Vánoční večery (22.12. - 28.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 21/12/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. felis01

felis01 Rádoby autor

Trh AZ - stav lasiček na trhu 0, cenu nevím, protože nemám ani jednu, abych ji mohla zkusit prodat. :p

dana9494, Apachie1 a petaM2001 tohle ocenili.
  2. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

schválně jsem chtěl jednu lasičku koupit ale[​IMG] a max . prodejní cenu nevím bo lasičky eště nemám;)

už by se mohlo dát info k novoroční akci jsem celej netrpělivej;)

Naposledy upraveno: 29/12/16
  3. immortal67

immortal67 Expert fóra

Já lasičky mam,ale jen v liště,stejně je to k ničemu,jelikož se nikdy žádný zvířata na nic nepoužijou a když tak maximálně 20 kusů.

dana9494, petaM2001 a matlafous123 tohle ocenili.
  4. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

immortal67 - no my začínající farmáři jsme šťastní za jakékoli zvíře co má vysokou protihodnotu nebo prodejní cenu. Těch úkolů pro dodání zvířat je ze začátku hodně. Ale při tvých levelech to chápu. Jen přemýšlím nad tím co by mě (být tebou) tu ještě drželo?

5. immortal67

immortal67 Expert fóra

• Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Pajda361
    *** odstraněna zbytečná citace ***

Po těch letech je to už jako závislost,ale nebýt ty různé akce a soutěže,tak už tu nejsem.Mě baví jen to.

6. 85tina

85tina Zelenáč fóra

prosim vas a to je co ta aktivovanou mrkvovo-jablecnou smes

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím 85tina, příspěvek sem ti upravila, vždy píšeš do citace a tak se tvůj text stane součástí citace příspěvku. Nepoužívej odpověď u příspěvku hráče, ale sjeď úplně dolů na konec stránky a napiš svůj vlastní příspěvek. Ono to pak jinak vypadá, že máš příspěvek bez vlastního obsahu. Ty bohužel opakovaně nedokážeš používat citace, tak se tomu raději vyhni a polož rovnou svůj dotaz.
    Aktivovat MJS znamená - použít řemeslný produkt pomocí bonusové lišty nebo konzumací ve stodole v zásobárně, zkonzumováním dojde k aktivaci a získáš tak bonus popsaný na obrázku níže

danda

85tina a petaM2001 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.