Výprodej květinové kolekce, strašákové kolekce a kolekce ptačích budek (29.5 - 31.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/5/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Jsem si říkal, kolikátý příspěvek bude člověk ochotný něco koupit :D. A už tu jeden nade mnou je! Ale já se přidávám k žehrajícím, co nepustí chlup. Kdyby jelo kino, možná, ale opravdu jen možná, bych začal nad jedním chybějícím bubákem s ptákem přemýšlet. Takhle nula ;).

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ze strašáků chybí pouze kapitán, kytky mi chybí všechny, tehdy jsem ještě nehrála. Nejspíš jsem se ze slunka pomátla, ale koupím to. Tentokrát nekupuji předplatné pomocníků, protože mám kuponů na víc jak dva měsíce, tak to vrazím do kytek.

Ceny pro srovnání z minula a nyní:
    načítací - 100 nyní 49
    tulipán - 110 nyní 59
    lilie - 120 nyní 69
    diskokráska 130 nyní 79
    lupina - 140 nyní 89
    cena celkem za všechny - minule 600 nyní 345

Květinový řádek snižuje čas kytek, což se mi hodí, protože při akcích sázím jen akční a na noc karafiát. Ještě nikdy jsem nekoupila SK a nekupuji ani TCH, tak si s kytkama udělám radost. Jo jo, už se na řádeček těším.
    Edit: A koukám, že začínám být i infantilní - prý "řádeček" xD

Naposledy upraveno: 26/5/17
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Krakoramaja,

jen snad jedna věc, řádek určitě nezkracuje růst akčních rostlin.

astrid888 tohle ocenil(a).
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jdu to smáznout. Radostí nad možností utratit tolik florenů jsem částečně oslepla. Díky za upozornění.

5. Berry.308

Berry.308 Rádoby autor

Kytky kupovat nebudu,ale chci se pochlubit,že po 3 letech mám konečně uklizeno na stonku,všude ten růžový strom,paráda:D

modro.ocko22 tohle ocenil(a).
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

haha HAHA si dělaj srandu né

7. herecka56

herecka56 Pisálek fóra

keby pustili kino, aby človek mal možnosť florény získať aj inak, tak by mnohí aj uvažovali doplniť stonok o chýbajúcu dekorku, ale takto nie div, že sa každý len usmeje nad ponukou úžasnej možnosti doplnenia stonku

evainfo a charlie.b46 tohle ocenili.
  8. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, jsem rada za vlozeni stare diskuze k vyprodeji kyticek, protože jsem si marne lamala hlavu, kolik staly minule :) Me chybi jen tulipan, 110fl jsem minule dat odmitla, ted je cena prijatelnejsi a jelikož nam fl nasbirane z ukolu v druzstvu, tak ho koupim :) Strasakovy radek mam komplet a vyuzivam ho opravdu hodne, s kvetinovym to bude obdobne ;) A ptaci budky mi chybi obe, co jsou v nabídce, na ty kaslu... :) Za tu cenu opravdu nestoji ;)

skalara.v tohle ocenil(a).
  9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Není to nějaký levný ?? . Kde jaká konina stojí 299 a takové důležité,do řádků, sou za babku. :wuerg:

Aby byl jasno,já nejsem proti hráčům..jen mám těch dekorek spoustu,tak bych si mohl myslet jakou to mám vzácnost v liště.xD

ju.no tohle ocenil(a).
  10. doben

doben Ikona fóra

Nejspíš koupím toho kapitána strašáka, protože mi jako jediný chybí do stonku. Kytky mi chybí 3, takže ty asi kupovat nebudu.

abc23 právě ten bonus +1 mě na tom nejvíce láká. U toho květinového řádku je sice snížení času, ale za tu cenu mi to asi nestojí.

Naposledy upraveno: 26/5/17
  11. abc23

abc23 Komisař fóra

Baroland Jsi mě zmátl :-D ale už máme ve strašácích asi jasno ne? :)))

Mě nechybí nic, mám vše a několikrát, tak nyní ušetřím. Ale je fakt, že zase někdy utratím za párty lístky, když se objeví novinka.. to většinou pár pokusů zkusím..

doben schvaluju 8) +1ks k zelenině je dost znát, ten využívám, když je čas teda, tak se lehce natočí mrkev, salát.. při akcích pak zkrácená cibule a ta se prodává pořád dobře (potřeba na MJS) ..ale kytkový řádek ani moc nevyužiju.. navíc se mi po nějaké době aktivují oba 2 zároveň.. nehlídám si je a neodklikávám ručně, na to jsem lajdák a nedá se to podle mě uhlídat, když nemám pravidelné sklízecí časy o_O takže většinou využiju tu zeleninu..

bukotesko, -Kuteno- a doben tohle ocenili.
  12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Říkala jsem tady xkrát, že toho Poga chci a chci a chci. Rychle mě to přešlo.:sleepy:

Járaduben, kytka50 a evainfo tohle ocenili.
  13. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky
    dnes jsem si vytočila poslední budku
    .[​IMG] :music:

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A nemůžu společně s RT prodávat i já? Já bych prodávala za kouzelné slůvko "Děkuji." Kytky mám plonkovní jen jednu lilii, dvě lupiny a dva tulipány, ale u strašáků a ptačího sídliště bych obsloužila povícero zákazníků. :)
    [​IMG] [​IMG]

15. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Co na ty ceny říci..? Uff...

16. šebejda

šebejda Baron fóra

Tak tohle je velikánská skoro neodpustitelná hanba. RT a hra se dostává do smutných končin. Všeho mám hafo, přesto mi nedovolili při OAD sousedům tyto dekorky darovat.RT na nich sedělo jako žába na prameni a teď vymyslí tuhle nehoráznou lotrovinu!!! Tohle není vstřícná nabídka, ale ten nejhnusnější biznis, co jsem ve hře zaznamenal. VOLÁM....fuj a hamba této akci:wuerg::cry:>:(

17. kytka50

kytka50 Expert fóra

šebejda souhlasím s Tebou,je to otřesné.Až se RT napakuje tak je v některém OD třeba pustí a půjdou i darovat.Takže vydrž Prtka,vydrž

šebejda tohle ocenil(a).
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Až se tady ne RT, ale majitel, napakuje, tak nám hru zruší a půjde rejžovat jinam...

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Chybí mi Kapitán strašák - toho asi koupím.
    Ale jako fakt 345 FL za kytky? To nedám to si radši vezmu nějakou tu stáj tajemnou navíc až budou.

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, vůbec se mi to nelíbí a není to fér. Záleželo jen na štěstí a kole neštěstí. Co je někomu platná jedna dekorace třikrát když nemá tu správnou?
    Mohli je vrátit zpátky i tak by někteří pustili chlup a lístky koupili, jinak je řádek k ničemu. Ceny nejsou zrovna lidové.

Mám řádky funkční a plno strašáků, kytek a budek navíc, rád bych je někomu dal...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.