storno místo dodání, ach jo, no, budíky pomůžou. Ale že by mi to pak dalo jiný výběr plodin k dodání, to teda ne.

lacrima, Hrnkajda a karolinka120484 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.