Výstava (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. youda69

youda69 Rádoby autor

2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

tak hotovo.....bez stresu napěstováno , neurazí a nenadchne....body jsou potřeba pořád.....

3. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vždyť jsou to vršky od petek, nedovedu si představit, že na každý tah děláš print screen.

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Téédy, print screen má být v mozku ,-) Zkusil jsem na čtverečkovaný papír, ale to je nuda, fakt mě to nenutí přemýšlet nebo se soustředit. Jako robot, ale já vím myšlení bolí. To já jsem ve svém živlu ,-)))
    Stonek mám, poslední dekoraci ne, protože jsem celou farmu proměnil na zoo a aleje.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, nemám vršky od petek, nedělám PrtScr, ale ani ho nemám v mozkovně. Mám blok, tužku a políčka 4x4, kam si píšu zkratky zvířátek. A funguje to dokonale - nemusím myslet, jen se dívám, píšu a klikám 8)

6. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

Ahoj všem, taky mám hotovo. A jednu otázku k tomu. Dám na stromě upgrady se mi množí a základ nemám. byl v nějaké akci co jsem propásla?

Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

sabi: Nepropásla, kup dekoraci ve farm.potřebách, správně Dům na stromě za krejcary, ale možná je tam název Dám na str.je to překlep.
    Nevím co chce kdo dávat na stromě, ale ten dům tam je a cosi připomíná ,-))

8. sabi32

sabi32 Pisálek fóra

• Nepoužívej odpověď s citací, pokud reaguješ na příspěvek bezprostředně nad tvým. Lépe je začít psát do nového příspěvku a dotyčného pouze oslovit. Děkuji Skali
    Pitrýsek47

*** odstraněna zbytečná citace. Skali

Děkuji mám to.

Naposledy upraveno moderátorem: 14/5/19
    scorpius50 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To myslíš na komíně, ne?
    Jinak je docela milá knížka Italo Calvino: Muž na stromě.

Honzulka05, scorpius50 a Y_n_O tohle ocenili.
  10. Pitrýsek47

ptáčková: neznám, myslel jsem něco přízemějšího ,-)) na komíně by to byl dost risk ,-))

Při šlechtění i 6 položek skoro se nevejdou do řádku (šlechtěnci, fólie, padátko na přehlídku, mince) já finišuju ,-)))))

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak tentokrát mám obě akce hotové, byly celkem lehké na splnění, jsem spokojená, uprage na strom všechny a i jiné odměny jsem vybrala, už pěstuji opět do stodoly.

12. fabie21

fabie21 Zelenáč fóra

Zdravím farmáři, asi hloupý
    dotaz, ale zakoupila jsem za vyhrané mince XXl Nektarinku. Myslela jsem, že kupuju komplet :) , ale asi to je jen ten upgrade ,že? Nejde ji dát na plochu - tak to mám asi smolíka, že ?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

fabie21 - ahoj, nektarinka XXL je bez základu, takže ji musíš nasadit na nektarinku v základu. Pokud nemáš základní stromek, určitě ho seženeš při O/D.

Honzulka05 a fabie21 tohle ocenili.
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Něco jsem si ještě stihl koupit (dekorky ne),koupil jsem si sazenice kalahari a jáva a k tomu 3x stáj puntíky a nakonec ještě mrkvovku
    za mě akce má 10/10 výborná akce

15. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

youda, co dodat, když mám dost kytek tak jedu dál...

[​IMG] ;) a protože mně dám nebo dům až tak nerozhází, zvlášť když ten překlep byl řešen mezi vlákny, tak mám něco nóbl:

[​IMG] :)

16. Fami74

Fami74 Zelenáč fóra

Dá se ještě koupit ten základ Dům na stromě? Já ho nemůžu v obchodě nikde najít.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dá - viz příspěvek č. 33 a kousek nad náma Pitrýsek č.127.

Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  18. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré ráno, 47 her odehráno a traktory taky dávno hotové. Teď bych prosila aspoň týden bez akcí...potřebuji taky plnit do družstva, mám ho přeplněné a nestíhám zakázky.

Honzulka05, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  19. badaji

badaji Obyvatel fóra

Také mám obě akce splněné. Nechaly se splnit v pohodě, bez kupování košů. To se mi líbí, o tom má hra být. Uvítala bych alespoň jeden den pauzy mezi akcemi, nesplněné úkoly v družstvu se mi poněkud hromadí. Souhlasím s Mkuře. Držím palce těm, kteří ještě finišují.

Honzulka05, Jonsdorf a Helena1313 tohle ocenili.
  20. Fami74

Fami74 Zelenáč fóra

-pechfógl-

Ať koukám, jak koukám, já ho tam nikde nevidím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.