Výprodej květinové kolekce, strašákové kolekce a kolekce ptačích budek (4.12. - 7.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. eli2006

eli2006 Vážený autor

Kytky mi chybí tři,ale kupovat ani náhodou,ostatní strašáky nebo domky mám i po pěti kusech.Něco jsem dala naplac a zbytek se tísní ve stodole,snad se časem někde uplatní.
    FA103....BAHA358

2. satelit

satelit Hvězda fóra

Ušetřeno 139 FL, tedy ne že bych jí zrovna potřeboval. ;)

Trepifajksl, evainfo a Lišiak-Vuk tohle ocenili.
  3. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Strašáka kapitána si koupím určitě, řádek se strašáky mi připadá užitečný :)) ostatních i ptačích budek mám nadbytek, květiny nemám žádné a ani nechci .

karbar, fany2020 a evainfo tohle ocenili.
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Při nějakém minulém výprodeji jsem si dokoupila do obou řádků, asi byly v době, kdy jsem ještě nehrála. Kapitána jsem neměla a z kytek asi jen jednu. Strašákový využívám minimálně, ovšem květinový jede neustále. Akce střídá akci a v kombinaci se šlechtěnými karafiáty je to pro mě obrovská pomoc, ušetření 30% času je znát.
    Kolomajzník - překvapilo mě, že máš za rok už 97 lv. To ti to na tom kole tedy jede xD
    (Ale nejspíš asi hraješ od 11/2015, soudím tak podle registrace na fóru.)

olivka1180 a GordonSargent tohle ocenili.
  5. jana563

jana563 Dozorce fóra

Nemusím naštěstí nic kupovat.Mám všechny .Strašákový hodně využívám.Navíc jich mám opravdu hodně a klidně bych je i darovala kdyby to šlo.

krakoramaja tohle ocenil(a).
  6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Z ostatních kolekcí mám také na rozdávání, ale strašák a pár kytek chybí. Takže dokoupím, jednorázový výdej, ale trvalý příjem. Žádná sázka na nejistotu. Kolikrát jsou řádky, které jsou " o ničem" se pak ukáží víc než zajímavé:) a květinovým řádkem si ušetřím někdy zdlouhavé posedávání u barmana když už na to alchymista nestačil ... kolikrát tam nechám víc, než kdybych si ty zatracené kytky koupila:)

Naposledy upraveno: 3/12/17
  7. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Krakoramaja- chybička se vloudila, ani jsem si nevšimla, že to mám špatně :))
    Na řádek s květinami asi nebudu mít Fl, ale podívám se co to dává...

krakoramaja tohle ocenil(a).
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na kytkový fakt nedám dopustit. Zrovna včera jsem přes den nabrala nějaké zpoždění a řádek ještě dozrával, tak jsem vyrazila do baru. Snad 50x a možná i víc jsem naládovala mixer a nic. Urychlení na kytky nepadlo. Musela jsem na trh pro tuším zdroj života?, abych se dostala časem na ranní sklizeň. Dnes jsem opět nabrala zpoždění, ale za to mohl do věčných lovišť se chystající PC. Tak teď večer aktivuji řádek a zítra ho využiji i na nahonění nějakých padátek.

Edit: Omlouvám se, v předchozím příspěvku jsem psala o urychlení 30%. To je jen 10%, ale i tak je to znát. 30% je BZ.
    (Opět jsem se na farmu nemohla dostat.)

Naposledy upraveno: 3/12/17
  9. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

Jak květinový, tak strašákový (zeleninový) řádek využívám, sice je mezi pěstovacími akce stále méně času, ale je znát, když sklízím +1 ze zeleniny, stejně jako zkrácení času u růstu květin, zvlášť když se pochlapí mixér a vyplivne něco zajímavého - teď už to dělám opačně, nejprve zkusím mixér a podle toho, co vypadne, tak aktivuju další bonusy a pěstuju, alespoň tedy vždy když je víc času
    xD

10. coneznam

coneznam Osvícený autor

Ale pozor na babiše a EET xD. A nezapomenout na hlášení, pokud jsi plátcem.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

YNO, ale to nesmí být italská loď, že!
    Řádky mám komplet, takže ani floren nedám, a ty potvory navíc dávám do stonku. Tedy ty užitkové jsou na ploše,byť krapítek, přece jen nějaký ten prospěch z nich je.

12. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, strašáci dokoupeni, jsem ráda, že je mám, až na ten výdej florenů, zelenina je fajn.

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  13. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Proč neudélají také výkup přebývajích za floreny, aby hráč mohl odprodat /i když za nižší částku/ přebytky a za vydělané floreny si mohl koupit ty, co mu chybí. Při OD to nejde darovat, do parků se nevejdou, nudí se proto v liště zbytečně.

Naposledy upraveno: 4/12/17
  14. šebejda

šebejda Veterán fóra

RT nás cucá, co se do nás vejde. ALE MÁM VELKÉ TUŠENÍ, že při příštím OAD se tyto dekorky objeví v nabídce a bude to prezentováno jako ohromná pecka. Protože, kdo byl ochotný koupit, ten dnes nakoupil. A ostatním, (protože RT ví, že z něj finance nevyrazí), těm to při OAD milostivě umožní.

MatysekKamilek, anajavonuj a tatkanas1 tohle ocenili.
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Hm, nemyslím si, že by odvolali embargo... Kdyby ano, mohli by k darování dodatečně povolit i poníky a Greenweek... Mno, asi ten včerejší úplněk na mne nějak hodně zapůsobil a sním i v bdělém stavu 8)

anajavonuj a GordonSargent tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Až takový optimista bych nebyla, dekorace na zeleninový i květinový řádkek už ve výprodeji byly a stejně se pak do OD nezařadily a pokud tomu tentokrát bude jinak, tak přebytečné strašáky, můry a všelicos mystického buď vyměním nebo rozdám:) a hned jsem květinový řádek vyzkoušela. Stále se kaštanový řádek na pohopolích pokládá za něco pomalu spasitelného, ale je to trochu jinak. Ten dá jen okamžitou sklizeň, proto se používá 100% karafiát. Pro ty, kdo kaštany nemají, jsou lepší růže, úspěšnost kolem 80%, ale kratší čas. Běžně využívám skleník na pohopolích 36 minut, bez bonusu na rukavičky 32. Dnes jsem vyzkoušela na dohnání vypadávátek tuto sestavu:[​IMG] [​IMG] s květinovým řádkem a 25 minut, kdybych vyhodila rukavičky, tak je čas kolem 2O.

Prepperka a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.