Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

zkus napsat kód ručně, když jsem ho kopírovala, taky mi to nešlo

Hrnkajda, tomokoco a lacrima tohle ocenili.
  2. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky petaM2001 , odkaz na Farm sčot je přímo v mém příspěvku.

3. janakad

janakad Pisálek fóra

antigono, díky jdu to zkusit

4. jana.necin

jana.necin Zelenáč fóra

Vůbec mi nepadají baterie nevím jestli to dokončím.

tomokoco tohle ocenil(a).
  5. evulik011

evulik011 Rádoby autor

Od radosti výskam, tajomné chlieviky som mala super, ešte som také veľké šťastie nemala. Mám vlkov, 2 žabky, a to som nemala, bociana, holubov som mala iba po 1 chlieviku, červenú kotláreň, líšky, oranžové prasiatka, kačice, pštrosov. Už dávno som nemala takú radosť z hry. Supééééér akcia. Prajem aj ostatným, nech sa Vám zadarí, ako mne.

6. jenny-29

jenny-29 Zelenáč fóra

Nějak mi nechtějí padat baterie,nevím jestli to dokončím.

tomokoco tohle ocenil(a).
  7. svestka43

svestka43 Zelenáč fóra

Vůbec nechápu jak je hra nastavená, protože někdo má hotovo a já nemám ani polovinu baterií. Napěstováno mám a při setí dlouhodobky mi dnes celkem vypadlo 43 kusů. Je to nespravedlnost. Ale Tyhle problémy mám pokaždé. No je to hra, ale stejně...

8. 19janoti60

19janoti60 Rádoby autor

T chlívky velká bída (3x křeček, kočka, pštrosí výběh), vše šlo do lišty. T stromy jsem ještě nenasadila. Zkusím zítra.
    Bojím se bojím, že baterky pochybí, 450 ks chybí.

9. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak už jsem to začal doplňovat a ještě chybí 3. úkoly ve 4. místnosti a to bude všechno :). Stornoval jsem jenom 2x, když jsem něco neměl, ale jinak jsem všechno udělal a to i hrnce ;). Teď už jen počkat na zbývající baterie, hodit to tam a bude to komplet :).

dávivec černý: 8156 / 8000 ( chybí 0 )
    sladký jetel: 10 201 / 10 000 ( chybí 0 )
    baterie: 798 / 880 ( chybí 82 )

10. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

spokojnosť so stromčekmi
    lokvát :D je môj prvý
    2 x baza xxl ...nemala som xD
    2 x marhuľa xxl :p
    mišpula:)
    mandlovník xxl:)
    javor japonský :)
    citronovnik xl:)
    datlova palma xl :) už asi desiata, ale poteší....dakujéééém
    pekný večer prajem.....

11. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

lacrima, veľmi pekne ďakujem za link na Farm sčot. Je to výborná vecička.Už ani jednu akciu bez nej!Mám krásny prehľad, vidím, ako som na tom s časom a aj ten percentuálny prepočet je výborný.Ešte raz - ďakujem:)

12. KvetaP

KvetaP Zelenáč fóra

Rostliny napěstované, baterie ani polovina. Jako vždy problém s vypadávátky. Při setí plodin denně vypadlo průměrem 55 kusů. No není to k naštvání?

Hrnkajda a švestinka tohle ocenili.
  13. njklmn

njklmn Pisálek fóra

Ahojky Farmari, akcni plodiny napestovany, cekam na 144 baterek, TS na plose - vysledek bude rano . To bude radosti!!!!!:p:p
    Stromecky dam az dopestuji at mam dalsi narozeniny!!!!!!

14. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Tato akcička se mi velmi líbí,ještě pár baterek a je hotovo,mám konečně broskev XXL a nějakou mišpuli,planiku atd;)

15. kikushha

kikushha Pisálek fóra

ahojte
    tak dnes mam šťastný deň na farme akciu som popoludní dokončil a následne som vyložil všetky odmeny naraz na rubanisko ahned prvý tajomny je vlk xDxDxD
    a na koniec ešte jedny holuby a ježkovia z noviniek

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaaaak hotovo!
    Slo to celkem dobre, 8 hodinova je pohodova na noc a par pouzitych budiku to zlevnilo na produktech i jinde...
    Co ale je jeste muze zklamat jsou stromy a chlivky, tak zitra si je pres den pustim a uvidim :)

Vypadavat ma 142 baterek/den, v tuto chvili ma byt 476 ([2.ukol]+36 ) nebo chybet 404, mam 891 (chybi 0 ), mam 101% hotovo.
    Stav jetele : idealne 5404 kusu (1611/den, [2.ukol]+904 kusu ), mam 10277 z 10000 (102% ).
    Stav daveni : idealne 4323 kusu (1289/den ), mam 8927 z 8000 (111% ).
    Zatim uplynulo 54% casu, zbyva 68 hodin.

17. janinka165

janinka165 Znalec fóra

TS- kravín ružový,príbytok pre krtka,holubník a výbeh pre kohúty, to všetko potešilo ;)

18. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Tak já hlásím akci za splněnou. Moc se mi líbila. Tento tip akcí je úžasně variabilní, přínosný a myslím, že i spravedlivý. Jen ten start, no, ale co už. Všem co plní držím palečky.

19. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Hezké ráno, stále mi chybí 138 baterek, ale ještě je čas. Z tajemných stájí jsem nezískala nic, po čem jsem toužila, vše do lišty...u mě se opakují jen samé oranžovky, u stromečků jsem se už chlubila lokvátem, ten byl můj první a získala jsem i slivoňku, hurá...můžu plnit úkol, sice pomalu, ale je to úkol dlouhodobý, nikam nechvátám. Takže za stromečky mám radost velkou. Chybí mi už jen javor japonský, snad ho získám od někoho při akci O-A. Fajn hru a pěkný víkend.

lacrima, Hrnkajda a skalara.v tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Odtajněné TS :ježek,holub,barvírna žlutá,kozí mlékárna žlutá,2x oranžové včely,liška,oranžové koně,oranžové kozy,vlk
    Kohout tam sice nebyl,ale vlk je také dobrej!:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.