Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

8 hrnců za 18 339 kr o_O

Lyzarka, michnaj a lacrima tohle ocenili.
  2. jana563

jana563 Dozorce fóra

No nazdar.Hrnce jsem dala do družstva .:(Snad je nevyfasuju.

lacrima tohle ocenil(a).
  3. Ria30.

Ria30. Guest

Ahojte,
    ak by náhodou ešte niekto nevedel tak máme akciu predĺženú do 2.2. 19:00 hod. >kuk<.
    Aj napriek dnešným problémom peknú hru prajem, a nech k vám systém pri náhodnom dodávaní do akcičky bude priateľský;)

4. Muriel

Muriel Perspektivní autor

No a když to spustí včas a bez chyb (jóóó dávno tomu), tak se tomu divíme. :)

Já jsem dorazila z práce před chvílí, tak se mi zpoždění a pomalost hry vyhnuly.
    Jinak přeji této hře k narozeninám ještě mnoho podobných akcí. :p

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ted by potesilo, kdyby se pri darovani (v tabulce co ukazuje po Darovat) pekne ukazalo, co chci - tedy bych si to navolil v akci... jako vzdy mi budou prebyvat baterky, takze pro jistotu moznosti zmeny to chce spis budiky... ale je to jen prevence...

Vypadavat ma 142 baterek/den, v tuto chvili ma byt 34 ([0.ukol]+34 ) nebo chybet 846, mam 115 (chybi 765 ), mam 13% hotovo.
    Stav jetele : idealne 386 kusu (1611/den, [0.ukol]+386 kusu ), mam 0 z 10000 (0% ).
    Stav daveni : idealne 309 kusu (1289/den ), mam 0 z 8000 (0% ).
    Zatim uplynulo 3% casu, zbyva 143 hodin.

lacrima a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  6. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak musím ještě jednou reagovat..
    produkty se mi opakují pouze tři druhy...
    vyfásla jsem hrnce á 14 000 na trhu .... odměna za ně je směšná nákup by se pohyboval 8x14 000 a tu máš pouhých 18000 kr odměna
    dřevo a kapry... všechny tři produkty rostou dlouho... chjo... čekala jsem pokaždé jiný produkt.. ale tím že jsou jen 3 zastoupené.. tak ve finále dodám minimálně 24-32 hrnců, 33-44 dřeva, 42-56 kaprů ( první číslice je každé obsažené 3x a ta čtvrtá je náhodná za ten desátý úkol) přesněji to budu vědět až pozdě večír až budu mít akční na postup.. mám6/10 produktového panáka splněno, 7. vidím co dodat...

Andulííí
    Edit
    1) 8 hrncu
    2) 11 dřeva
    3) 14 kapru
    4) 8 hrnců
    5) 11 dřeva
    6) 14 kaprů
    7) 11 dřeva
    8 )14 kaprů
    9) 14 kaprů
    10) ? (očekávám 8 hrnců)

Naposledy upraveno: 27/1/15
  7. Astat.

Astat. Stálice fóra

Ahoj, ahoj. Já začala před cca hodinkou. Z práce jsem šla do školy, takže jsem si musela počkat, jak tak vidím, tak ještě že tak :)
    Baterek mám 103 (a to jsem ani nepřipravovala chlévy s nejvyšším BZ jen jsem přehodila velká pole na mini pole a narvala na ně karafiáty. Za 5 min sklízím první várku čtyřhodinovky. U Swishe mám dodat 186x květák u Vilíka 5 mandlí, Špek chce po mě 2 pštrosy a Bunroe 8 hrnců. Takže pro mě v pohodě, akorát květáku mám 1O ks. Zezečátku jsem nahoře v počtu plodin a baterek měla dokonce i dva budíky, teď zmizly. ;)
    Nevím jestli to časově stihnu - škola, práce, ale tak snad jo.
    Tak hodně zdaru ;)

lacrima a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  8. ja-pe

ja-pe Znalec fóra

Tak, jak to vidíte, má tahle akce smysl? Není to jen vyprazdňování skladů? Pro velké množství úkolů mi to nějak uniká.... Může se začít libovolnou místností nebo se plní vše najednou??

Naposledy upraveno: 27/1/15
    skalara.v tohle ocenil(a).
  9. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak to vidím na vytažení kotláren....

10. ssasulka84

ssasulka84 Aktivní autor

ahojte, môžem dať štart a pozrieť sa do úlohy aj keď ešte nechcem dodávať ???

11. evca190

evca190 Vážený autor

Akci jsem začala dělat asi od čtvrté hodiny kvůli neplánované údržbě :music: V tuto chvíli mám:

dávivec 1150 ks + všude zaseto
    jetel 1869 ks
    baterie 296 ks

Aspoň že se ta farma už tak neseká ;) To byla fakt hrůza :p Do úkolu zatím nedodávám ;)

Lyzarka, skalara.v a kometak96 tohle ocenili.
  12. honzi

honzi Komisař fóra

anickamalirka: já tam teď mám medy, nechápu :D

mám pouze rozpěstováno, nevím, co budu plnit...

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Honzi: hold jsem si to uměla zařídit že? :D Kamarádka má pštrosí vejce, hrnce a kapry (lvl 93) teda medy jako luxus.. těch se mi válí asi 2000 ve stodole

skalara.v tohle ocenil(a).
  14. mousicka

mousicka Guest

Ahoj ssasulka84,

áno môžeš. Za poslednú polhodinku som sa tam len tak zo zaujímavosti či sa úlohy zmenia nakukla a zatiaľ sú stále rovnaké ;)(samozrejme som ešte nezačala robiť žiadnu)

Aj napriek počiatočným problémom so spustením akcie prajem peknú hru a ktorí idete do akcie, držím palce.

15. toibf

toibf Rádoby autor

tak jsem pěkná lama a zmáčkla storno zbytečně, spletla jsem si jetel a budík fuč, jinak druhý úkol v produktech 14ks rybiček, opět 2ks bobrů, 128ks cibule

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  16. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já před 2h vysadila dávivec a jelikož kombajn je jak nekombajn....reaguje se strašným spožděním, tak jsem rychle naklikala ručně hnojivo a SH...na 1x1....teď přijdu a myslela jsem , že mě porazí...chci sklízet a na dávivci je jen voda.....do sklizně ještě skoro 5h....takhle farma neblbla ani nepamatuji:music::eek:o_O

17. jaji

jaji Vévoda fóra

já jsem ale ... tupec... chjo chjo, jsem dala všechny hrnce z kotlárny na trh... bylo jich 12 :-( no samosebou že jsou všechny prodaný, no nic, jsou zpátky vytažený na plochu... ráno budou další, ale že by se mi akce moc líbila to teda ne;) zasejc jen plením stodolu a odměna za to mnooo nic moc, řekla bych :-(

18. veverka

veverka Zelenáč fóra

Možná máš pravdu, ale nám spíš jde o to, že už nemáme moc náladu na to, jak si z nás neustále někdo dělá dobrý den

19. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Správně, tak to nehrajte :p :D

elbedna a včela67 tohle ocenili.
  20. stencl.vlastimil

stencl.vlastimil Zelenáč fóra

mužeš me poradit a i kdyžtak nejak bokem do zprávy jak dokažeš za 4 hodiny udělat takovejch kusů všeho a to vypadávání?? ja dělám od 3 hodin i se superhnojivem mám 80baterii a asi desetinu toho co ty :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.