Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:mad: je to tak pomalý,že když kviknu na kombajn,tak nic,znova a nic,a jak se vstekám - klikám,tak mi to místo akční naseje naposledy proso.(co zbývá-pole vyházet a přijít o semínka- večer jdu do práce a chci něco rozpěstovat a né čekat hodinu,zda mi to dozraje)Ručně to je sice rychlejší,ale není jistota,že se opravdu udělalo,co jsem chtěla.Po vrácení na louku zjistím,že jsem vlastně nic neudělala -.-

skalara.v tohle ocenil(a).
  2. greysy77

greysy77 Rádoby autor

ve 14hod.se ukázala časomíra - snědla jsem ve stodole co se dalo,vypustila mazlíky,s bídou sklidila divošku a najednou výpadek - prý údržba - zaskřípala jsem zubama,přečetla si pár kapitol z knížky,farmu zapnu - bezva - už funguje- no jo,ale jak?sázení jde pomalu,zalévání a hnojení se mi podaří tak na po x-té když si zanadávám...k čemu ta údržba?:))

3. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

O rychlosti už od včerejška třeba proto byla dnes údržba a je to k ničemu - zdali ještě horší.
    A mimochodem tam se nesmí opakovat stejný dotaz- není to diskuze.
    Ta na toto téma není nikde a tak se divím,že nám tady za to nadávání ještě nikdo nevynadal

Naposledy upraveno: 27/1/15
  4. emkop

emkop Perspektivní autor

Nějak tomu nerozumím,můžu spustit start i když nemám napěstované akční rostliny?

5. hansicek

hansicek Expert fóra

vsetky vymenovane bonusy sice zvysuju zisk BS ale nie pocet vypadavatok, mam to odskusane, nikto ti to ofi nepovie, RT tuto info utajuje, preco asi 8)

6. ranníptáčecestpraci75

ranníptáčecestpraci75 Pisálek fóra

hra vůbec nejde ,jak by měla,seji na třikrát,zalevání to samé,dárky posilat, to je na půl hodiny.Hra je přetížená,zpomalená,je zbytečně moc soutěží najednou,je to o nervy,

skalara.v, kulicka132 a fugger64 tohle ocenili.
  7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já si taky přidám...sklidila jsem komplet celou farmu , kterou suším od včerejška se špaldou, stromy a chlévy a vypadlo:D:D:(>:(...68 baterií
    jinak farma jede...tedy leze pomalu asi každému ,jak tu čtu...ale už jsem to pochopila...to je přeci dárek k narozeninám:D;)

8. Jany51

Jany51 Pisálek fóra

Tak je to fakt hrozný,hra je hrozně pomalá a ani kombajn nepomáhá.To bych dřív sklidila ručně.Zase se jim něco povedlo.

kulicka132 a fugger64 tohle ocenili.
  9. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Ano, je to opravdu děs. Hlavně teď na začátku. Třeba se pustí do údržby, když tam máme všichni naházeno SH>:(

10. 46akire

46akire Zelenáč fóra

Ahoj .. asi jsem přišla na fígl ??! s kombajnem .. nesklízel , tak jsem zavřela a sklidil , na druhé ploše to bylo také tak i se sázením .. klik na plodinu , vypnout kombajn .. zasadil .. trochu rychlejší to je ale zázrak žádný :( zkuste to někdo prosím a řekněte jestli vám to jde . Děkuji

maja.rada tohle ocenil(a).
  11. -Mirka170-

-Mirka170- Zelenáč fóra

ahojte- Mozno keby RT vypol vsetky zbytocne vyskakovacie okna a tak podobne mozno by server nebol taky pretazeny ako teraz. Problem strieda dalsi problem. Po styroch rokoch hrania ma toto celkom isto privadza na myslienku skoncit z farmou, ako to tu bolo napisane uz velakrat. Preto drzim palce technikom aby problem co najskorej opravili

Trepifajksl a 9klárka9 tohle ocenili.
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Kazdy trochu soudny clovek by pochopil, ze se nema poustet do neceho cemu nerozumi... zvlast kdyz to asi tak 50* po sobe zvora, do cehokoliv se pusti...
    Proc proboha v RT stale neco chteji menit, kdyz se jim nepodarilo spravne spustit ani ty akce beze zmeny (naposled Renzo) a desim se, jak proboha chteji zavest Koralovy ostrov?

No nakonec jsem zasadil (dostanu kompenzaci za 4 sovy co vyprsely?) ale uz nemam silu urychlovat to SH... proste to je moc rychle zase se rozcilovat pri dalsi sklizni...
    102 baterek ujde, aspon to...

-migos- a 9klárka9 tohle ocenili.
  13. jade2376

jade2376 Rádoby autor

leze leze po železe nedá pokoj až tam vleze ale i ten šnek s mravencema je rychlejší :cry: a po sklizení celé farmy karafiatu jen 68 ks baterek to snad RT nemyslí vážně? :mad::mad::mad::mad:

14. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Neviem či sa nevykašlem na úlohu...pomalý internet...a ako čítam nie som sama...to ma fakt nebaví...hra ma byť pre potešenie,nie aby som pri tom zúrila...vypínala zapínala...otras...

vinea05 a 9klárka9 tohle ocenili.
  15. milteska

milteska Expert fóra

mezi poklízením stihnu skouknout kino ve městě,uf Toho hlemýždě by si Rt mohlo dát do vizitky nebo jako cedulku na dveře
    A nebo že by zapracovala sněhová kalamita? v Usa bouře,ráno celosvětově vypadl FB a nebo včera asteroid nadělal neplechu??o_O

16. Viky007

Viky007 Baron fóra

Asi pro RT, po zasení sazenic ve hře po 1. údržbě jsem přišla o všechny.

17. kytka50

kytka50 Expert fóra

tak tohle je zase jedna z vypraskanych akci,start odlozen,kombajn pomaly.Rikam si proc jej kupuji,kdyz rucni sazani je mnohem rychllejsi.Neplacte dostali jsme bonus 48 h,vazali nam je par minutek.Na baha se mi zobrazuje mytina,- asi toho chci moc...

18. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

No, mě fakt už v týhle hře vytočí máloco, ale to opravdu ti přiblblý střeva, kteří si říkají realizační tým, nedokážou spustit jednu jedinou akci, aby šla v pohodě? Tohle už je fakt moc i na mě. Tohle jsou ajťáci? Vždyť ti ubožáci snad nemají ani vzdělání žáka 5.třídy. Fakt, s těmahle "průšvihama při akcích" ať už se jdou bodnout. A klidně mě může nějaký jejich poskok tady zabanovat, je mi to jedno, protože mám 100 chutí tak akorát seknout s celou hrou :(

Edit: a teď stojím jak ***** na mapě, a ať klikám, jak klikám kamkoliv, tak nic :(

19. včela67

včela67 Aktivní autor

ne všichni máme akční v úkolech

maribeja tohle ocenil(a).
  20. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

to bude zase RT řešit omluvu pomocí bonusového kodu,ale kdy pochopí,že chceme hrát a ne se nervovat

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.