Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Koukám jak jste se pěkně rozjeli mám 8595 jetele
    1111 davicí
    256 baterii sklidím za 13 min ještě divošku a nasadím na noc davící a snad vstanu ve 4 na sklizen :) hezký večer..

mirae a lacrima tohle ocenili.
  2. toibf

toibf Rádoby autor

vzhledem k tomu, že dodávám nepravidelně a střídám místnosti, jsem v každé zhruba v polovině, brzdí mě baterky, ale věřím, že do konce ještě napadají, jinak jetel budu mít napěstovaný skoro všechen, ještě tak 2 otočky na mýtině a pak dopěstovat dávivec

mirae a lacrima tohle ocenili.
  3. -andulacek-

-andulacek- Zelenáč fóra

Bonusový kód nefunguje

4. Gábi85

Gábi85 Pisálek fóra

Vše nejlepší, farmáři,
    pěstuji jak mi to čas dovolí, v tuto chvíli mám ve stodole 1440 ks jetele a čerstvě zaseto, 447 ks dávivce (na Baha právě zaseto) a na farmě čekám za pár minut sklizeň. Baterií 123. Úkoly postupně plním, u každého mám splněno tak po dvou. Jde to pomalu, ale jistě, není kam spěchat, času dost. Všem přeji mnoho úspěchu a mnoho štěstí při náhodných tipech na zvířata, rostliny či produkty ;).

5. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak jsem si sklidil podivuhodný strom “Ghibli” a velká spokojenost :D
    XXL citronovník
    XL morušovník
    XXL datlovník
    XL kdoule
    XXL meruňka
    Xl meruňka
    planika
    mišpule
    lokvát
    SLIVOŇ TRNITÁ (za tu jsem nejvíce vděčný, je moje první) :D:D:D

6. sisinka

sisinka Pilný autor

myslela jsem, že stojím na bateriích a teď jsem zjistila, že stojím na jeteli! :D No nic, už je zasetý.
    A teď i vezmu hezky tužtičku a papírek a spočítám si, kolik rostlin budu ještě dodávat, protože jsem to tam házela jak se mi to hodilo a mám v tom bordel, vlastně nepořádek.

7. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

lyzarko :D nebudes ty ucetní? mas to pekne spocitané na krejcary :D

8. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

tak přes počáteční skepsi, když jsem si přečetla popis akce, musím říct, že mě tahle akce fakt zatím baví :) stornuju, co se mi nelíbí u produktů, jedu jen na med a dřevo, ale času je naštěstí dost :)

9. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Taky mi bonusový kód nefunguje.

10. jaji

jaji Vévoda fóra

taky jsem po precteni byla rozladena, moc jsem se netesila, jeste i zacatek jsem byla na vazkach, zda mi akce stoji za cas tomuto venovany.... ale asi jo, bavi me to, stornovala jsem jen 1x a to omylem :) chybi mi 459 baterek, nez odjedeme na hory, zasadim vsude stromy a ono to nejak napada.
    Za chvilkuse podivam co na mne vykoukne z tajemnych chlivku.... nic necekam, max muzu byt jen mile prekvapena :)
    edit: jupiiiii certe, je tam, je tam, je tam :) je tam :) pekny chlivek vlku :) dalsi z chlivku je myval, ostatni budou za hodku, ale to jistim az rano, pac ocka se mi klizi, jdu spinkat

Naposledy upraveno: 28/1/15
  11. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska jsem toho stihl opravdu hodně, takže spokojenost :). Zítra dopěstuji sladký jetel a možná i dávivec, ale to ještě uvidím podle času. Baterie nejsou ještě ani v půlce, takže ty budou trvat :p. Na noc jsem dal všude dlouhodobky, na baha dávivec, tak snad ty baterky budou padat ;).

dávivec černý: 5018 / 8000 ( chybí 2982 ) + zaseto na baha
    sladký jetel: 9319 / 10 000 ( chybí 681 )
    baterie: 408 / 880 ( chybí 472 )

12. vlasaty-had

vlasaty-had Pisálek fóra

klikam si pomaly, casu je dost... odtajnil som:
    - oranzove rybky
    - zabky
    - lisky
    - stajna pre medvedika cistotneho (potesilo, nemal som)
    - cerveny oslík (potesilo)
    piste aj vy, co vam vypadlo namiesto hluposti, kolko mate vypestovaneho atd, ved casu je dost... dostal uz niekto kiwi?

13. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

vlasty hade: v pátek v 5 ráno dupu na chalupu a zítra jsem v Německu, já tady tu akci honím co to dá a pak mam odjet. Potěšila tě tahle hlupost? Jinak jete nemám stáje :D..

evainfo, jaji a lacrima tohle ocenili.
  14. papulice

papulice Veterán fóra

poradte jak to děláte že máte napěstováno akční po tisících?mám tam mrkvovku a nijak na tom nejsem skvěle....sklízím pravidelně:cry:

15. jaji

jaji Vévoda fóra

mas pidi pole papulice? Z jedne ploch bys mela dostat na pidi 800 akcniho

evainfo a lacrima tohle ocenili.
  16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

teda klobouk dolů. já se utápím v kusech po dvou stovkách a ty máš skoro vše :p, tiše závidím a gratuluji, já to asi pořádně neumím:cry:

kometak96 tohle ocenil(a).
  17. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny neskory vecer sa praje...tak napestovane mam..brzdia ma baterie...

lyzarko
    ...no dobra ekonomka s teba je...mna ta nacancana kraska skasla o 40 kastrolov..,,hrncov,,tiez som neriesila storno...davam vsetko priamo zo stodoly..co tam potom milion sem a milion tam;)

nech sa vam dari vsetkym...umna uz na ploche 10ks..Pulnoc...snad sa mi zajtra nezatmie od uzasu ...heh..a stromky uvidime co rozkvitne...ale radsej by som brala 10ks na Baha..

prajem vam dobru noc..

18. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

papulice: Přesně, jak píše jáji, musíš dát pidipole a jíst mrkvovku a zbourat si na polích chlívky a stromy, to zabírá moc místa..

jaji tohle ocenil(a).
  19. papulice

papulice Veterán fóra

ano mám a z jedné plochy tak 500

20. lacrima

lacrima Titán fóra

♪ ♪ ♪ " Proč ten jetelíček, roste u vody ... " ♪ ♪ ♪

už neporoste , je sklizený a vystřídal ho na noc dávivec.
    dávivec : 2774
    jetel : 8988

baterky: 315
    Ptá se kráva jetele: "Jeteli, proč se nemodlíš?"
    "Nechci být spasen"

Přeji všem krásné narozeniny a pohodovou akci.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.