Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Chi,chi,já taky,ale to neva.....za chvilku naskočí znova:p

2. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky, tak jsem právě odtajnila posledních 5 ks TS:
    červené krávy
    červené prase
    kohout - můj 5
    oranžové ovce
    kočka
    Sice vlka stále nemám, ale velká spokojenost.
    Napěstováno mám, tak už jenom čekám na pár baterií a bude hotovo.
    Až na ten začátek se mi nové zpracování akce velmi líbí, tak chválím.
    Všem přeji stejné úspěchy v TS ;)

3. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky jedu v klidu.Právě jsem teleportovala první postavičku a pěstuju na třetí.Dvojku udělám asi jako poslední.Jako obvykle vypadávání baterek nic moc,ale doufám že dopadaj.;)

lacrima a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  4. jaji

jaji Vévoda fóra

Niky, odjíždíme na hory.... což je sice paráda, ale když už jsem akci začala chci jí dokončit...

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak to storno je snad o ničem o_O zase to chce po mě 14 kaprů xD mě snad bací ... tak další storno a ráno uvidím :D

6. njklmn

njklmn Pisálek fóra

Ahojky Farmari, akci jedu lazo plazo nehonim se .Nejak to dopadne a doufam ze kladne. :D

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Teda já zírám, jak jste daleko a nechápu. Makám jako ďas, seju, zalévám, okopávám, občas něco pohnojim a chybí mi cca 6 tis jetelu a 6 tis dávivce. Jdu se vybrečet. Pa

8. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Skalarko-nebreč,vždyť mě toho taky chybí hodně.Jen ty místnosti dělám na přeskáčku. Začla jsem třetí,protože jsem měla už napěstováno něco málo jetele.No a teď mám v každé něco,ale ještě ani jednu celou.

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj skalara.v,

a proč však je to hra a není kam spěchat. Uklidní tě že jsem na tom ještě hůře než ty :D. Na místnosti jsem ještě ani nešáhnul.

10. Veron!ka

Veron!ka Rádoby autor

Lidi, mě nefunguje bonusový kód, jak jste na tom vy???

11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

davivec: Mám 2546. Ideální stav 1768. Plním na 144% Hotovo 31,8%
    jatelina: Mám 2690. Ideální stav 2210. Plním na 121,7% Hotovo 26,9%
    baterie: Mám 265. Ideální stav 194. Plním na 136,6% Hotovo 30,1%

moje tempo není závratné ale mě vyhovuje :p

12. Linnhe

Linnhe Pisálek fóra

Chcela by som sa opýtať, keď je v jednej miestnosti 10 úloh, idú pri plnení za sebou tak ako sú napísané? A keď dám napríklad storno pri prvej úlohe, hodí mi to automaticky druhú v poradí, alebo mi ďalšiu úlohu nahodí náhodne spomedzi všetkých zostávajúcich v miestnosti?

13. Muriel

Muriel Perspektivní autor

Poté, co jsem měla již něco napěstováno, jsem začala dodávat do úkolů stylem "mrsk sem - mrsk tam" a teď vím prd, kolik mně toho ještě chybí napěstovat. xD

Náhodné vygenerování u celebrit je zatím celkem v pohodě. Malinko zlobí Bunnilyn Bunroe, té nejsem ochotna dát ani jeden hrnec. :p

Naposledy upraveno: 28/1/15
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahoj pajdo, trochu jsi mě uklidnil. Díky. Hned je mi líp :D;)

15. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak u mne zatím spokojenost. Akční kytky a baterie neřeším - ty se vypěstují a vypadají - nemám strach. Místnost s plody stromů - sice vidím jen první místnost (5 javorů) takže to budou malé počty, zvířata - zatím 4x2 pštrosy a 1x3 bobry také spokojenost. U plodin už mi běží druhý reset - nechci dodávat sněženky, olověnec, or. tulipánky - ne že bych neměl, ale zbytečně moc drahé, když ten počet prodám, tak za třetinu peněz koupím porek (který stejně mám ve stodole) - tak tam resety ještě budou. Nejhůře budou produkty - zatím 2xdřevo a jednou med a teď reset jap. kaprů. Když bude nejhůře tak dodám vše mimo hrnců, které jsou opravdu drahé, ale budu se snažit dodat hlavně dřevo a med (vejce, mléka asi nebudou).
    Všem přeji hezkou hru

16. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

Bunnylin mám už u stolu;), stálo to jen 4x12 medu, 2x11 dřeva, 8 hrnců (vše jsem měla a jdu ještě dát dřevo na trh) a 3x13 pštrosých vajec (těch mi pár chybělo). Trochu mě mrzí, že jsem předtím draze nakoupila nějaké produkty do zásoby, ale jistota je jistota a budu mít po akci aspoň něco ve stodole.
    U swishe to zatím také jde dobře:): 103 karafiátů, 2x109 begónií, 113 pórků a 300 sněženek, uvidíme, jestli to tak půjde dál.
    Vilík zatím spolkl 2x5 mandlí, 5 javorových šťáv a 7 jedlových šišek.
    A u Ervína na mě kouká pštros 2ks, ale už nemám baterky, tak si ještě počká:p

17. fialka40

fialka40 Pilný autor

Ahojte.

