Vánoční večery (22.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak slavnostních hvězd mám 486 ks, bez kaštanového řádku, bez košů, jen z dlouhých nových plodin. Teď jsem sklidila poprvé akční plodinu a zasadila jí znova na pole 2*2, dala opět vodu, hnůj, SH a i zuzanu, protože jsem zlikvidovala celou farmu a dala jen pole kam člověk dohlédne. Tak aby už bylo po této otočce z 90-ti polí na osetí všech ploch, přeci jenom ta devítihodinovka jen s vodou poroste docela dlouho, tak ať už je ta sklizeň ve stodole znát. Pak už pojedu jen s vodou, ale i to se mně podaří dneska přesadit. No dneska už tedy ne, ale po půlnoci ano. To mně problém nedělá, chodím spát pozdě, ale to vstávání, s tím už je to horší ....zvláště když jsou už zítra prázdniny a do práce nejdu [​IMG]

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

608 kousků bez přípravy a z XXL stromů což je perfektní výsledek, když z nich to padá blbě. S 30ti JC to je v průměru 60% na plochu.
    Když jsem jich dával 50, tak to bylo 75 - 80%, což by tak odpovídalo Elim.

Udělám jen to co chci, např. oranžoví sobi mě skutečně nezajímají.

3. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Tak tentokrát to vypadá na lepší start akce než minule. Nezapomněla jsem na noc nasadit dlouhodobky a sklízela jsem krátce po 14. hodině.:p Asi to opravdu vypadává lépe než obvykle, neboť mi poprvé vypadlo přes 100 vypadávátek. Dokonce celých 138! Jsem nadšena.:D Přes Vánoce by měl být čas plnit akci, takže do toho jdu a zkusím udělat co nejvíc. Také se mi moc líbí, že můžu mít stonek aniž splním vše. Přece jen na 1800 vypadávátek si nevěřím. Jinak jsem také dnes odemknula prales a hned tam nadšeně zasadila. Nová pěstovací plocha - lepší šance dokončit akci. Jabadabadůůůůůů!!xD

4. alunk

alunk Aktivní autor

Mám 201 padátek :D Což je dobrý, asi nebudu plnit vše, ale jen to co chci :D

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Testuju dal: Na me farme (legenda 30/30):
    40 poli spenatu 2x2 (hlavni louka) = 40 padatek s 8 JC,
    36 poli spenatu 2x2 (lesni mytina) = 35 padatek s 0 JC
    ;) 2 plochy skorice: 8 ks

Naposledy upraveno: 22/12/16
  6. slootr

slootr Baron fóra

První otočka na rozpěstování sklizena, teď zraje 90 velkých polí s SH, vodou, hnojem a Zuzi. Budou za 2 a půl hodiny, to pak ještě vymyslím, co dám večer, protože na akční bude ještě brzo. Ta půjde až těsně před spaním.

Padátek zatím 273, což není nic proti ničemu :)

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Vypadlo mi 207 slavných hvězd.
    Chtěj toho nějak moc, takže uvidím jak mě to bude bavit a zkusím to dokončit celé - asi to ale nedám.

8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Je to fajn, vypadlo z první sklizně (karafiáty+stromy zákl.) 231 padátek. A to jsem prales zapomněla přestavět na stromy a na divošce mi zůstaly chlívky :p.
    Urychlovače na rozpěstování pomohly, s vánočkou a bílou nevinností se doba zrání zkrátila na 1:37 hod. Ještě to jednou otočím a pak už pojedu jen s vodou, jako vždy :)

9. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak omyl, na bahamce byl 2x durian a 2x santal, nádherná to vůně do aromalamp a parfému pro mě. Nechala jsem skoro celou mýtinu, obry a ještě tenhle den budou, čekám na další stromy. Nedopadlo to zle, když nechci všechno je to na pohodu. Ještě odečtu 13 kousků ze stromků a další sklizeň bude až ráno, jedu na noc. Farmář asi nesklidí, možná hodím na pohopole ale škoda SH, ono se to nezkazí. Zatím to jde skvěle, stromy se snažím nechávat každou akci aby byly padátka a na noc zkusím dát dlouhodobky až budu doma. Hezkou akci všem, kam doskáčeme tam budeme a nejenom na farmě.....tak se mějte fajn, počítám jenom v reálu farma je stále relax. Pááá jdu mezi marody co nemají tolik štěstí jako my. Martina

Matlafousová jsi nezničitelná ale super, aspoň to někoho ještě baví. Díky a hezké sázení, je mi jasné že budu pozadu, směny co nadělám. Nejsem pošťák ani prodavač ale souzeno mi není...

