Výstava (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. davidson00

davidson00 Baron fóra

Fami74 - ahoj, a dívala jsi se na stránku č. 2 této diskuse, já tam ten příspěvek č. 33 vidím, je to tam krásně vyobrazené, trochu sjeď dolů, je to asi ve 3/3 stránky dole, je to příspěvek od Skali

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. Fami74

Fami74 Zelenáč fóra

davidson00 - tam právě hledám a nikde tam není. :-(

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Fami74 - měla by tam být - farmářské potřeby - záložka sezónní zboží. Použij vyhledávací okýnko
    dům na stromě základ.png

Pokud tam dekoraci opravdu nemáš, není možné, že jsi ji už koupil/a a šoupl/a někam na plochu ?

Honzulka05, maribeja a scorpius50 tohle ocenili.
  4. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Velká gratulace všem, kteří úspěšně dokončili (někteří i víckrát) :) A ti, co nezvládli - ještě něco určitě stihnete, u nás padá sníh a je zima, tak je nejlépe u farmy :)
    Skali - prosím Tě, chtěla jsem kouknout do kalendáře na zítřejší akce, ale nejde to. Píšou mi, že pro otevření této stránky nemám oprávnění :-( je to chyba u mně?

5. Skali

scorpius50 - ahoj, zkus kliknout tady: květen

6. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Skali - tady mi to taky nejde, stále stejně "chyba, nemáš potřebné oprávnění .." :-( děkuji za odpověď..

7. Skali

scorpius50 - to je divné, zkusím se na to zeptat ;)

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Fami74: Hledej tedy v parku, u vodopádů nebo někde na ploše kam si již koupený Dám, dům,dóm dala ,-)))určitě jsi ho koupila hned na začátku z info okna.

9. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Děkuji, Skali, jsi hodná ♥

10. Skali

scorpius50 - zkus zavřít celý prohlížeč a pak se znovu přihlaš (mohlo by to pomoci )
    (zkoušela jsem to v Mozille i v GCH a dobrý)

Edit - ještě taková drobnost - pokud se do kalendáře dostaneš, ale nejde ti rozkliknout přímo akce, která začíná zítra, tak to je v pořádku - bo to půjde teprve až ta akce vyleze v oficiálním oznámení :)
    Edit2 - a ofiko už vylezlo, tak můžeš jít studovat ;)

Naposledy upraveno: 15/5/19
    Honzulka05, maribeja a scorpius50 tohle ocenili.
  11. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Už mi to jde, beruško moje milá ♥ Vypnula, zapnula a je to dobrý. Děkuji Ti moc za ochotu :)

Honzulka05, maribeja a Skali tohle ocenili.
  12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ano, presne to delam, otocim kartu, prepnu do XLS, tam prohledam co uz mam zda uz neni predtim otocene, pak druhou kartu a prtscr a vlozim na dalsi list... a tak dokola...
    Pouzivam alt+tab, ctrl+tab, ctrl+pgup, ctrl+pgdn na listy XLS...

Honzulka05 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

A není jednodušší a rychlejší si to napsat na papírky a udělat šachovnici?!?o_O

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dobrýý, ráno jsem vytočil +1 do stodoly a stihl jsem odehrát dvě hry, které chyběly k dekoraci (č.38), nemusím ji kupovat. Mince utratím za jiné věci ,-).
    Kdyby bylo pexeso na víc políček tak bych použil čtverečk.papír a psal zkratky, ale takhle žádný problém ,-)))

Honzulka05 a spuntka tohle ocenili.
  15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož jsem urobil, co bylo třeba. Skončil jsem na 54/56/51. Ta dvě další čísla jsou mladší farmy. Pexeso jsem skládal až od pondělka, a to e mi už nashromáždilo po 40 kouscích u každé farmy. Jít na to jen s mozkem, tak teď cosi jen blekotám a nejsem už k užitku…
    Takže tužka, papírová mřížka a zkratky. Pexeso ovšem nechci vidět další měsíce, roky, desetiletí...
    Ten rozdíl ve farmách dělá to: na své jsem v PO zasadil lesní jahůdky, abych pak zjistil, že jde pokračovat dál - bourat mi ani nenapadlo. U té E jsem už okolo nasadil stromy a plnou mýtinu králíků - anakondy jsou nenapapané. A Káčko prostě šlo jako poslední a tak jsem nasadil akční do prázdných/takřka/ ploch.

16. -andulka03-

-andulka03- Rádoby autor

nejhorší je na tom že jsem si dala chov kozy skvrnité a vyšlo s toho černá

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kaolín, h jako husa, d jako divočák, v jako veverka... mám dojem, že napsáním jednoho písmenka do tabulky je rychlejší a omyl je vyloučen. Jak se znám určitě bych strávila víc času hledáním správných ctrl ;) ale taky mně to přivádí na myšlenku, proč asi tolik "mladších" má problémy se něčeho dopočítat. Dodnes vzpomínám na jednu kolegyni , která odevzdávala část denní mzdy, protože vracela podle toho, co ji ukázal počítač. :)

18. karbar

karbar Vévoda fóra

Když jsem měla přes víkend hodně napěstováno - nebyla jsem doma , takže pěstování přes mobil.
    Začátek pexesa šel ale pak už se mi obrázky pletly.
    Přišel na řadu papír a tužka.
    Popsané stylem KO PR VE MY a další řádek DI HU KR OV.
    A tak to pokračovalo a hodně i pomohlo.

Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
  19. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

čaute, idem len trošku schladiť Gordonku ;)
    bude stačiť obrázok?
    no čo, ani nie 4 dni som tu nebola a dala som akciu, neviem, či sa tým ešte dá pochváliť, hrám sa od 2010xD;)

a domček mám luxusný [​IMG]

a aj ja som podvádzala s perom a papierom;)

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka... tím to bude, já začala až o rok později a stále ten deficit pociťuji a co budeš dělat terazky? xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.