Všechno nejlepší hře FARMERAMA! (27.1. - 2.2.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 26/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Čonkin

Čonkin Rádoby autor

• Prosím nevkládej více příspěvků hned pod sebe. Když chceš něco dopsat nebo změnit, použij u svého příspěvku volbu upravit. Pajda361
    Ahoj farmáři,
    jak jsme slíbili, přinášíme vám bonusový kód. Kód je platný do pátku 30.1. 23:59 hod.

BIRDSEYESVIEW

tady je ten kod tak si ho aktivujte . Kód je platný do pátku 30.1. 23:59 hod.

BIRDSEYESVIEW

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/15
  2. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak já stihla sklidit před první údržbou vše kromě parku a vykouklo na mě celých 100 baterek, takže u mě spokojenost. Začala jsem rozpěstovávat a do prvního úkolu mám dodat: 113 pórků,7 šišek, 2 osly a 13 pštosích vajec
    Jsem level 84

3. opicevpeci53

opicevpeci53 Zelenáč fóra

konečně jsem se dostala na farmu. a je pro změnu pomalá. to se nedá.

maja.rada tohle ocenil(a).
  4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já pěkně kompletně farmu sklidila, vysadila na rozpěstování nové plodiny a v klídku jsem si nakonec zadala bonusový kod....xDxD ejhle ono +30% BZ na 48h...:wuerg:no a já jsem právě po sklizni:D:D...no co, nikdo není dokonalý

5. včela67

včela67 Aktivní autor

teda nevím jestli je to u mě a nebo u všech,,,farma se prostě nedá hrát,,,je strašlivě pomalá,,,

Alena, cocrouche62 a Julinka11 tohle ocenili.
  6. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Je ještě něco kladného na farmě, a čemu by jsme se nedivili? Každá akce má nějaké problémy a poslední dobou čím dál víc. Baterií mi padlo 142 což na začátek docela dobrý

Bagíra77, Lyzarka a Julinka11 tohle ocenili.
  7. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tohle se už opravdu nedá farma pomalu jde, už stím seknu a přestanu to hrát su jiné hry tahle farma se čím dál tím víc na nic.

8. azka53

azka53 Pisálek fóra

Tak když už se mi konečně objevily akční plodiny tak mi naskočila údržba o_O

9. burds

burds Titán fóra

Děkuji za kod.Nejlepší je dát lidem SK člověk si pohnojí a pak zablokují hru.Děkuji RT za nic.Jsem lvl.93 když jsem začínala hra běžela normálně.Proč to nyní RT nedokáže když to šlo dřív.Že by nekvalitní práce ?

10. medear

medear Pisálek fóra

šmarjááááá.....nejdřív se snažím hodinu vůbec začít....pořád nějaká údržba.......a pak "to jede jako šnek"....je to tak pomalé, že snad stihnu vypít kafčo, než se plocha sklidí. To asi nedám, pokud to půjde takhle dál. Klepne mě.......

maja.rada tohle ocenil(a).
  11. JAMI246

JAMI246 Zelenáč fóra

Tak já teda nevím jak ostatním ale mě už včera při spuštění Renza a dnes to samé po spuštění narozenin je hra ukrutně pomalá, stále to jen kytičkuje a nevím na co si vlastně kupuju kombajn, s tím to nejde už vůbec, tak jen a jen klikám jako bl...... Pak se dočtu že to nestíhá server, jeto vůbec možné.!!!!!!!!!!!!!!! Takhle se to teda nedá vůbec hrát.

Julinka11, 1robinsonka1 a dasulla1 tohle ocenili.
  12. erdam

erdam Zelenáč fóra

Ahoj, já si myslím ,že by se tato akce měla zrušit a všem vrátit co do toho dali. Od 14:00 se to seká ,aktivovaný kombajn je na nic, musím sklízet ručně a co chvíli je ještě údržba. Aktivovaná kompenzace + 30% BZ z minulé akce je pomalu na nic.

cocrouche62 tohle ocenil(a).
  13. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Tak mě se povedlo na první sklizení 134 baterií, a v prvním úkolu mám 106 špaldy, 7 jedlové šišky, 2 bobry a 8 hrnců

mirae tohle ocenil(a).
  14. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Ahoj tak jsem se těšila,že narozeninová akce pojede bez problémů,ale jak se ukázalo skutek někam utek,hra je hrozně pomalá,a to už od včera jak se spustil Renzo,myslím si ,to je můj názor,že tato akce se neměla vůbec začínat,protože takovýmto šnečím tempem je to o ničem.

Lyzarka a cocrouche62 tohle ocenili.
  15. -jujula-

-jujula- Perspektivní autor

smoulinek123

Přesně,nejdřív mě to nepustí na farmu - odkaz na fórum k ničemu (nelze načíst) a teď to jede-nejede už dvakrát jsem přesazoval baha,mítina mi vyskakuje na hlavní louce.Toto nadšení sice patří do jiné sekce - ale u ní není diskuze. :mad:
    Tak k akci - ještě že těch kytek není moc.Dnes už se mi toho moc nepodaří rozpěstovat.

16. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

krucinal,toto je snad zly sen >:(
    takto pomaly hrat,ved to je o drzku,aj v lete na saniach by mi to slo rychlejsie :D
    pojde to este vobec normalne???
    tak dlho odklikavat len stonku v nebi to som este nerobila,od vcera to blbne :cry:
    no snad do vecera zasadim aspon tych akciovych po 5 kusov:oops:
    tak stonku v nebi som zvladla za 20 minut

Naposledy upraveno: 27/1/15
  17. samec

samec Magnát fóra

Opravdu se FARMA čím dál lépe předvádí a odrazuje hráče od hraní--udělat údržbu začátkem akce 1,5h to je do nebe volající až morbidní--to nešlo prostě dřív! Ať si ta RT strčí ty akce za klobouk...... a dělají se různé ankety ,jaké odměny si představujeme , ale stejně si jedou po svém písečku dál a nezmění toxD

michalka59 a 9klárka9 tohle ocenili.
  18. jižibaba

jižibaba Pisálek fóra

Ahoj, máte pravdu, je to pomalé,to se nedá hrát. Hlavně klid já jdu dnes od toho, nebo mi šlehne.:cry:

19. macek76

macek76 Zelenáč fóra

neustále mě to vykopává ze hry,šíleně dlouhé načítání,bonusový kód není k nalezení,na farmě mám už plevel díky posunutí začátku hry ,bonusy na BZ už vypršely ,kombajn nefunguje..... jupíííí,ta hra mě fááák těší -těch peněz do ní narvaných :-/

20. **L**

**L** Pisálek fóra

Perfektní začátek jen co je pravda-nejdřív údržba teď sekání a jako BONUS neustálé vyhazování ze hry se na to můžu!!!Já takhle fungovat v práci tak mě vyhodí a zabetonujou i komín abych nemohla zpátky dohrabala jsem se sice do 95lv ale je to spíš o nervy než o pohodu >:(>:(>:( RT by měl vážně popřemýšlet jaké "ODBORNÍKY " vlastně zaměstnává:wuerg:

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.