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak se hlásím z Krkonoš :D Konečně zasloužené volníčko:inlove: ( ruce mám vytahaný jak vopice, nohy vláčím 5 metrů za sebou, bradou ryju v koberci hlubokou brázdu a v peněžence mám prd. Nesnáším vánoční nákupy :wuerg:). Teď už ale vyhodím kopýtka, dám si voňavý grůček a budu si užívat pohodičku (jen do zítra teda, bo ráno šupky do kuchyněxD :wuerg::cry:)
    Šípky a meflouny nezklamaly - nahopsalo 353 toho slavnostního cukroví. Na rozjezd dobrý, ale uvidíme, jak se to bude vrbit dál ;)

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Z plantáže vanilky 10 hvězd, to překvapilo. A takový oranž sob do vláčku..., jéje, jak se potom hodí ;)
    Šestihodinovku už bych dala na 1x1 všude, jenže na tuhle fakt čekat nebudu. Tak jsem je dala ještě jednou na 2x2 s SH a po sklizni už je dám na noc na malé. Bodově jsou na tom jako česnek, snad se ráno zahvězdí.
    Momentálně je stav padátek 375 kousků.

12. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Já mám jen malý dotaz :p Už má někdo hotovo? xDxD

13. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Padátka padají krásně, pěstování dnes také jde, dávám na 2x2 pole s hnojem, vodou a SH, bo bych nestihla ani jednu sklizeň na 1x1 s vodou, to jde na pole od noci. Také chci využít vánočku, nevinnost, kašt.řádek a SH je fůra. Mám v plánu vyzvednout dárky z 9 políček, zbytek podle situace, kdyby to šlo dobře a akci jsem dodělala, což docela předpokládám.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

rampusakova Hlasim 116 prales, 140 plantaz, 168 hlavni a 152 mytina tzn. rano az dorazis z nocni (preju klidnou sluzbu, ja mam jeste zeleninovy radek a kombajn, takze budu chvili tocit mrkev) tak sklizim poprve akcni kytku na 576 polickach ;)

PS: Z brambor na hlavni padlo 6 ks o_O:D

Naposledy upraveno: 22/12/16
  15. eli2006

eli2006 Vážený autor

Rozpěstováno mám,na noc jsem dala vyšl.růže.Včerejší begonie nezklamaly tak uvidím.Ráno zasadím akční doufám,že hvězdy budou padat až se za nimi bude prášit.
    FA95....BAHA307

16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmárky a farmári.Twinulka ešte je skoro sa pýtať a ty už máš?Lebo aj ty bývaš medzi prvýmixDxD.Ja mám padátiek 295 ks zasadím rozpestované a pokračovať budem zajtra.

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak příprava... taková lehčí... vyšla.
    Na úvod 220 vypadávátek.
    Teď po první otočce 261.
    Snad to bude padat ;)
    A ještě vymýtím stromy... a budou jen políčka 1x1

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak aktuálně po několika sklizních akční kytky (kaštánci+nevinnost+vánočka+SH) cca v 19:00 mám ve stodole 560 ks Slavnostní hvězdy (po úvodní sklizni stromů a čtyřlístku /20 h/ to bylo 324 ks). Spolu s aktivovaným dárečkem 100% BZ navíc na 24 h chci co nejvíce sklízet, abych si toho bonusu patřičně užil (SH mám z OBR stromů). Přitom 9 h plodina je zřejmě pro systém dostatečnou pobídkou pro emisi vyskakovátek. Uvidím, jaký budu mít stav zítra odpoledne kolem 14:00. To bude 24 h od začátku akce a pro mě to je vždy příznak, jak dobře to vyskakuje. Zatím to vidím velice optimisticky.

19. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Tak u mne napěstováno 810 akční, nechám na noc-teď mám zaseté houby a lipnici. Jinak z brambor na hlavní(172 polí) a divoké louce(168 polí) vypadlo 5 a 7 vypadávátek, čekal bych to obráceně, ale je to tak. V tuto chvíli 310 hvězd, takže krásný začátek-jsem velmi spokojen. Tak ať Vám to též padá podle představ a hezky prožitý večer všem.

20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

dnes končím akční mám 2048 ks a padátek 455, na noc zasazena akční sklízet bych měla ve tři ráno . pokud bude vzhůru - nijak to nehrotím, jinak jede bez JH a bez košů, použila jsem našetřené SH a teď už jen s vodou A MJS samozřejmně

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.