Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evca190

evca190 Vážený autor

stencl.vlastimil

Jenom z úvodní sklizně mi vypadlo 175 baterií. Měla jsem obrstromy a na poho polích karafiáty. A doteď pěstuji na velkých polích za použití vody, hnoje a superhnojiva. Pole mám všude, na všech plochách ;) Samozřejmě nějaké baterie jsou i od sousedů jako dárek (tímto děkuji ;))

edit: ještě jsem zapomněla, že používám MJS, cukinovo-jablečný koláč, bílou nevinnost a mrkvový chléb a ještě využívám mazlíčky (sova, vrána, kůň...)

Naposledy upraveno: 27/1/15
  2. hviezdička

hviezdička Rádoby autor

Vie niekto, či náhodné plodiny, plody stromov, zvieratá a produkty sa budú meniť v každom dodávanom stupni?
    Keď napr. u Swisha mám dodať kosatec, tak ho budem dodávať vo všetkých úrovniach?

3. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

davivec: Mám 54. Ideální stav 568. Plním na 9,5% Hotovo 0,7%
    jatelina: Mám 930. Ideální stav 710. Plním na 131% Hotovo 9,3%
    baterie: Mám 125. Ideální stav 62. Plním na 201,6% Hotovo 14,2%
    davivec mam na všech plochách na noc tak dobrou:D

alexandrakerulova00 a lacrima tohle ocenili.
  4. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny vecer tak ja budem o chvilku koncit tie plodiny....som 96 lv a chcelo to odomna

2x begonia
    snezienky
    jasmin
    zito
    iskernik
    4x karfiol

http://www.ulozisko.sk/obrazky/721454/narodky....jpg

cakam uz len na akcne..tri plochy to mam za 27min..no a zajtra pestujem na dalsiu komnatu aj ked to uz pojde pomalsie

nech sa vam vsetkym dari...

tak jedneho fesaka uz mam hotoveho...a zajtra sa pojde na plody stromov 1.uloha chcela sisky

http://www.ulozisko.sk/obrazky/721459/narod22.jpg

prajem dobru noc a nech sa dari...

Naposledy upraveno: 27/1/15
  5. mituli

mituli Polobůh fóra

tak me teda dostali---6800snezenek,kde vzit a nekrast ?!:oops:

6. 2KOKO279

2KOKO279 Pisálek fóra

No tak po dlouhé době píšu ,že jsem z té akce nějaká divná :D

švestinka, milostivas a jaji tohle ocenili.
  7. Krakenka66

Krakenka66 Perspektivní autor

Ahoj tak tohle bude asi první akce kterou dělat nebudu :(

milostivas tohle ocenil(a).
  8. mesju

mesju Rádoby autor

To nechápu jak někdo může už mít jeden díl úkolu splněn

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Už jsem sice něco napsal po zveřejnění ofi a teď jen doplním o poznatky z průběhu plnění. Mechanika akce i odměny jsou ok.... snad bych jen rozšířil výběr dodávaného ze stodoly. Např u plodů mám neustále 5ks javorovky, zvířata poslední čtyři nejvyšší (páv, pštros, osel a bobr) po 2 ks a produkty to stejné (hrnec, dřevo, jap. kapr) po cca 8-11ks. Myslím, že i hráč vyššího lvl by mohl mít produkty a zvířata z nižších lvl ale ve větším počtu. Bylo by to pestřejší. Taky by nebylo špatné trochu poměrově poupravit počty.... plody jsou 5ks, zvířata 2ks a produkty 8-11.... dost velký nepoměr ohledně hodnoty a odmněna skoro stejná. I tak akci hodnotím kladně a jednou za čas ji určitě přivítám na zpestření a rozhýbání trhu.

10. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

mituli: a to mas proboha v jakem stupni???

nejdriv jsem na akci nadavala... pak se na ni zacala docela tesit, ze by to mohlo byt zajimave. Ale 6800 snezenek a ty pocty hrncu se snad ani nestihaji napestovat, ne? :-(

11. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Teda oproti minule mi vypadávátka moc nevypadávají :eek:(

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pro dnešek už končím. Ale že to byl náročný první den akce, tak snad ty další už budou trošku volnější :). Stihl jsem toho dost, na noc jdou někde růže, jinak samé dávení ;).

dávivec černý: 705 / 8000 ( chybí 7295 ) + zaseto na divoké louce, mýtině a baha
    sladký jetel: 2549 / 10 000 ( chybí 7451 )
    baterie: 217 / 880 ( chybí 663 )

lacrima, evca190 a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  13. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

co třeba dát superbomba pole? :)

14. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Ahojky, tak pěstování za pomocí SH končím.
    Dodala jsem, co jsem mohla a musím říct, že teleport na první stranu se mi velmi líbí. :)

Pokračování zítra a teď krásnou dobrou noc

15. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

tak co jsem mohla stihnout jsem udělala, na 2 plochách dívivec na dalších dvou růže a jdu spát.Dobrou

skalara.v a lacrima tohle ocenili.
  16. toibf

toibf Rádoby autor

asi rt došli ryby, dvakrát jsem stornovala zakázku a pokaždé se mi objevily zase. trh naprosto prázdný, nula od nuly pojde, nu což, šup na louku s chovnými rybníky, za dva dny je snad budu mít s SK

17. mituli

mituli Polobůh fóra

losiksobik--lv94

18. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

Před akcí byla přestavba takže se pracovalo ale vše se stihlo akce se spustila tak jak měla a teď je na nás kolik toho stihnem udělat a splnit úkoly.zenkveta47.

19. Erča101

Erča101 Stálice fóra

Tak jsem hned ráno odkryla získané TS 5 ks a výsledek:
    liška
    vraní úkryt žlutý
    kohout
    kočka
    kohout
    Takže super díky kohoutkům.
    Snad v příští pětce přijde i můj poslední chybějící vlk :)

20. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

mohu se zeptat? když spustím start akce,do jaké místnosti vstoupím si mohu vybrat? A když jsem v místnosti, tak musím splnit hned 10 úkolů najednou...tudíž musím mít napěstováno nejméně tolik akčního, jako je v 10 úkolech + do deseti úkolů baterek??Tohle tu není nikde vysvětleno. Díky...asi jsem tupá:music:

jana563 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.