Tak po úvodných problémoch pri spustení akcie ma teraz niektoré príspevky celkom fajn rozosmiali xD ... skalara.v, pajda 361 aj ja zatiaľ len pestujem akciovky a zbieram baterky a stále mám ešte všetkého málo a na námestie chodím len nakúkať, či tam ten telepottér ešte je ...
    No, a už viem, prečo akcie začínajú v poobedných hodinách a nie neskôr ... RT si robí časovú rezervu na problémy pri spustení ... to by tak vyzeralo, keby akciu spustili po 17,00h a ešte len vtedy by začali problémy ... to by určite RT pracoval nadčas a to by ešte len bolo na fóre nazúrených a na druhý deň nevyspatých hráčov ....xDxDxD
    Takže Vivat FARMERAMA a nech sa každému darí!

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jedu pekne od produktu, ale dal jsem i par prebytecnych kratkych do ostatnich... jednou chtela hrnce, tak jsem dal zmenu a ani nepouzil budik a mam novou nabidku drevo... takze celkem 28 japonec, 22 drevo, 52 pstrosich vajec, 24 medu... to jde, takze ted je to jen o case s napestovanim akcnich kytek...

Vypadavat ma 142 baterek/den, v tuto chvili ma byt 179 ([0.ukol]+179 ) nebo chybet 701, mam 301 (chybi 579 ), mam 34% hotovo.
    Stav jetele : idealne 2028 kusu (1611/den, [0.ukol]+2028 kusu ), mam 4253 z 10000 (42% ).
    Stav daveni : idealne 1622 kusu (1289/den ), mam 895 z 8000 (11% ).
    Zatim uplynulo 20% casu, zbyva 118 hodin.

lacrima, alexandrakerulova00 a jaji tohle ocenili.
  19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, kolik mám napěstováno fakt nevím, protože to průběžně házím do úkolu ale když to dám dohromady mám jednu a třičtvrtě místnosti, musím si vzít tužku a spočítat kolik čeho pěstovat. Času na to mám dost,protože baterie nepadají a napadají.:cry::p;)Zčervenéh o kachníku vypadnul 1hřebík

Janké861 a lacrima tohle ocenili.
  20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jsem dopěstovala akční květiny a získala 614 baterií a pustila se tedy do splnění zatím jen celých 2 místností. Vybrala jsem si nejdřív první s plodinama a pak poslední s produktama.
    A výsledek?
    1. místnost
    - dodávala jsem 3x olověnec (1 707 ks), 2x oranžové tulipány (1 040 ks), lotus, tužebník, vavřín, špaldu a žito
    - získala jsem 182 041 BZ
    - na konto přibylo 436 901 Kr
    Ovšem kdyby jsem s dodávanými plodinami místo do úkolu šla na tržiště, prodala bych za 537 667 (v čistém cca 483 900 Kr), prodělek tedy cca 47 tis. Kr, což za 5x výběh a dekoraci je v pohodě, jsem spokojená

4. místnost
    - dodávala jsem 2x japonský kapry, 4x pštrosí vejce, 1x dřevo a 3x med
    - získala jsem 171 289 BZ
    - na konto přibylo 411 090 Kr
    Tady už je rozdíl mezi obdrženými krejcary z úkolu a krejcary, které bych získala prodejem markantnější, v současné chvíli na svém trhu bych prodala za 818 511, tj. v čistém cca 736 000 kr, rozdíl tedy nějakých 325 tis. Kr.
    Ale zase se získaly 3 kupony na pomocníka a 60 x SK. A to není špatné, 1 SK vyšlo tedy na nějakých necelých 5,5 tisíce. Jo, kdyby tak šlo za krejcary kupovat běžně xD

Na dokončení další místnosti mně chybí pár baterií, ještě dneska budu sklízet brusinky a vavřín a na bahamce bromelii, tak pokud baterie dopadají a bude ještě nálada, zkusím splnit ještě jednu místnost.
    P.s. budíky jsem nepoužívala, dodávala jsem co se objevilo napoprvé.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.