Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

;)heč,já mám 56

dasa1143 a jade2376 tohle ocenili.
  2. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

na tento problem nepomoze ani ten najvacsi darcekovy kos co je v ponuke,este vzdy sa trapim s odklikavanim,teraz uz by som chcela dat chlievy dole,ale neda sa,mam kombajn a vyzera to tak,ze to chce odo mna rucne odklikavanie
    ale musim sa pochvalit- stihla som zasadit akciove na baha,takze kym mi prvych 5 kusov dozreje snad sa mi podari dat vsetky chlievy do listy :oops::cry::cry::cry:

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Fakt je to dnes podle vzoru KUPTE SI POMOCNÍKY A MY VÁM UKÁŽEME, JAK NEBUDOU FUNGOVAT!!!!!!!!!>:(>:(>:(

drevenakova, skalara.v a ezzra tohle ocenili.
  4. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak jsem po velmi vyčerpávajícím nervovém vypětí, kdy jsem chtěl pc hodit z okna, zasadil akční květenu. Ze sklizně stromů vypadlo celkem 89 králíků duracelů.

Přeji hezkou i když zpomalenou hru ...

Jo a chtěl sem splnit nějaký úkol v Družstvu, kvůli kombajnu a bylo tam růžové že by to rozsvítilo nejeden šmajchl domek. Tak jsem chtě nechtě musel obětovat pár FL (že by účel od RT), protože úkoly tam jsou německý a nejdou otevřít, to asi protože jsem bohémák :).

evainfo, maribeja a toibf tohle ocenili.
  5. Viky007

Viky007 Baron fóra

:mad:Tak po zasení všech zákl. sazenic mám jen jetel, ostatní zmizelo díky úpravám RT, já na tuto hru už kašlu

6. krokodýlkrokous963

krokodýlkrokous963 Pisálek fóra

Myslím si,že by nebylo špatné,po začátku takové akce, v kině, které stejně nejde, dát anketu,jak se nám hra líbí.To co se děje poslední dobou,to jsme za celé tři roky nezažili,hezkou hru

7. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Brala som body z fazuľovníka...veď keď o ničom hra tak nech nejaké body pribudnú...dobre som som myš...nepritlačila k stolu...jednu položku 5x kliknúť čakať no otras...za toto si fakt zaslúžia pochvalu...nejdem noťas ničiť...uvidím zajtra...kašlať na takú hru...

8. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Mně vypadlo ze sklizně 100 baterek, což je hodně slušný.

9. jade2376

jade2376 Rádoby autor

budu muset těch 12 baterek co mam navíc schovat xD

evainfo, skalara.v a maja.rada tohle ocenili.
  10. Miki.07

Miki.07 Pisálek fóra

Zdravím ,
    podle mě by se měla 5. narozeninovou párty měla
    ZRUŠIT to přeci neni možný aby to takhle pomalu fungovalo
    MIKI

evainfo, ananuki a jágapap tohle ocenili.
  11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Musíme sa asi riadiť heslom:Čo sa vlečie neutečie.Aj slimák je rýchlejší.Ak to takto pôjde tak akciu ignorujem.Nestojí mi to za to.Lebo takýmto tempom sa to asi ani urobiť nebude dať potom škoda námahy ale niekomu to vyhovuje aby zarobil na tých košoch.Ja veru kupovať nebudem radšej ju robiť nebudem.

1robinsonka1, Feris1 a skalara.v tohle ocenili.
  12. Nikyna8

Nikyna8 Aktivní autor

proč nefunguje bonusový kód chtěla jsem ho použít při této akci

tak už to mám muselo se to napsat maléma písmenama, horší jak je to pomalé

Naposledy upraveno: 27/1/15
    Johnny tohle ocenil(a).
  13. Filipov

Filipov Pilný autor

. . . takhle zpomalenej počítač jsem už asi 10 let neviděl - kliknu na kombajn - pak to chce počítat tak do desíti, ale raději pomalu - pak se teprve něco udělá.
    . . . to se jim ta údržba po zahájení akce opravdu povedla :mad:

fugger64 a Jasmina tohle ocenili.
  14. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

je to poslední dobou otrava. Vím, že je to jenom hra, ale i na tu se lidé připravují. Kdybychom my takto fungovali v zaměstnání, asi by brzy přišel padák.
    Akce začne pozdě a ještě se člověk trápí se sklízením a sázením. Hrůza.
    Na to se dá říci jen slušně -"jdete do háje"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fugger64, skalara.v a maja.rada tohle ocenili.
  15. meika84

meika84 Zelenáč fóra

Taky mi značně tečou nervy. Sklízení kombajnem je pomalejší, než ruční a přejít z jedné stránky na druhou je téměř neřešitelný problém. Na vině je nejspíš spuštění dvou akcí naráz-proč nedali Renza dřív?

fugger64 a skalara.v tohle ocenili.
  16. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

mno, ja bych, koukam, zrusil vsecky akce, dokad se ti udajní "novacci" v RT to nekde poradne nenauci.. grrr.. fakt mazec, sklizet rucne je rychlejsi nez kombajnem..

btw.. stejne to svedou na nas, ze se nas prihlasilo moc najednou :D

Naposledy upraveno: 27/1/15
    fugger64 a Allarisse tohle ocenili.
  17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Rychlost to je naše heslo řeklo RT a šlo na večeřio_O:D

18. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

je to nielen spomalené, ale dokonca sa po chvíli objaví to, čo som zobrala z polí ako nezobrané, to tu tiež už voľakedy bolo, neviem veru, či sa na to nevykašlem, nedá sa veriť, či to, čo som spravila je naozaj spravené

1robinsonka1 a Allarisse tohle ocenili.
  19. Trilian55

Trilian55 Pilný autor

Nerozculujte sa, viete co ide fakt rychlo? mlyn na namesti, ten sa tociiii xD

skalara.v a Allarisse tohle ocenili.
  20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

S vypětím všech sil jsem to prozatím doklikal. Mám už vše zaseto na polích 1*1. Udělám jednu otočku dávivce černého, sladký jetel je teď v půlce času, takže to bude jedna otočka, potom snad ještě druhou a to by mohlo pro dnešek stačit :p. Jde to tedy hodně špatně, ale hlavně, že to jede :). Stav baterií 157.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.