Výprodej květinové kolekce (3.5. - 5.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ThirtyThree

ThirtyThree Pilný autor

no fuj soudruzi z NDR, styďte se!!! chybí mi jedna kytka, ale dávat za to přes kilo určitě nebudu. asi jsem tento měsíc
    kupoval kombajn naposled a dám si odpočinek :D

2. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte tak ja take nekoupim chybi 2a dlouho tak budou dal sedivet.toto uz neni hra zadara ale za hromadu penez hraju ji temer od zacatku a posledni dobou uz to neni prvotni abych nechala vse lezet a honem na farmicku.je mi to uz jedno spis smyslim o ukonceni.....

3. -pecan69-

-pecan69- Zelenáč fóra

no to je teda bezvadný, a ještě lepší to, ze ten, kdo má stonek s dekoracemi aktivovaný, je po celou dobu nedostupný, jako kdyby nebyl.......fakt výborný

4. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;)tak také mi chybí do stonku... ale za tuto cenu kupovat nebudu!!! to raději budu mít prázdný stonek... Všem přeji hezkou hru ;)

Chybí mi VESELÁ LILIE a NAČÍTACÍ KVĚTINA

Naposledy upraveno: 3/5/16
  5. pavca67

pavca67 Expert fóra

ja nemam ani jednu kytku a tak rada bych je měla ale 600Fl nedam :cry:

veverushka77 a anica16 tohle ocenili.
  6. abc23

abc23 Komisař fóra

-pecan69-
    taky jsem se nad tím před chvilkou pozastavila, ale stonek mě normálně běží, čas ose odečítá, jenom je trochu fligna v tom, že i přesto, že kytky sedí na řádku, je u toho nákupní koš s možností dokoupit.. kdyby náhodou někomu nestačil aktivní stonek a ještě by chtěl po stovce koupit další do lišty.. mě to tak přijde

Květa54 tohle ocenil(a).
  7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -pecan69-,
    nevím, proč si myslíš, že máš nedostupný řádek. Pokud je připravený k aktivaci, tak tomu nic nebrání. Ty modré + a košíčky znamenají pouze to, že si dekorace můžeš přikoupit.

8. Farmerkydačka

Farmerkydačka Zelenáč fóra

Tak za tu cenu taky kupovat nebudu! Nicméně se mně řádek ze stonku úplně ztratil i když mně chybí jen jedna kytka!?

9. nezmarka.cz

Ahoj Farmerkydačka,
    když prohlížíš stonek, máš tam nastaveno všechny nebo jen určitý výběr řádků? Zmizet totiž tento řádek nemohl.

10. alteza

alteza Rádoby autor

140 florenů za jednu kytku??? No tak to je snad hloupej aprílovej žertík, ne???

Trepifajksl, milena8111 a kačenka5 tohle ocenili.
  11. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

Mám radost z toho, že si poslední dobou můžu všechno koupit, pořád něco nejde, abych později mohla dokupovat a zase si připlatit, abych všechno stihla a můžu taky chodit hodně pozdě spát, abych mohla brzo vstávat a zase nakupovat. Jé, ta hra je hezčí a hezčí, když se nám rozsvítí nakoupené dekorace, jak milé.

Nemám jednu kytku, ale dneska už jsem se naštvala, když nešla koupit voda, tak teď si s úměvem nechám šedou. Už mám šedé fleky z některých akcí 2014.
    A jdu spát a máte to:D.

milena8111 a šamanka. tohle ocenili.
  12. Drovers__Run

Drovers__Run Pisálek fóra

-.-se mi zdá ta nula na konci? bo?o_O

fugger64, kačenka5 a Magduška56 tohle ocenili.
  13. Wojtkoš

Wojtkoš Zelenáč fóra

Chybí mi 3 kytky, ale kupovat za tolik florenů nebudu.

Magduška56 tohle ocenil(a).
  14. Robinek5

Robinek5 Zelenáč fóra

Fakt super!!!! Člověk kupuje ty ujetý partylístky aby mohl zatočit a vytočit si tyhle blbokytky a nakonec to stejně nemá v kompletu i když do toho dost vrazil a ted chtějí takový pálky ještě za dokup.. ONI si to dobře spočítali, proč to nejde darovat. Tahat z lidí prachy dokola a dokola až budeme dohola. Fakt to už kupovat nebudu, podporovat tenhle byznys nehodlám a s farmou díky tomuhle vydírání výhledově končím.

fugger64, milena8111 a šamanka. tohle ocenili.
  15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Řádek s kytkama aktivovat sice jde ale nedává 10 procent- na akční kytku. Schválně vyzkoušejte:(

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  16. Pig_boy

Pig_boy Rádoby autor

Zajímalo by mě, jestli je tady někdo z moderatoru, kdo si z RT píše dále by me také zajímalo zda i zahranniční portály z farmou jsou nespokojení jako my tady. Pokud ano tak je vidno že RT si mastí kapsy a nedělají zábavu pro nás lidi. ale sami pro sebe. a ovce a krávy dělají z nás, abychom kupovali předražené věci. Mě chybí jedna rostlinka ale diky zlodějně, ji také oželím. A zvažuji nadtím, že začnu pěstovat zeleninu v realu která bude trvat déle než 2hodiny nebo 4dny.

ptakoun, anajavonuj a milena8111 tohle ocenili.
  17. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Kytičky jsou velmi drahé :(:(:(

18. milena8111

milena8111 Pisálek fóra

"nezmarka.cz,

Proto je lepší raději párty lístky přestat kupovat a vůbec se nesnažit vytočit strašáky nebo ptačí budky. Nemá to totiž cenu. Jenom se vyhodí spousta florenů a nakonec si dekorace musíme stejně koupit. A draze

ptakoun tohle ocenil(a).
  19. nezmarka.cz

Ahoj milena8111,
    kupovat hromady párty lístků nemusíš. Stačí, jak tu psali někteří, točit jen při nabídce žádané věci. Uznávám, že mnohdy padnou věci, které nechceme, ale občas se i zadaří. Naštěstí jdou lístky získat občas jako odměny v akcích.

20. satelit

satelit Hvězda fóra

No mě to funguje

[​IMG] [​IMG]

Výprodej je drahý,jsem rád že mám všechny květiny z kola neštěstí.:)

Naposledy upraveno: 4/5/16
    ThirtyThree tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.